Összefogás a berettyóújfalui börtönkórház megépítése ellen

A Berettyóújfalui Képviselő-testület a lakosság megkérdezése nélkül döntött arról, hogy ingyenesen átad a magyar államnak egy 8 ezer négyzetméter nagyságú területet rabkórház építésére. A városban tapasztalható felzúdulás hatására a polgármester bejelentette, hogy helyi népszavazást kezdeményeznek az ügyben. Csakhogy az a népszavazás kizárólag a városi kórház melletti 8 ezer négyzetméteres területre vonatkozna, és magát a kérdést is olyan nyakatekerten fogalmazták meg, hogy IGEN-nel kell majd szavaznia annak, aki NEM akar börtönkórházat.

Jelen petíciónk sokkal egyértelműbb. Amennyiben Ön aláírja, akkor azt a véleményét nyilvánítja ki, miszerint Berettyóújfalu területén sehol ne létesülhessen börtönkórház.

Összefogás a Berettyóújfalui Börtönkórház Ellen    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Összefogás a Berettyóújfalui Börtönkórház Ellen, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.