Hermina Bringapark Lámpák telepítése

Tisztelt Képviselőtestület! Tisztelt Polgármester Úr!

Alulírottak a XVI. kerület Hermina bringa park használói, sportot szerető lakosok, fiatalok és idősebbek, szülők és gyermekek kérelmezzük, hogy a Hermina Bringa Park területén közvilágítási fejlesztést hajtsanak végre.

Indoklás: Hálásak vagyunk a felújított bringaparkért, hiszen nagyon sok sportot szerető fiatal és gyermek, valamint felnőtt használja nap mint nap. Összehozza a fiatalokat kulturált lehetőséget biztosítva a szabadidő hasznos eltöltésére. Ezzel is elősegítve hogy a fiatalok minél több időt töltsenek a szabadban, sportolással.

Sajnos a nappalok egyre rövidebbek és az erdővel övezett környezet sötétedés után egyre kevésbé biztonságos. Ugyanakkor a bringa park használói szívesen használnák a pályát az őszi-tavaszi időszakban is, amikor már sokkal korábban alkonyul.

A közvilágítás hiánya jelenleg ezt nem teszi lehetővé, ezért kezdeményezzük, hogy a sétányra és bringaparkhoz telepítsenek lámpákat lehetőség szerint.

Kérjük kérelmünket a képviselőtestület következő ülésén terjesszék elő határozathozatalra.

Budapest, 2023. 10. 09.