Karácsony Gergely Mondjon le! Emberek életével játszik, alkalmatlan.

Karácsony Gergelynek nem sikerült felnőni a feladathoz és képtelen kezelni a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet

Nem sikerül a helyzeten felülkerekedni, lassan elnyeli a káosz Budapestet. A koronavírus-járvány közepén sikerült meghoznia azt a döntést, hogy ritkábban járjanak a tömegközlekedési eszközök a fővárosban (bár a tömegfelháborodás miatt visszakozott később), a parkolási díjakhoz pedig foggal-körömmel ragaszkodik

Számomra érthetetlen az a felfogás, hogy a parkolási díjak beszedéséből származó bevétel érdekében emberek százezreinek egészségével játszik Karácsony Gergely! És a BKV túl zsúfolt halál járatként üzemel. MONDJON LE!!

Több mint száz fertőzött a Pesti úti otthonban és 5 halott!

Bocsánatkérést és lemondást várunk.

Reméljük a fejében is lassan világosság lesz, és talán még Ön is megérti, hogy a járványveszély az nem valami trükk. Még mindig várjuk az őszinte bocsánat kérését. Menjen be az ATV-be nézzen bele a kamerába, és kérjen bocsánatot a budapestiektől a „bölcs” intézkedései miatt. Utána pedig mint egy igazi demokrata és rátermett vezető hozza meg az egyetlen lehetséges döntést, és mondjon le – írta az egyik kommentelő.

A magánakciói egyenlőek a tömeggyilkossággal. Járatok ritkítása, az emberek összezsúfolása, a parkolás fizetőssé hagyása és most ez a kamuszűrés stb...Börtönbe vele!

És fokozza:

Több mint száz fertőzött a Pesti úti otthonban és 5 halott! És rühesek az ott lakók... De a felelősséget nem vállalja!

Screenshot_20200404_072043_com.facebook_.katana_.jpg

Az aláírással engedélyezem Kamu Geri mondjon le!, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.