Kismama Szövetkezet

Tisztelt Kismamák, Anyák!

Ezen petíciót azért hoztam létre, mert levelem többszöri megkeresésre sem hozott változást. Célom egy olyan komplex közösség létrehozása ahol az otthon lévő kismamák, anyák hivatalos otthoni munkához juthatnak, kiegészítve ezzel az államtól a gyermekvállalásért kapott összegüket. Ha egy nő gyermeket vállal nemcsak a saját és a családja életét változtatja meg, hanem a jövő nemzedékét. Egy nő hihetetlen energiákat képes belefektetni a nevelésbe mindamellett, hogy saját magát háttérbe szorítja. Szeretnék egy olyan közösséget létrehozni, ahol azok az anyák akik nem jönnek ki az államtól kapott havi összegből lehetőséget kapjanak otthon, a gyermekük mellett dolgozni, továbbá bármiféle jogi segítségre van szükségük, azt megkapják. Ezen közösséget a diák szövetkezetek mintájához szeretném hasonlítani, ahol a diákok kaphatnak csak munkát. Minden nő amellett, hogy anya értékes ember a társadalom számára. Mielött anyává lettünk mi is tanultunk, nekünk is van szakmánk. Ez azonban nem az elsődleges szempont, hiszen szeretném, hogy minden anya, aki a gyermeke mellett dolgozni szeretne, az megtehesse, válogathasson az állások közül, hogy mennyi időt és energiát tud illetve akar belefektetni a pénzkeresésbe. Sajnos egy évvel ezelőtt megkerestem hivatalos levélben Novák Katalin Államtitkár Asszonyt a fenti lehetősséggel, de válaszlevelében csak annyiról tájékoztatott, hogy jelenleg tárgyalások folynak ezügyben. 1 év alatt semmi sem történt. Pedig mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy 1 év alatt milyen pénzügyi mélységbe tud egy család süllyedni. 

A fenti cél eléréséhez szeretnék aláírásokat gyűjteni, melyet szeretnék eljuttatni az Emberi Erőforrások Minisztériumának a család- és ifjúságügyért felelős államtitkárságára, szintén Novák Katalin Államtitkár Asszonyhoz.

Üdvözlök mindenkit,

Gáll Nikolett

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Gáll Nikolett petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )