Ne szűnjön meg a Krúdy Gimnázium!

A Kormány a győri Krúdy Gyula középiskola gimnáziumi képzésének megszüntetését tervezi. Tiltakozzunk együtt az iskolabezárás ellen!

Nem hagyhatjuk, hogy a kormány bezárja a Krúdy gimnáziumot! Az ország egyik legjobb gimnáziumi képzésének vetne véget a Fidesz, ahol évek óta hat, hétszeres a túljelentkezés. Felszólítjuk Varga Mihályt, hogy lássa be a hibáját!

Krúdysnak lenni fogalom. Ebben a suliban mindenki nyelvvizsgázik, mindenki továbbtanul. A kormány most egy igazi sikersztorit, egy ékszerdobozt tesz tönkre. Ha hagyjuk. De nem hagyjuk! Tiltakozzunk együtt!

Én is krúdys diák voltam és tudom, hogy mennyi mindent köszönhetünk ennek az iskolának. Tiltakozzunk együtt a Krúdy bezárása, a gimnáziumok megszüntetése ellen! Írd alá a petíciót, amit Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek is eljuttatunk!

Kövess minket a Facebookon is!

Varga Márk önkormányzati képviselő, Együtt

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Együtt, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook