Mentsük meg a pécsi KÉK házat!

A Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület épületét, a KÉK házat, a városvezetés vissza akarja venni, s képviselői irdává akarják alakítani. Ne hagyjuk! A KÉK ház rengeteg egyesületnek ad otthont, sportlehetőségek, kisgyermekes foglalkozások tárháza. Kérem írják alá a petíciót, hogy ezzel jelezzük, a KÉK háznak van jövője!

 

Támogatjuk a Kertvárosiak az Élehető Kertvárosért Egyesület további tevékenységeit és támogatjuk a Pécs, Melinda u. 10 szám alatti KÉK ház további működését a KÉK egyesület által. Fontosnak tartjuk, hogy egy civil szervezet, a KÉK egyesület révén a kertvárosi közösségi ház a kertvárosi városrészben lakók hasznát szolgálja.


Schmidt Ágnes KÉK egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Schmidt Ágnes KÉK egyesület petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...