NEM AKARUNK ÚJABB TRIANONT!!!

NEM AKARUNK ÚJABB TRIANONT!!! / Közlemények / Kommentelési lehetőség itt: / Hozzászólások

Belekotyogó!

#1 re

2019-05-10 10:13

Azért azt se feledjük, hogy az anyaotthonok tömve vannak mert a hatóságok a családon belüli erőszakot nem veszik komolyan! Ha egy férfi cipóra ver egy nőt akkor megússza, viszont ha a nő megvédi magát akkor leültetik. Jó pálda erre Kertész Ágnes esete.
A romák meg alapból el vannak lehetetlenítve. Ha valaki még is tovább tud tanulni és kitör a nyomorból akkor meg maguk a romák közösítik ki a soraikból- sokszor külső sugallatra. Volt benne tapasztalatom. A roma ember csak választásokkor hasznos vagy amikor olcsó munkaerő kell.
Ezek után még is mit várunk???

Én támogatom mindhárom szervezet függetlenségi mozgalmát. Majd ha valóban egyenlő jogok és feltételek lesznek és nem csak papíron akkor majd átgondolom.

Ami az esetleges erőszakos konfliktusokat illeti azok már rég a levegőben lógnak, de ezekért nem feltétlen a nők mega  romák a felelősek!

Beáta

#2 Hozzászólás

2019-05-10 10:21

Ha sorkatonákat kell egy polgárháborúban bevetni akkor az már régen rossz!
Magyar gyakorlatban ez úgy fog működni, hogy ha valami rosszul sül el- mondjuk lemészárolnak parancsra egy falut - akkor majd a sorkatonákkal vitetik el a balhét. A katonai és politikai elit majd mossa kezeit és a Bahamákon sütkéreznek a dicsőségben ahová már jó előre kitalicskázták az ország vagyonát! 

Re.

#3 Re: Hozzászólás

2019-05-10 10:27

#2: Beáta - Hozzászólás 

Ha ebben az országban a konfliktusok polgárháborúhoz vezetnek azért csak is a gazdasági és politikai elit lesz a felelős! Ők teremtettek ilyen helyzetet.
Zárt ajtók mögött ebben az országban ugyan az történik mint az arab országokban törvényesen:
- verik a nőket és e felett a hatalom szemet huny. Nem lenne ezzel baj, ha nem a migránsok által elkövetett erőszakos cselekményekkel kampányolnának. A pofon az pofon- tök mindegy kitől kapjuk. A romák meg ma kb. olyan helyzetben vannak mint a feketék amerikában ötven évvel ezelőtt! 

Egérke

#4 Újabb konfliktus

2019-05-16 12:46

Távolítsák el a Szabadság téri szovjet emlékművet!

A jelek szerint céljaikat egy jó kis konfliktus generálásával szeretnék elérni!!!

Nem is tudom melyik rosszabb a muzulmán migránsok, vagy az orosz maffiózók?
Inkább állítsuk meg a bevándorlást és ne konfrontálódjunk a szomszédainkkal és akkor a romák meg a feministák se tudják darabokra szedni az országot!

Re.

#5 Re: Újabb konfliktus

2019-05-16 12:56

#4: Egérke - Újabb konfliktus 

Ez a Várady Napsugár egy nagy bajkeverő. Nem először uszít! 

Délről a migránsok, északról az Opre Roma Párt, ezzel a petícióval meg nyitott egy harmadik frontot. Az ellenzék korrupt és eladta magát Sorosnak a magyar kormány meg nem elég tökös ahhoz, hogy ezeket a problémákat, ha kell az EU-ból való kilépéssel is, de megoldja!

Nem előszőr rongálnák meg az emlékművet, a romák nem most találták ki a független roma államot és a feministák se ma jöttek le a falvédőről- valahogy semmi sem változik csak a felesleges konflitusokból van egyre több. 

:D

#6 Re: Újabb konfliktus

2019-05-16 13:06

#4: Egérke - Újabb konfliktus 

Vajon, ha ez eljut Magomed Daszajevhez mit fog csinálni???
Azt a köcsög rasztát simán megtalálta mert egy ismert előadó, de ez a csaj kemény dió lesz, mivel ismeretlen. Nem találja meg mi lesz? Szétveri a fővárost, vagy felgyújtja a Börzsönyt? 

A tűzzel nem kellene játszani főleg az orosz tűzzel! 

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2019-05-16 13:36


Varga

#8 Re: Újabb konfliktus

2019-05-16 13:38

#4: Egérke - Újabb konfliktus 

Ez az oldal is azé a Napsugáré:

https://csarnavolgy-szigetvasut.blog.hu/

Biztos ebből van a bevétele. Évekkel ezelőtt aláírást gyűjtött egy norvég metál énekesnőnek, hogy ne sorozzák be katonának! 

Re.

#9 Re: Re: Újabb konfliktus

2019-05-16 13:42

#8: Varga - Re: Újabb konfliktus 

Húúú ennek a vasútnak nem is szabadna működnie. Védett területen van. Egy nagyobb vasútfejlesztés része lett volna, de tavaly leszavazták, így ezt a vasútat is el kellett volna bontani!

Sihuhú

#10 Re: Re: Re: Újabb konfliktus

2019-05-16 13:45

#9: Re. - Re: Re: Újabb konfliktus 

Még is működik és van engedélyük is- márha valódi az az engedély amit a honlapra feltöltöttek.
Fel kellene szedni az egészet, mert az egy fokozottan védett területen van. Nyilván bíznak abban, hogy meg tuják csinálni a független amazon országot és akkor majd annyi vasutat építhetnek amennyit akarnak. Majd a Soros meg az EU meg finanszírozza, ha addig Magomed Daszajev szét nem b@ssza nekik az egészet!

