onlinecassa
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Köszönöm, hogy te is aláírtad. Remélem egységes erővel elérhetünk valamit. Ha minden jól megy, kedden egy újságíróval is fogok találkozni. Minél nagyobb port kell kavarni
Üdvözlettel
Varga Szilvia
Sikkasztás
engem is átvert
Badácziné
Re:
Az eszem megáll azon, h valaki még a nav-ot védje ilyen ügyben. Ők kényszerítettek ránk több százezres kiadást és ők sürgettek. és az elsők között volt akit a nav ajánlott az oldalán. Uh . inkább ne szólj bele abba amit nem tudsz......
Re:
Úgy vélem, a kedvező ár mellett sajnos a NAV HIVATALOS AJÁNLÁSA bizony határozottan erős "lökés" volt a döntéshozatalunkban...én körültekintőnek gondolom magam, feltétel nélkül megbíztam a fenti hatóságban, úgy jártam el, ahogyan azt előírták...talán nem kellett volna?!
Ha jól tudom , nem a NAV támogatta, hanem az NGM ! " Az NGM és a Sam4s gépek forgalmazója, az ALT Cash Kft megállapodása szerint a kedvezményes ára az engedéllyel (A004) rendelkező Sam4s NR-270 online pénztárgép az alábbi módon juthat Önhöz is kedvezményesen:
- jelezze minél hamarabb szándékát a kedvezményes készülékre (max. az első 10.000 megrendelő juthat hozzá ezen az áron) "
A ANV "csak" dörzsölgeti a markát, hogy újabb büntetési lehetőséghez jutott...
Re:
Nem áll szándékunkban újabb gép vásárlása...... legyen az akármiylen kedvezményes. Mi már vásárultunk gépet....
Kedves Vendélg!
#13: - CSAK SAM tipusú gépeknek volt Telekomos mobil szolgáltató! Itt nem a szélhámosságról van szó, hanem arrol, hogy KINEK a pénztárcája vastagabb legyen! :(
| This discussion has been closed. |
Kényszer vállalkozóként nincs lehetőségem újabb százezres pénztárgép vásárlására.