Hollandi úti kapu megnyitása

Tisztelt Szigetszentmiklósi Lakosok!

Városunk Képviselő-testületének Gazdasági Bizottsága a 2013. május 13-án tartandó rendes, nyilvános ülésén törvénytelen döntést kíván hozni arról, hogy korábbi szándékával ellentétben nem nyitja meg a Szigetszentmiklós-Csepel határán anno jogtalanul létesített, gyalogos és kerékpáros közlekedés céljára szolgáló közutat.

Az önkormányzat hivatalos weboldalán, az EDtR-en olvasható előterjesztés szerint állítólag a közelben lévő lakónegyed 120 lakója aláírással ellátott kérelemmel fordult „az északi üdülő lakópark Csepel- Szigetszentmiklóst elválasztó kapujának megszüntetése ellen, amely vagyonuk védelmét és a Duna-parti látkép biztonságát is szolgálja”. Habár már maga az indoklás is abszurd, de azért ne legyen kétségünk afelől, hogy meg fogják szavazni. Hacsak...

Hacsak holnap 16 óráig nem gyűjtünk mi is össze egy legalább 120 hiteles, helyi lakos által támogatott petíciót a kapu megnyitása érdekében. Az indokunk nagyon egyszerű: A közterületen való szabad közlekedés joga mindenkit kivétel nélkül megillet! Ha egyetértetek vele, akkor ti is csatlakozzatok ehhez a tiltakozó aláírásgyűjtéshez!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=409211559187128&set=o.396433970432124&type=1&theater