Kutyasétáltatás a Pilisszentiváni Slötyin

Tisztelt Pilisszentiváni Döntéshozók!

Jelen petíció aláírói mind rendszeresen vagy alkalmanként a Pilisszentiváni “Slötyi” tó körül szoktunk sétálni. A tó környéke már régóta kedvelt sétálóhely a helyi és környékbeli lakosság számára, mind kutyával és kutya nélkül is. Ezért értetlenül állunk a közelmúltban bevezetett szabállyal szemben, mely szigorúan tiltja a kutyákkal történő sétálást a tó körüli területen.

Úgy érezzük, hogy ez a döntés az érintettek megkérdezése nélkül, a fejünk fölött lett meghozva. Ezért azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, hogy szervezzenek egy fórumot, melyen mindenki elmondhatja a véleményét az ügyről, és ezáltal egy olyan kompromisszumos döntést lehet hozni, mely az érintettek többségének igényeihez igazodik.

Köszönjük!

slotyi_tabla1.jpg

Az aláírással engedélyezem Rigó Zsuzsanna, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.