Nyissák újra a berzencei dögkutat!

Mint tudjuk, sok évtizedig üzemelt háborítatlanul a Zrínyi utca végén található dögkút, ám mindenféle figyelmeztetés nélkül ún. "civilizált" emberek bezáratták azt. A falu dolgos lakóit ezzel jelentős és olcsó élelmiszerforrástól, illetve szórakozási lehetőségektől fosztották meg, ezzel rengeteg családot a teljes elszegényedés, érdektelenség és szellemi nyomor szélére sodorva. Ne hagyjuk ezt! Nyissák újra a Zrínyi utca végén található dögkutat, hogy mindenki jóllakhasson, kedvére szórakozhasson!

Egymillióan a Berzencei Dögkútért    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Egymillióan a Berzencei Dögkútért petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.