Magyarországon tevékenykedő, Soros Györgyhöz köthető civil szervezetek működésének betiltása

CÍM: MAGYARORSZÁG KORMÁNYA

Petíció: Magyarországon tevékenykedő, Soros György-höz köthető civil szervezetek működésének betiltása.

Ezt a petíciót azért hoztuk létre, hogy felhívjuk a Tisztelt Kormányunk figyelmét egy általunk aggasztónak látszó tényre.

Hathatós intézkedést kérünk, az összes, Soros Györgyhöz köthető, külföldről finanszírozott, magukat civil szervezetnek nevezőkkel szemben.

A senki által meg nem választott „jogvédők”, ellen, akik politikailag befolyásolni akarják hazánk demokratikus működését.  

Egyre gátlástalanabbak, tevékenységük egyre agresszívabb, Magyarország demokratikusan megválasztott kormánya, valamint, a magyar emberek ellen.

.. Úgy véljük, hogy komoly nemzetbiztonsági kockázata van működésüknek hazánkban.

Kérjük Magyarország Tisztelt Kormányát, hogy vegye figyelembe a petíciónkat és minél előbb intézkedjen ezekkel az ál’ civil szervetekkel kapcsolatban.  

 

Magyarország polgárai nevében  

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Sándor Kinga, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook