Követeljük, hogy mentsék fel Jancsula Dezsőt!

A Pécs Aktuál nevű oldalon jelent meg a hír 2021.09.23-án, ami leírja, hogy az ANK iskola udvarán rendszeresen jelennek meg fiatalkorúak, és terrorizálják a kisebbeket, beszólogatnak a tanárnőknek, dohányoznak, isznak és ezzel is rossz példát mutatnak az odajáró kicsiknek. A cikket a lenti linken el tudja olvasni mindenki, a videót meg tudja nézni. 


https://pecsaktual.hu/balhe/konnyezve-meselte-dezso-bacsi-hogy-elitelte-a-birosag-az-ank-nal-tortent-verekedes-mellekszalakent/


Követeljük, hogy mentsék fel Dezső bácsit, aki a diákjai egészséges erkölcsi fejlődése, és testi épsége érdekében, és hogy szabálysértést, esetleg bűncselekményt akadályozzon meg, visszatartott egy fiatal fiút, és ezért 170 ezres bírságot kapott, illetve a 30 éves szakmai pályafutásának lehet vége ennek az ítéletnek köszönhetően! 
A tanár senkit nem bántott, nem ütött meg, a fiatal fiúnak a táskáját fogta, így ténylegesen hozzá sem ért. Ezek tükrében az ítéletet túlzónak, igazságtalannak érezzük, és az üzenete valóban felbátoríthatja a helyi 'bandákat'. 
Szerintünk az igazságszolgáltatás csődje és kudarca, ha ez az ítélet így marad! 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Sándor Husi petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...