GULYÁS ERZSÉBET, DETEKI ALPOLGÁRMESTER LEMONDÁSÁT KÖVETELJÜK!

 

NAGYON FONTOS!

KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY AZ ALÁÍRÁST ERŐSÍTSE MEG E-MAILBEN, CSAKIS ÚGY ÉRVÉNYES AZ ALÁÍRÁS!

 

Gulyás Erzsébet, Detek község alpolgármesterének fia verte szét baseball ütővel azt a kiskutyát, akinek szenvedését videóra is felvették.

Alpolgármester asszony a polgármester teljes támogatását élvezi így csakis a nyilvánosság és összefogás erejében bízhatunk, hogy végre feláll székéből, nem ragaszkodik görcsösen tovább a hatalomhoz és tisztségéről történő lemondásával elismeri közvetett felelősségét fia brutális tettéért.

Értékrendszerünk kialakulásában elsődleges szerepet játszik az otthonról kapott, minták értékek, normák elsajátítása, a velük történő azonosulás. Alpolgármester asszony fiának szörnyű tettéért ezért közvetten a  család is felelős. Detek alpolgármesterének, Gulyás Erzsébetnek ezért az eset kirobbánását követően saját magának kellett volna felajánlani lemondását. 

Kérjük Önöket, ha a keresztény, demokratikus értékek megcsúfolásának érzik, hogy a deteki alpolgármester, a különös kegyetlenséggel elkövetett kutyagyilkos édesanyja, közel 1 évvel az esetet követően még mindig hivatalában van, akkor kérjük írják alá a petíciót és osszák meg ismerőseikkel.

A petíciót eljuttatjuk a médiának és a politikai pártok illetékes képviselőinek is.

Fogjunk össze együtt AZ IGAZSÁGOSABB MAGYARORSZÁGÉRT!

 

CÉLUNK: 10.000 ALÁÍRÁS ÖSSZEGYŰJTÉSE, A DETEKI ALPOLGÁRMESTER ASSZONY LEMONDATÁSA!

ABBAN AZ ESETBEN HA 2 HÉTEN BELÜL NEM MOND LE GULYÁS ERZSÉBET A POSZTJÁRÓL, DEMONSTRÁCIÓT SZERVEZÜNK A POLGÁRMESTERI HIVATAL ELÉ!