Nyissák újra a Fehérgyarmati Kórház Sürgősségi Osztályát!

2021. novembere óta COVID ambulanciaként😷 működik a Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő Sürgősségi Betegellátó Osztálya. Azóta nem látnak el nem COVID betegeket az osztályon, a sürgős ellátást igénylő betegeket a Fehérgyarmattól 20 km-el arrébb lévő Mátészalkai Kórházba🏥 küldik/szállítják. 🚑🚌🚋 Egyes betegek beszámolója szerint a Mátészalkai Kórház Sürgősségi Osztályán órákat kell várni az ellátásra, akadt olyan beteg, akit stroke gyanúval (később igazolva lett) több, mint 5 órán át várakoztattak, hiába mentő szállította az osztályra. 🤷 Egyes kórházi dolgozók arról számoltak be, hogy a Fehérgyarmati Kórház Sürgősségi Osztályát be akarják zárni. ❌ 🏨

Ez egyértelműen nagy veszteség lenne a fehérgyarmati, valamint a vásárosnaményi térség betegei számára is. 😥 Mivel a járványügyi helyzet egyértelműen javuló tendenciát mutat, 🧪👨‍🔬 így valószínűleg nincs szükség egy egész COVID ambulancia fenntartására, ezért petíciót 📝 indítottunk, amelyben kérjük a Sürgősségi Betegellátó Osztály megnyitását a nem COVID betegek előtt. ✅🏥

✍️Kérjük Önöket, hogy írják alá a petíciót, és kérjék meg erre ismerőseiket is.
❗FONTOS!
A petíció aláírása után a megadott e-mail címre egy megerősítő e-mail fog érkezni, amely egy linket tartalmaz. 🔗 A linkre rá kell kattintani majd, 👆 ugyanis az aláírás csak így lesz érvényes! ✅✍️

⏱️A petíció 2022.06.30-án lezárásra, majd benyújtásra kerül a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház vezetése felé.