Belekotyogó 2

#11 Belekotyogó 2

2019-05-16 14:24

Mi az esélye annak, hogy ezek a tervek megvalósulnak???
Eleve a roma kissebbség nem tud annyi értelmiségit kiállítani, hogy egy egész országot elvezessenek. Az a kevés roma értelmiségi meg inkább a saját pecsenyéjét sütögeti. A nők meg alapból nem szeretnek dolgozni- tiszteket a kivételnek. Még is hogyan képzelik ezeknek az új országoknak a vezetését? Katonai tapasztalataik sincsenek és pénzük se sok, ráadásul a legelmaradottabb régiókat nézték ki maguknak. 
Ez csak vihar a biliben meg Brüsszel újabb nemzetmegosztó próbálkozása- na nem mintha Orbánt és bandáját annyira komálnám!

Ne dőljön be ennek senki, nem ez a megoldás a problémákra!

Re.

#12 Re: Re: Újabb konfliktus

2019-05-16 14:36

#8: Varga - Re: Újabb konfliktus 

Összefogás Selma Holgersson metál énekesnőért!

A jelek szerint régi kapcsolata lehet ennek a petíciónak a szerzőjével!  Igazi idióta mind a kettő, nem is értem miért nem jöttek még össze. :D

Magomed Dasajev

#13 Varady Napsugar

2019-05-20 14:43

Meggyalaztad oseimet, tob baratom oseit az oldaladon. Szamithatsz latogatasunkra es utana okal lehet panaszod a ferfiakra. Vasutadat leromboljuk es mas vasutakat is veszelybe sodorsz, ha nem adod fel magad es nem koveted meg oseim emlekmuvet. 
Amit irsz az hazugsag es gyuloletkeltes. Ere mi gyuloletel fogunk valaszolni! Orszagod a Borzsony romokban fog heverni es sokan fognak miatad szenvedni, koztuk szovetsegesed a ciganyok akik szinetn fugetlen orszagrol almodnak!

Egres Béla

#14 Közlemény!!!

2019-06-04 10:40

A napokban nyomozást folytattunk és bizonyítást nyert, hogy a kósza amazónok állnak a hazánkat is érintő függetlenségi mozgalmak mögött. Fő vezetőjük egy pécsi okkultista lány Varga-Kalangya Zsófia és  Kovács Réka Éva a kósza krónikások főszerkesztőlye, mely egy bújtatott propaganda oldal. 

A szükséges lépéseket meg fogjuk tenni! Alkotmányos rend erőszakos megdöntésének előkészülete miatt fogunk feljelentést tenni!

Oláh

#15 Re: Közlemény!!!

2019-06-04 11:28

#14: Egres Béla - Közlemény!!! 

BÉLA TE ELMEBETEG ÁLLAT!!!

A gazdáid több milliárdot felvettek roma felzárkoztatásra az EU-tól amit aztán oly szeretettel szidnak: "állítsuk meg Brüsszelt!"  Egy fillért nem láttunk belőle!
Kolléganőmet cipóra verte a férje- szabadlábon van. Az unokahugomat is cipóra verte az élettársa- szabadlábon van. Az anyaotthonok tele vannak mert a gazdáid sz@rnak az egészre- egyszerűbb azt mondani az áldozatnak, hogy költözzön el otthonról. 

Ha ez a módja a problémák megoldásának akkor én támogatom!
Az északi megyékbe úgy se jut egy fillér sem akkor meg adják oda nekünk meg az amazónoknak. Saját ország saját költségvetés önellátás. Kisebb lesz az ország ugyan, de Orbán papa zsebében több fog maradni. 

Egres Béla

#16 Re: Re: Közlemény!!!

2019-06-04 11:48

#15: Oláh - Re: Közlemény!!! 

Akinek csak annyi esze van mint neked azt nincs hova felzárkóztatni!
Úgy látszik ti turbánt szeretnétek Orbán helyett, hát ezért nem lesz nektek se független se autonom országotok, a nőknek meg férjhez kell menni gyerekeket szülni, hogy ki ne halljon a Nemzet! Egy - egy pofon még nem a világ vége, gyerekkoromban én napi szinten kaptam és ennek köszönhetően lettem az aki vagyok- haza szerető becsületes dolgozó polgár akinek a hazája az első és nem a pénztálcája. Az a baj a mai fiatalokkal, hogy a sültgalambot várják a szájukba meg a szőke herceget és hercegnőt fehér lovon. Erre vezethető vissza a sok elégedetlenség, a nyomor és a családon belüli erőszak is. Ugyan mit tudnátok kezdeni egy független országgal?
Első nap álamcsődöt jelentenétek. Két forinttért eladnátok az egészet a Sorosnak, aki oda költözteti majd a menekülteket, ti meg ugyan úgy siránkoznátok tovább mint eddig. Problémamegoldásotok = 0!!!

Trianon

#17 Új Trianon

2020-03-02 18:16

ujtrianon(pont)blog(pont)hu  Másképp nem tudtam ide beszúrni.

Real Dasajev Magomed

#18 Thank you my dear Hungarian people!

2020-06-03 13:51

Hello to everyone! 

I'm very happy that you're guys remember me! 

Thank you very much! 

Good luck to everyone, stay strong and healthy! 

Best Regards 

Dasajev Magomed 




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...