Legyen skatepark Kecskeméten!

Tisztelt Kecskemét Városi Önkormányzat!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket a kecskeméti aktívan sportoló vagy sportolni vágyó bmx-es, mountainbike-os, gördeszkás, inline görkorcsolyás és rolleres extrém sportolói nevében arra a problémára, hogy a megyeszékhelyünkön nincs olyan, az extrém sportok gyakorlására alkalmas létesítmény, melyen a kezdőktől a profikig bárki aktívan sportolhat.

A Freeline Sport Egyesület biztosított helyet a saját magunk által épített messze nem  úniós minőségű pályánkhoz, de ezt 2016. 05. 01. -el bezárták és a pálya elemeit elbontották.

Jelenleg skateparknak mondott terület a Noszlopy Gáspár parkban található, mely sem kivitelezésében, sem minőségében nem közelíti meg a használhatóság szintjét, nem beszélve néhány pályaelem balesetveszélyességéről.

A fent említett sportok elsajátításához, sportrendezvények megvalósításához és a sport további népszerűsítéséhez ennél sokkal komolyabb, szakértők által tervezett pályára van szükség, hiszen Kecskemét városánál jóval kisebb településeken is elérhető a fiatalság számára az ezen sportok elsajátítására alkalmas létesítmény (skatepark).

A petíciót aláíró érdekeltek mind egyet értenek abban, hogy szükség lenne egy, a felhasználók által gondosan megtervezett pályára Kecskeméten. Ezen petíció aláírói jelenleg aktív sportolók, akik megfelelő körülmények hiányában egyéb helyeken kényszerülnek gyakorolni szeretett sportjaikat, alkalmanként önhibájukon kívül amortizálva egy-egy városrész burkolatát.

Ezúton kérünk minden érdekeltet hogy aláírásával támogassa petíciónkat!

Az aláírással engedélyezem Fazekas Benjamin, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.