Szolidaritás a G. Egyesületért

Szolidaritás a G. Egyesületért


Sajnálattal vettük tudomásul, hogy 2017 augusztusától nem folytatódnak a G. Egyesület által szervezett nemzetközi színvonalú kulturális rendezvények Székelyudvarhelyen. Több mint másfél évtizede ez az egyesület hozta el városunkba a kortárs magyar irodalom színe-javát, nekik köszönhetően találkozhattunk személyesen Kányádi Sándorral, Esterházy Péterrel, Szabó T. Annával, Dragomán Györggyel, Bartis Attilával, Bodor Ádámmal, általuk hallgathattuk a hazai, a magyarországi és nemzetközi jazz -és rockszíntér kiválóságait, mint pl. A. G. Weinberger, Benito Gonzalez, Sárik Péter és barátai, Vukán György, Dés László, Fábián Juli, Luiza Zan, Ada Milea, stb. Továbbá kiállításokat, filmbemutatókat, komolyzenei és kocsmaszínházi előadásokat szervezett, és lehetőséget adott a bemutatkozásra számos helyi zenekarnak, filmeseknek, slammereknek is. Öt éven át a G. Egyesület szervezte Erdély egyetlen összművészeti klubfesztiválját a G. Fesztet, és 14 éven át a Székelyudvarhelyi Kamarazene Fesztivált.
Jelen szolidaritásvállalás kezdeményezői nem szeretnének lemondani a hasonló színvonalú rendezvényekről, ezért tisztelettel kérik Székelyudvarhely városvezetesét, hogy találja meg a módját, a helyszínét és méltányos finanszírozási lehetőségeit annak, hogy a G. Egyesület által nyújtott kulturális programok ne szűnjenek meg.


Aláírásommal egyetértek, hogy Székelyudvarhelynek szüksége van arra a hiánypótló tevékenységre, amit a G. Egyesület nyújtott több mint másfél évtizeden át a város lakóinak.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Szalay Zsuzsanna petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...