Tiltakozunk a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület feloszlatása ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Adjon bizony.... De mikor? mikor adjon? meg a kirtartás is? MEDDIG tartsunk ki? Szálasi óta ez a nagy "hungarista" köszönés hogy Kitartás... a másik meg a szebb jövőt? hogyan? talán tenni kéne ellene és nem csak internetes petíciókat "aláírni" De ismételten kérdem: Meddig tartsunk még ki? Míg a cigány az összes magyart meg nem öli? míg a gyerekenket meg nem ölik a telefonjaikért? és a lányainkat meg nem erőszakolják, csak mert ezt tanulták? Én magam is nemzeti érzelmű egyén vagyok, de az ilyen kinyilatkoztatásokat mint a "Szebb jövőt" mélyen elitélem. Mert össze kellene tartani, és a saját fajunkat is -ha kell- drasztukusan megbűntetni. (gondolok itt a cigányokkal lepaktáló magyarokra azaz a divatcigányokra és fehércigányokra) És nem csak interneten intézni mindent.. hanem igenis felfegyverkezni :O ha kell akkor megvédeni magunkat, és azt az eszmét amiért élünk.
totenkopf83
Ha fiatalabb lennék köztük lenne a helyem,,
Szebb jövőt..
Mi MAGYARNAK születtünk és így kell cselekedni
Nekünk küldetésünk van és én élek vele ESKÜSZÖM!!!
Érzem hogy nem vagyok egyedül.Szeretnék emelt fővel
az utókornak meg maradni.A MAGYAR EMBER ha össze fog
csodákra képes.ITT AZ IDŐ HÁT SEGÍTSETEK!!!!
Szebb Jövőt!
Re:
Természetesen aláírhatod. Köszönjük, amiért ilyen fiatalon is érett fejjel gondolkozol és kiállsz a magyarságért! Adjon az Isten szebb jövőt!
| This discussion has been closed. |
A hetedik én magam voltam.