Magyarországon tevékenykedő, Soros Györgyhöz köthető civil szervezetek működésének betiltása

CÍM: MAGYARORSZÁG KORMÁNYA

Petíció: Magyarországon tevékenykedő, Soros György-höz köthető civil szervezetek működésének betiltása.

Ezt a petíciót azért hoztuk létre, hogy felhívjuk a Tisztelt Kormányunk figyelmét egy általunk aggasztónak látszó tényre.

Hathatós intézkedést kérünk, az összes, Soros Györgyhöz köthető, külföldről finanszírozott, magukat civil szervezetnek nevezőkkel szemben.

A senki által meg nem választott „jogvédők”, ellen, akik politikailag befolyásolni akarják hazánk demokratikus működését.  

Egyre gátlástalanabbak, tevékenységük egyre agresszívabb, Magyarország demokratikusan megválasztott kormánya, valamint, a magyar emberek ellen.

.. Úgy véljük, hogy komoly nemzetbiztonsági kockázata van működésüknek hazánkban.

Kérjük Magyarország Tisztelt Kormányát, hogy vegye figyelembe a petíciónkat és minél előbb intézkedjen ezekkel az ál’ civil szervetekkel kapcsolatban.  

 

Magyarország polgárai nevében  

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Sándor Kinga petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...