NEM AKARUNK ÚJABB TRIANONT!!!

Az elmúlt fél évben három olyan kezdeményezés is napvilágot látott, mely Magyarország területi integritását veszélyezteti!

Az Opre Roma Párt négy észak- magyarországi megyéből kíván egy autonóm roma tartományt létrehozni:

roma_tartomány.jpg

Egy magát roma értelmiséginek valló lány Rostás Annamária (feltételezhetően rokona a tini sztár Rostás Dorinának) önálló cigány ország létrejöttéről értekezett saját blogjában:

Egy magát feministának valló szervezet nemrégiben meghírdette az amazon autonóm tartomány létrejöttét, melyet feltételezhetően nők irányítanának:

Ez az ismeretlen szervezet a közelmúltban több közéleti szereplőt is nyíltan megfenyegetett:

amazon_autonómia.png

Ezek a törekvések nagyon veszélyesek. Hazánkat jelenleg is olyan politikai erők támadják, melyek érdekeltek országunk destabilitásában. Könnyen előfordulhat, hogy ezek a külföldről irányított szervezetek a fenti mozgalmak mögé állnak és ez egy újabb Trianont hordozhat magában.
A fenti törekvések egytől egyik határ menti régiókat érintenek, így a szomszédos országokkal való konfliktus lehetőségét is magukban hordozzák. Érintett szomszédaink között vannak EU és NATO tagok is és területükön jelentős számú magyar lakosság él, akiknek nem érdeke semmiféle konfliktus, mely hátrányokkal járhat számukra.

Arra kérjük a Magyar Kormányt és minden parlamenti pártot nyíltak határolódjanak el a fenti törekvésektől.
Indítsanak nemzetbiztonsági vizsgálatot a fenti szervezetek ellen.
Vezessék be újra a kötelező katonai szolgálatot, hogy konfliktus esetén kellő számú fegyveres erő álljon a Haza rendelkezésére, hogy meg tudják védeni hazánk területi egységét és szuverenítását.

Akadályozzunk meg első körben aláírásunkkal egy újabb Trianont!!!

Aki aláírja feltétlen ossza tovább ezt az oldalt!!!

A lavina elindítói:

Kommentelési lehetőség itt:

Az aláírással engedélyezem Egres Béla, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.