Legyen skatepark Kecskeméten!

Tisztelt Kecskemét Városi Önkormányzat! 

 

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket a kecskeméti aktívan sportoló vagy sportolni vágyó bmx-es, mountainbike-os, gördeszkás, inline görkorcsolyás és rolleres extrém sportolói nevében arra a problémára, hogy a megyeszékhelyünkön nincs olyan, az extrém sportok gyakorlására alkalmas létesítmény, melyen a kezdőktől a profikig bárki aktívan sportolhat.

A Freeline Sport Egyesület biztosított helyet a saját magunk által épített messze nem  úniós minőségű pályánkhoz, de ezt 2016. 05. 01. -el bezárták és a pálya elemeit elbontották.

Jelenleg skateparknak mondott terület a Noszlopy Gáspár parkban található, mely sem kivitelezésében, sem minőségében nem közelíti meg a használhatóság szintjét, nem beszélve néhány pályaelem balesetveszélyességéről.

A fent említett sportok elsajátításához, sportrendezvények megvalósításához és a sport további népszerűsítéséhez ennél sokkal komolyabb, szakértők által tervezett pályára van szükség, hiszen Kecskemét városánál jóval kisebb településeken is elérhető a fiatalság számára az ezen sportok elsajátítására alkalmas létesítmény (skatepark).

 A petíciót aláíró érdekeltek mind egyet értenek abban, hogy szükség lenne egy, a felhasználók által gondosan megtervezett pályára Kecskeméten. Ezen petíció aláírói jelenleg aktív sportolók, akik megfelelő körülmények hiányában egyéb helyeken kényszerülnek gyakorolni szeretett sportjaikat, alkalmanként önhibájukon kívül amortizálva egy-egy városrész burkolatát.

Ezúton kérünk minden érdekeltet hogy aláírásával támogassa petíciónkat!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Fazekas Benjamin, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook