Követeljük, hogy mentsék fel Jancsula Dezsőt!

A Pécs Aktuál nevű oldalon jelent meg a hír 2021.09.23-án, ami leírja, hogy az ANK iskola udvarán rendszeresen jelennek meg fiatalkorúak, és terrorizálják a kisebbeket, beszólogatnak a tanárnőknek, dohányoznak, isznak és ezzel is rossz példát mutatnak az odajáró kicsiknek. A cikket a lenti linken el tudja olvasni mindenki, a videót meg tudja nézni.

Követeljük, hogy mentsék fel Dezső bácsit, aki a diákjai egészséges erkölcsi fejlődése, és testi épsége érdekében, és hogy szabálysértést, esetleg bűncselekményt akadályozzon meg, visszatartott egy fiatal fiút, és ezért 170 ezres bírságot kapott, illetve a 30 éves szakmai pályafutásának lehet vége ennek az ítéletnek köszönhetően!
A tanár senkit nem bántott, nem ütött meg, a fiatal fiúnak a táskáját fogta, így ténylegesen hozzá sem ért. Ezek tükrében az ítéletet túlzónak, igazságtalannak érezzük, és az üzenete valóban felbátoríthatja a helyi 'bandákat'.
Szerintünk az igazságszolgáltatás csődje és kudarca, ha ez az ítélet így marad!

Az aláírással felhatalmazom Sándor Husi petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.