Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

penznyelo

#57 Re: Re: Re: nem kéne kamuzni

2015-03-15 01:28

#46: - Re: Re: nem kéne kamuzni 

 "Nem is kell elküldeni, mert ezt sokan nem olvasták el."

 

És az szerinted érv, hogy egy tájékoztatót valaki nem olvas el??? Ha te átmész a piroson és ezzel megölsz egy gyalogost, akkor az szerinted felment, hogy te nem nézted a lámpát?

 

A tájékoztató része a befektető és a kibocsátó közötti ügyletnek! A kibocsátó ebben írja le a termék jellemzőit, a kockázatokat. Ha te ezt nem olvasod el, akkor mégis milyen alapon kérsz bárkin bármit számon?

 

Döbbenet a sötétség...

Válaszok

zuzi

#70 Re: Re: Re: Re: nem kéne kamuzni

2015-03-15 09:31:48

#57: penznyelo - Re: Re: Re: nem kéne kamuzni 

Nem a legálisan kibocsátott kötvényekkel van a baj, hanem a fiktívek miatt dőlt be minden. Tehát nem maga a kötvény döntötte be a Hruriát, hanem a fiktív kötvény, ami bűncselekmény.

Ilyen alapon sehova ne tedd be a pénzed, mert ha az OTP bűncselekményt követ el, és csődbe megy, bukod a pénzed, még ha biztonságosnak tartottad is.

A bűncselekmény nem része a kockázatnak - ha valóban ez történt, de még mindig nem tudunk semmi biztosat, és feltánő, hogy senki nincs őrizetben a Questorosok közül -, tehát hiába olvasgatod a kibocstási tájékoztatót, nem készülhetsz fel arra, hogy kilopják a szemed. Kérdés, hogy hogyan történhetett ez meg, itt inkább ez a baj.

Kár a tájékoztatóval jönni. A bűncselekményt pedig nem a kisembernek kell megkadályoznia, hanem az illetékes felügyeletnek.

123

#71 Re: Re: Re: Re: nem kéne kamuzni

2015-03-15 09:34:02

#57: penznyelo - Re: Re: Re: nem kéne kamuzni 

Azt nem látod jól pénznyelő, hogy a Quaestor áldozatok nem befektetési áldozatok,hanem BÜNCSELEKEMÉNY(csalás,lopás,sikkasztás) áldozatai, és te összemosod a kettőt, mert nem értesz hozzá, csak az elvakult rosszindulat beszél belőled.

cashtor

#82 Re: Re: Re: Re: nem kéne kamuzni

2015-03-15 12:00:31

#57: penznyelo - Re: Re: Re: nem kéne kamuzni 

 Szia, az ügyfelesek mindenre megesküdtek volna, h 6 millió forintig garancia van a tőkére és a kamatra is. Több szórólap is napvilágott látott a BEVA garanciáról, Quaestoros szórólapként, amiknek a tartalma a kötvények biztosításáról szólt.  


Vendég

#933 Re: Re: Re: Re: nem kéne kamuzni

2015-03-22 18:11:52

#57: penznyelo - Re: Re: Re: nem kéne kamuzni 

 Én elolvastam a tájékoztatót, bementem másnap a Quaestor helyi irodájába, ki akartam venni a pénzt és ismét hazudott az alkalmazott, megnyugtatott, hogy van felelősség vállalás, ezért a pénzt ott maradt, sajnos. Lehethogy nem vagyok teljesen normális, de én alapvetően azt feltételezem az emberekről, hogy becsületesek.

BUMERÁNG? REMÉLEM TE IS ÍGY JÁRSZ

#1373 Re: Re: Re: Re: nem kéne kamuzni

2015-03-27 20:23:10

#57: penznyelo - Re: Re: Re: nem kéne kamuzni 

 REMÉLEM TŐLED IS ILYEN MÓDSZEREKKEK LOPJÁK EL A VAGYONODAT : AKKOR ÉN IROM EZT A SZÖVEGET. REMÉLEM A BUMERÉNG A TE SÖTÉTSÉGED IS MEGVALÓSUL !

 MILLIÓD KÜLFÖLDÖN VANNAK? IGAZAD VAN REMÉLEM NEM SOKÁRA ÉN IS VÁLASZOLHATOK,

 HOGY SÖTÉT VAGY:::: MAGYAR NEMZETI BANK NEKED NEM ÉR SEMMIT ? ..... MÁR NEKEM SEM.

 EGY ADÁSVÉTELI ESZKÖZRE KÖTÖTTÜK LE PÉNZÜNKET 1-OLDALBAN !! MÁST NEM ADTAK !

KIFIZETÉSI BIZTÓSÍTÁSRÓL TÁLYÉKOZTATTAK!!!GRATULÁLOK OKOSKODÁSODHOZ !

EREE MIT OKOSKOC  ÁLLAMAPÁRÁTUS ELÖTTE KIMENEKITENI, MEG UTÁNNA IS A BEFEKTETÉSEIT? TÖBBMILIÁRDOT!