Összefogás a berettyóújfalui börtönkórház megépítése ellen

A Berettyóújfalui Képviselő-testület a lakosság megkérdezése nélkül döntött arról, hogy ingyenesen átad a magyar államnak egy 8 ezer négyzetméter nagyságú területet rabkórház építésére. A városban tapasztalható felzúdulás hatására a polgármester bejelentette, hogy helyi népszavazást kezdeményeznek az ügyben. Csakhogy az a népszavazás kizárólag a városi kórház melletti 8 ezer négyzetméteres területre vonatkozna, és magát a kérdést is olyan nyakatekerten fogalmazták meg, hogy IGEN-nel kell majd szavaznia annak, aki NEM akar börtönkórházat.

Jelen petíciónk sokkal egyértelműbb. Amennyiben Ön aláírja, akkor azt a véleményét nyilvánítja ki, miszerint Berettyóújfalu területén sehol ne létesülhessen börtönkórház.


Összefogás a Berettyóújfalui Börtönkórház Ellen    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Összefogás a Berettyóújfalui Börtönkórház Ellen petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...