Tiltakozunk a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület feloszlatása ellen

A Békés Megyei Főügyészség 2011. szeptember 2. napján keresetet nyújtott be a Békés Megyei Bíróságon a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület feloszlatása iránt. Mi nemzeti érzelmű hazafiak úgy véljük, hogy a cionista érdekeket szolgáló hatalom ezzel a lépésével a magyar embereket a maradék önvédelmi lehetőségétől akarja megfosztani egy olyan időben, amikor a vidék és lassan már az ország fővárosa is az egyre növekvő – főként cigányok által életvitelszerűen elkövetett - bűnözéstől retteg, amikor szinte naponta gyilkolnak meg tisztességben megőszült magyar embereket pár ezer forintért. Az egyesületet a közbiztonság megteremtésére irányuló valós társadalmi akarat hívta életre, ugyanis sem az eddigi kormányok, sem a jelenlegi kormány alatt nem a javult a közbiztonság, sőt a helyzet egyre csak romlik. Az egyesület tagjai szabadidejüket, pénzüket nem kímélve a rend megteremtéséért, a bűnözőknek kiszolgáltatott védtelen magyar lakosság megóvásáért és nyugalmáért fáradoznak.  A magyarellenes hatalom ezalatt nem a vidék életét megkeserítő bűnözőkkel veszi fel a harcot, hanem a közbiztonság megteremtéséért fáradozó magyarokat nevezi ki „egyenruhás bűnözőnek”, mintegy ellenségként állítva fel őket a társadalom előtt, törvényesen létrehozott és működő egyesületüket pedig fel kívánja oszlatni.  Nekik könnyű: a hatalom embereit az adófizetők pénzén létrehozott elit rendőri egység, a Terrorelhárítási Központ védi, a holdudvarukba tartozó, közpénzből élő személyek pedig az izraeli In-Kal Security és más cégek – köztük a belügyminiszter egykori biztonsági cégének - védelmét élvezik.

Mi, a bűnözőknek kiszolgáltatott, a hatalom által elnyomott és üldözött magyarok mondjuk ki: ELÉG VOLT! Tiltakozunk a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület és tagjainak meghurcolása ellen.

A jelen petíció aláírásával igazoljuk, hogy Magyarországon jelenleg nincs közbiztonság, a kormány közbiztonsági politikája megbukott, a Szebb jövőért Polgárőr Egyesület működésére pedig igenis szükség van.

Isten óvja Magyarországot, Isten áldja a magyarokat! 

Minden igaz magyar embernek: Adjon az Isten szebb jövőt!