Nem adjuk a Földünket, elég a globális felmelegedésből

A túlszaporodott üvegházhatású gázok okozta globális felmelegedés NEM JÁTÉK!!!!! Komolyan kell venni, különben egyetlen egy élő ember nem sok, annyi sem marad a Földön. Ráadásul az emberiség kihalása még a reinkarnáció lehetőségétől is megfoszt minket, mert ha nincs ember a Földön, akkor halálunk után nem tudunk újra megszületni másik testben, mert nincs aki megszüljön minket. Éppen ezért legjobb lenne, ha a világ összes állama összefogna, és kezébe venné a globális felmelegedés elleni intézkedéseket. A lényeg, hogy csökkenteni kell az üvegházhatású gázokat, hogy Földünk éghajlata újra a régi legyen. A következő intézkedésekkel lehet csökkenteni az üvegházhatású gázokat, ezzel normalizálva a klímát is:

A világ összes járműve elektromos kell, hogy legyen, és napelemet is kell rárakni a gyártónak, hogy megújuló energiával működjön, vagy pedig hidrogénjárműként kell funkcionálniuk, hogy káros anyagok helyet víz távozzon belőlük, amik nem szennyezik a levegőt. A hagyományos járműveknek (nem elektromos és nem hidrogén) viszont kőolajból nyert benzin, dízel helyett 100% növényi olajjal (biodízel és -benzin) kell működniük, mert azok biológiai úton bomlanak le. Vagy az említett alternatívákat lehet kombinálni bármely másikkal. Pl. napelem által termelt megújuló energia + hidrogénhajtás; napelem által termelt megújuló energia + növényi olaj; hidrogénhajtás + növényi olaj; mindhárom egyszerre (napelem által termelt megújuló + hidrogénhajtás + növényi olaj). A lényeg, hogy a kőolajból nyert benzint, dízelt be kell szüntetni, a meglevő hagyományos járműveket pedig át kell alakítani napelemes villanyjárművé vagy hidrogénjárművé, vagy pedig csak növényi olajjal lehet feltankolni. Az elektromos töltőállomásokat is napelem, illetve szélturbina kell, hogy működtesse, ha viszont van víz a közelben, akkor vízturbina is. Az összes létező épületre is rakni kell napelemet is meg szélturbinát is az építőknek, hogy ezekkel történjen az áramfogyasztás, sőt, a sütés-főzés is, napelemmel működő villanytűzhellyel, a gáztűzhelyeket pedig örökre be kell szüntetni. Napkollektor is kell fűtéshez, illetve vízmelegítéshez. A megújuló energiát biztosító eszközöket államilag kötelezővé és olcsóvá kell tenni. Be kell szüntetni a károsanyagokat kibocsátó fűtőeszközöket, bojlereket, kazánokat is, azonban a napkollektoron kívül lehet használni megújuló energiával (napelem, szélturbina, vízturbina) működő villanyradiátort, hősugárzót, fűtőpanelt, elektromos kályhát/kandallót, illetve villanyboilert, villanykazánt is. Ahol megoldható, ott az épület közelében is kell, hogy legyenek napelemek, valamint szél- és vízturbinák. Vagyis csupa megújuló energiára lenne szükség. Ez nemcsak a környezetet, hanem a pénztárcát is kíméli. Csak és kizárólag energiatakarékos villanyégőt kéne engedélyezni, a nem energiatakarékosakat meg kivonni a forgalomból. Utcán is környezetbarát közvilágítás kell (https://www.csillagaszat.hu/hirek/egy-egyeb-temak/kornyezetbarat-kozvilagitas-bardudvarnokon/). A szemetelés helyett pedig amit lehet, újra kell hasznosítani, amit nem lehet, azt meg elszállítani másik bolygóra. Ezeket kell tenni az utcákon, parkokban, szeméttelepeken, folyókban, tavakban, tengerekben, óceánokban összegyűlt hulladékokkal is. Az összes újrahasznosítható hulladékot szelektív kukákba kéne helyezni, és csak az újrahasznosíthatatlanokat volna szabad szemétbe dobni. Azonban ha a szemétszállítók az újrahasznosíthatatlan hulladékok között találnak olyat, amit újra lehet hasznosítani, azt át kell helyezniük a szelektív kukákba. Amit sehogy sem lehet újrahasznosítani, azt sem a szeméttelepre kell szállítaniuk, hanem az űrállomásra, és ott átadni az űrhajó vezetőjének, hogy vigye el másik bolygóra (pl. Hold, Mars, stb.), hogy ott bomoljon le, üvegházhatású gázokat kibocsátva. A járművekre is a következő oldalon olvasható gumiabroncs kell: https://koponyeg.hu/hireso/ime-az-orok-eletu-gumiabroncs. Minden károsanyag-kibocsátással járó ipart át kell telepíteni pl. a Holdra, a Marsra vagy bármely másik bolygóra, vagy pedig az ilyen ipar helyét vagy fákkal vagy olyan berendezésekkel kell körbevenni, amik magukba szívják az üvegházhatású gázokat: https://koponyeg.hu/hireso/mire-eleg-a-technologiank-a-klimavaltozassal-szemben?fbclid=IwAR1t08d6GF0cRylo2zX3fMTBFQkoWEE1rRtzZHJAIBbnGX3qhE4ydxCD8Fo; https://www.sandvik.coromant.com/hu-hu/mww/pages/inn_carboncapture.aspx; https://chikansplanet.blog.hu/2021/02/12/mesterseges_fakkal_a_karbonsemleges_jovoert;  (mesterséges fák); https://impressmagazin.hu/napelemes-szuperfak-szingapurban-okopark/ (szintén mesterséges fák). Az összes atom- és szénerőművet örökre be kell záratni. Minél több erdőt és fát kell ültetni a füves részekre, az erdő- és fairtást pedig szigorúan be kell tiltani, hogy a fák felszívják az üvegházhatású gázokat. Ahol meg nem fű van, hanem beton, oda meg a fentebbi linkekben szereplő berendezéseket. Továbbá, hogy az embereknek ne kelljen lemondaniuk kedvenc ételeikről (legyen szó hús- és tejtermékekről is), a haszonállattartásra használt farmokra, legelőkre építeni kell olyan szerkezetet, ami magába szívja az állatokból felszabaduló üvegházgázokat, illetve fákat is kell ültetni, vagyis mindenütt kötelezővé kell tenni az agroerdészetes mezőgazdaságot (https://www.elobolygonk.hu/Innovativ_trendek/Mezogazdasag/2020_01_21/egy_lehetseges_valasz_a_klimavaltozasra_agroerdeszet/fb?fbclid=IwAR1SN1U530XTbsLsfO9UX1O8YfA9gutIxBytgRGCl0oLNpSPw0qh3ScJ0PU), illetve a ,,böfimaszk" viselését is a marháknak a metánkibocsátás elkerülése érdekében: https://www.magro.hu/agrarhirek/marhakra-tervezett-bofimaszk-lehet-a-megoldas/. Az állatok húsából, tejéből csak egy fentebb említett berendezés közelében, fák által körülvett helyen (akár erődben is), vagy pedig egy másik bolygón (pl. Holdon) lehet előállítani termékeket. Az összes vulkánhoz és mocsárhoz is kellenek fák vagy olyan berendezések, amik kivonják az üvegházgázokat a levegőből, meg a bányákra is, hogy a bányászat során felszabaduló károsanyagok elnyelődjenek. Csak és kizárólag a következő két oldalon olvasható (https://koponyeg.hu/hireso/beton-helyett-mert-masbol-is-lehet; https://ezermester.hu/cikk-6610/Kornyezetbarat_epitoanyagok) környezetbarát építőanyagokból kéne engedélyezni az építkezést. A cementből, betonból és egyéb károsanyag-kibocsátó eszközökből történő építkezést be kell