Letöltendő börtön büntetést ittas vezetésért!

alkoholfogyasztás-és-a-járművezetés.jpg

Ha Te is megelégelted, hogy következmények nélkül ülnek ittas/kábítószeres sofőrök autóba, ezzel akár napi szinten okozzák ártatlan emberek halálát az utakon, kérjük, írd alá a petíciót! Segíts az aláírásoddal elérni az 500.000 célt!

500.000 aláírás esetén eljuttatjuk több képviselőnek, hogy törvénymódosító javaslatot terjesszenek elő!

Jelen petició aláírásával segíthetsz elérni, hogy szigorításra kerüljön a jogszabályban a módosult tudatállapotban való jármű vezetés szankciója.

Sajnos jelen állás szerint semmilyen visszatartó erő nincsen, ami a hazai vezetési morál javulását eredményezné, ma már csaknem napi szinten okoznak súlyos sérülésekkel járó, sokszor halálos kimenetelű balesetet ittas, kábítószeres sofőrök. Elég volt!

Ha Te is egyetértesz azzal, hogy ebben az esetben nem visszatartó erő egy elvett jogosítvány (hiszen ettől ugyanúgy vezetnek tovább akár ugyanúgy ittasan), és kizárólag a tartós, akár fél év-egy év elzárás, ami mindenképpen szükséges a bűnismétlés megakadályozásához, valamint visszatartó ereje lehet, kérjük, írd alá Te is, és kérd erre ismerőseidet is egy megosztással!

Az aláírással felhatalmazom Egy Közlekedő petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.