Ne legyen kötelező a Covid 19-oltás a gyerekeknek!

Kérdések a felvetésre, miszerint a covid elleni védőoltás kötelezően bevezetésre kerülne gyermekek számára Magyarországon.

Orbán Viktor miniszterelnök 2021. április 2-án a Kossuth Rádióban adott interjújában elmondta, hogy a gyermekeknek kötelezően előírhatóvá lehet tenni a SARS-CoV-2 vírus elleni vakcinák beadását.
Ezzel kapcsolatosan fontos közérdekből az alábbi kérdések megválaszolását kérjük:

1. Mikor és melyik magyarországi vagy nemzetközi tudományos kutatásban igazolták az izolált SARS-Cov2 vírus létezését és fertőzőképességét felnőttekről gyermekekre való terjedés tekintetében, amelyekre a magyar kormány az eddigi intézkedéseit alapozta, illetve a jövőben alapozni kívánja?

2. Mikor és melyik magyarországi vagy nemzetközi tudományos kutatásban igazolták az izolált SARS-Cov2 vírus létezését és fertőzőképességét gyermekekről gyermekekre való terjedés tekintetében, amelyekre a magyar kormány az eddigi intézkedéseit alapozta, illetve a jövőben alapozni kívánja?

3. Melyik tanulmány teszi szükségessé Orbán Viktor szerint a gyermekek kötelező beoltását a rendkívüli engedéllyel rendelkező mRNS génmódosító vakcinákkal?
Mi a tanulmány szerinti bizonyított előny a várható kockázatokkal szemben? Különös tekintettel arra, milyenek a hosszútávú (5-10-15 éves) kockázatok fejlődésben lévő gyermekeknél?

4. A 2020 és 2021-es naptári években Magyarországon összesen hány gyermek fertőződött meg bizonyítottan SARS-CoV2 vírussal?

5. A 2020 és 2021-es naptári években mindeddig Magyarországon összesen hány gyermek betegedett meg bizonyítottan súlyosan, illetve könnyebben a SARS-CoV-2 vírus okozta COVID19 betegségben, pontos életkor szerinti bontásban?

6. A 2020 és 2021-es naptári években mindeddig Magyarországon összesen hány gyermek vesztette életét bizonyíthatóan, igazságügyi orvosszakértő által végzett boncolás alapján a SARS-CoV-2 vírus okozta COVID19 betegségben, pontos életkor szerinti bontásban?

7. A miniszterelnök által a gyermekek számára propagált oltóanyagok milyen 3. illetve 4. fázisú kísérleten mentek át? Ezeknek az eredményei hol tekinthetők meg?

8. A miniszterelnök által a gyermekek számára propagált oltóanyagok rövid- és hosszútávú lehetséges mellékhatásairól a szülők mikor és milyen formában kapnak teljeskörű tájékoztatást?

9. Mi a miniszterelnök által a gyermekek számára propagált oltóanyagokkal elérhető, tanulmányokon alapuló pontos és számszerűsített előny egy tömeges oltás esetén, az oltások elmaradásához képest?

Kérjük, hogy a rendelkezésre álló adatok mellett a tanulmányokat, a tudományos kutatásokat, és az azokat jegyző szerzők nevét is tegyék hozzáférhetővé!Orbán Viktor, nemzetközi jogot és alaptörvényt sértő intézkedést jelentett be!

Idézet Magyarország Alaptörvényéből:

"XV. cikk
(1) A törvény előtt mindenki egyenlő. Minden ember jogképes.

(2) Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül biztosítja.

(3) A nők és a férfiak egyenjogúak.

(4) *  Magyarország az esélyegyenlőség és a társadalmi felzárkózás megvalósulását külön intézkedésekkel segíti.

(5) *  Magyarország külön intézkedésekkel védi a családokat, a gyermekeket, a nőket, az időseket és a fogyatékkal élőket."

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210423/orban-viktor-a-lazitasokrol-jovo-hettol-jon-a-szabad-elet-azoknak-akik-vedettek-479962


Tudatos ébredés csoport🇭🇺🙏    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Tudatos ébredés csoport🇭🇺🙏 petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...