tiltani. Csak környezetbarát aszfaltot és betont kéne engedélyezni (https://autopro.hu/szolgaltatok/zold-utat-kapott-a-kornyezetbarat-aszfalt/137259; https://greendex.hu/zoldek-lesznek-a-jovo-utjai/?fbclid=IwAR2_jKofhvOl3scYy53-DBmm1cUtKOJNOLPZcmBkG_7Xgp8CiiHFnmIWEjk). Az egész világon le kéne cserélni az aszfaltot, betont a linkekben olvasható változatra. A dohányipart be kell tiltani, mert dohányzáskor is káros anyagok kerülnek a levegőbe, ráadásul a dohányzás az egészséget is károsítja. Tüzet rakni (pl. bográcsozáshoz, grillezéshez) csak fák által körülvett területen lehet, hogy a fák felszívják a felszabaduló üvegházgázokat. Melegvízű termálmedencék köré is kellenek fák vagy a fentebbi linkekben szereplő berendezések, hogy a vízgőzt felszívják. Üvegházhatású gázokat magukba szívó szerkezetek olyan házaknak a kéményei köré is kellenek, ahol kályha vagy kandalló van. A károsanyagokat kibocsátó tisztítószerek, fertőtlenítők, rovarirtók, festékek, stb. forgalmazását be kell tiltani, és helyette környezetkímélőket kell bevezetni. Az aszály okozta szárazság, illetve a csapadékhiány ellen ezüst-jodidból képzett mesterséges esővel, hóval kell védekezni. Ezt főleg olyan területeken kell alkalmazni, melyeket leginkább fenyegetnek a szárazság veszélyei (folyadék- és élelemhiány). Pl. az afrikai országokban, illetve a melegebb éghajlatú tájakon, meg mindenhol, ahol sokáig nem hull csapadék. Ezzel a módszerrel kell eloltani az erdőtüzeket is. A sarkvidékeken, hegyekben is alkalmazni kell ezüst-jodid alapú mesterséges havazást az olvadás, valamint az ebből adódó tengerszint-emelkedés elkerülése érdekében. Az említett intézkedések közül ami sok pénzbe kerül, azt államilag olcsóbbá kell tenni, és állami támogatással kell ellátni. Pl. megújuló energiák, fa- és erdőültetés, stb.

Jó lenne, ha a fentebb említett intézkedésekkel a világ összes állama fellépne a klímaváltozással szemben. Az államnak fel kéne szólítania erre az összes többi állam vezetőjét. Ha nem vesszük komolyan a klímaváltozást, tényleg ki fog halni az emberiség, és ezt nem lehet annyiban hagyni, hogy a klímaváltozás győzzön az emberiség felett. Az emebriségnek kell legyőzni a klímaváltozást, nem pedig fordítva. Az embereknek, állatoknak, növényeknek igen is, nagy szüksége van a Földre. Ezért szeretnénk, ha az állam vagy az EU felvenné a kapcsolatot az összes többi állam vezetőjével, hogy a leírt módokon kezdjék el csökkenteni az üvegházgázokat, legalább annyira, hogy a Föld átlaghőmérséklete újra olyan legyen, mint az iparosodás előtti időkben. Ráadásul ha kevesebb üvegházhatású gáz lenne a levegőben, nemcsak a Föld klímája javulna, hanem kisebb lenne a megbetegedések kockázata is, mivel a káros anyagok belégzése számos betegséget okozhat. Pl. szívproblémák, légzőszervi megbetegedések. Tehát az üvegházgázok csökkentése meghosszabbítaná az átlagéletkort is azon kívül, hogy normalizálná az éghajlatot. Úgyhogy ezúton megkérnék mindenkit, aki ezt olvassa, hogy írják alá, és írassák alá ismerőseikkel is. Mentsük meg együtt a világot attól a cudar klímaváltozástól! Ne hagyjuk, hogy kihaljon az emberiség!

Az aláírással felhatalmazom Makkai Viktor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.