Nyílt levél a Dunakeszi és környékén dolgozó pedagogusokért

Tisztelt Tankerület Vezető Asszony!

Tisztelt Dunakeszi és környéke Tankerületi Központ Vezetősége és Döntéshozók!

Tisztelt Államtitkár Úr!

Tisztelt Igazgatók, Pedagógusok!  

A Dunakeszi  és környékén élő, aggódó, oltott és oltatlan szülők, nagyszülők nevében, nyílt levélben, tisztelettel kérjük Önöket, hogy függesszék fel a koronavírus ellen be nem oltott tanárok elbocsájtását, szankcionálását!

A gyerekek körében minden eddiginél több szorongást, pániktünetet, illetve depressziót okozott a koronavírus járvány. Megviselték őket a lezárások, a bezártság és maga a vírushelyzet. Jelen helyzetben nem engedhetjük, hogy egy újabb csapásnak legyenek kitéve azáltal, hogy szeretett és megszokott tanáraiktól, tanító nénijüktől/bácsijuktól is el kell válniuk. Most, de egyébként soha nem szabad ilyen módon ezeket az érzelmi kötelékeket elszakítani. Emellett szülőként fontosnak tartjuk, hogy NE diszkriminációra, kirekesztésre, megkülönböztetésre neveljük, és tanítsuk őket!

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy álljanak ki a pedagógusokért, találjanak egy mindenki számára elfogadhatóbb megoldást! Ne vegyenek részt az emberek egymás ellen uszításában! Úgy gondoljuk, mindenkinek jogában áll eldönteni akarja-e a védőoltást vagy sem.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy más tankerületek már lépéseket tettek a pedagógusok védelmében: Az üzemorvossal együttműködve átmeneti megoldást találtak a helyzetre, és azokat a kollégákat nem bocsájtják el, akik igazoltan átestek a koronavíruson, vagyis védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, mindaddig, amíg a szervezetükben kimutatható a védettséget igazoló ellenanyag.

Kérjük Önöket, gondoljanak döntéseik számos következményére! Már most túlterheltek, alulfizetettek a pedagógusaink. Az oltatlanok elküldése után még nagyobb teher fog rájuk nehezedni. Meddig fognak tűrni? Hogyan kapnak majd így a gyerekeink minőségi oktatást?

A gyermekeink, a társadalom jövője a tét! Összefogásra van szükség, nem megkülönböztetésre és a társadalom feldarabolására!

Szeretnénk, ha válaszolnának a levelünkre, kérésünkre, és tisztelettel kérjük Önöket, hogy kommunikáljanak a szülőkkel! Ilyen komoly döntések és komoly változások esetében már hetekkel ezelőtt tájékoztatást kellett volna kapnunk a Tankerülettől és az intézmények vezetőitől, ezzel szemben városi pletykákból értesültünk a történésekről.  

Tisztelettel: a Dunakeszi és környékén élő aggódó szülők, nagyszülők


Szénási-Garaamszegi Gabriella 4.b    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Szénási-Garaamszegi Gabriella 4.b petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )