Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#933 Re: Re: Re: Re: nem kéne kamuzni

2015-03-22 18:11

#57: penznyelo - Re: Re: Re: nem kéne kamuzni 

 Én elolvastam a tájékoztatót, bementem másnap a Quaestor helyi irodájába, ki akartam venni a pénzt és ismét hazudott az alkalmazott, megnyugtatott, hogy van felelősség vállalás, ezért a pénzt ott maradt, sajnos. Lehethogy nem vagyok teljesen normális, de én alapvetően azt feltételezem az emberekről, hogy becsületesek.

Válaszok


Vendég

#934 Re: Re: Re: Re: Re: nem kéne kamuzni

2015-03-22 18:21:44

#933: - Re: Re: Re: Re: nem kéne kamuzni 

Sok Quaestor alkalmazott hivatkozik arra, hogy ők úgy tudták, hogy a vállalati kötvényekre is van BEVA, bármi is történik, meg hogy "nekik is itt van a pénzük". Most ezt vagy elhiszi az ember, vagy nem.

1. Ha elhisszük, akkor ezek szerint maga a szolgáltató ügyintéző sem volt tisztában azzal, hogy mit ad el. Nehéz elhinni, de ki tudja?

2. Ha nem hisszük el, akkor a legalsó fokig részt vettek az emberek megtévesztésében. Kérdés, hogy ilyenkor ők nem felelősek?


Vendég

#935 Re: Re: Re: Re: Re: nem kéne kamuzni

2015-03-22 18:25:20

#933: - Re: Re: Re: Re: nem kéne kamuzni 

Egyet megtanultunk: bank, brókercég, biztosító....stb - azt se hidd el, amit kérdez!

Soha senkiben nem fognak megbízni ezek után az emberek, pénzügyi kérdésekben legalábbis.

Még most is kérdés, hogy hova párolgott el 150 mrd forint? Mert azt bizony befizették az emberek, + a 70 mrd-ot is, az már 220 mrd forint. Mióta folyhatott ez a csalás? Hány éve csinálták ezt? Hány év állt rendelkezésre a pénzek eltüntetésére? (Minél több, annál rosszabb a helyzet, annál kevesebb van meg belőle, illetve nyomozható vissza...és annál hosszabb ideig volt tétlen és süket a felügyelet, amit még nehezebb lesz tudomásul venni.)