Fóti Németh Kálmán Általános Iskola - Maradjon A.M.I.énk, az A.M.I.!

Kedves Szülők, fóti lakosok, a szabad, alapfokú művészeti oktatást pártolók!

Talán már Önök is értesültek arról, hogy a Németh Kálmán Általános Iskola – és Alapfokú Művészeti Iskola hatásköréből - a tervek szerint - kikerülne a művészeti képzés, így veszélybe kerülhet az a hagyomány, amely iskolánk egyik alapköve; amelyet iskolánk több évtizede kitartóan épít és ápol annak érdelében, hogy az utánunk következő generációknak olyan pluszt adjon, amely egy életre szól, amely meghatároz.

Hozzátartozik legfőbb értékeinkhez, csakúgy, mint az itt tanító pedagógusok és az iskola vezetésének elkötelezettsége, a szülők összefogása és a gyermekeink lelkesedése.

Ha Önök is egyet értenek azzal, hogy a művészeti képzés hozzátartozik a Németh Kálmán szellemiségéhez; hogy iskolánk és gyermekeink mindennapjainak elválaszthatatlan részét képezi a művészeti képzés - amelynek saját hatáskörben kell maradnia - kérjük, írják alá a petíciót és csatlakozzanak demonstrációnkhoz!

Helyszín: Németh Kálmán Általános Iskola – és Alapfokú Művészeti Iskola előtti terület
Időpont: 2020. március 19., 16:45-től

Maradjon Fóté!
Maradjon gyermekeinké!
Maradjon A.M.I.énk, az A.M.I.!

Köszönettel,
az iskola Szülői Munkaközösségének tagjai

88999107_10207126954970299_6530177343237914624_o.jpg


Fóti Németh Kálmán Általános iskola Szülői Munkaközösségének tagjai    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Fóti Németh Kálmán Általános iskola Szülői Munkaközösségének tagjai, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook