Nyissák újra a berzencei dögkutat!

Mint tudjuk, sok évtizedig üzemelt háborítatlanul a Zrínyi utca végén található dögkút, ám mindenféle figyelmeztetés nélkül ún. "civilizált" emberek bezáratták azt. A falu dolgos lakóit ezzel jelentős és olcsó élelmiszerforrástól, illetve szórakozási lehetőségektől fosztották meg, ezzel rengeteg családot a teljes elszegényedés, érdektelenség és szellemi nyomor szélére sodorva. Ne hagyjuk ezt! Nyissák újra a Zrínyi utca végén található dögkutat, hogy mindenki jóllakhasson, kedvére szórakozhasson! 


Egymillióan a Berzencei Dögkútért    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Egymillióan a Berzencei Dögkútért petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )