Letöltendő börtönbüntetést az állatkínzóknak
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Úgy gondolom, 2 év nem elég szigorú, tekintve hogy ezek az emberek, különösen kegyetlen szadisták! Veszélyesek mindannyiunkra...illetve, a 2 év mindenféle engedménnyel, fél évre redukálódik, az is felfüggesztett...
Köszönöm!
Tudom, de a realitás talaján maradva, a mai viszonylatokoz képest , az is fejlődés lenne, ha 3-5 évig terjedő letöltendőt kapnának, az ilyen elvetemült szadisták...
Kevés is szerintem is és nem csak a gerincesekre kéne, hogy vonatkozzon hanem minden élőlényre!
Az állatoknak is van lelkük, és nekik sokkal jobban fáj ha bántják őket mert ők tiszta szívből hűek hozzánk.
Legalábbis szeretnének azok lenni de ezt az emberi faj lerombolja bennük.
Az embernél nincs állatabb faj.
KEMÉNY BÜNTETÉST EZÉRT NEKIK.!!!
MINIMUM 5ÉV!!!!!
Re:
Önnek teljesen igaza van!Az ivartalanítás lenne a megoldás!!!!!!!!!!!!.Az injekció ára, amit az elaltatáshoz használnak (és csak remélni merem,hogy nem lelővik vagy egyéb bestiális módon szabadulnak meg az állatoktól),a gyeptelepen való tartás,etetés ,felügyelet ára talán fedezné az ivartalanítás összegét ,sőt biztosan fedezné.Akkor mire várnak még a hatóságok ?????Miért nincs érdemi döntés végre????!!!!
ELÉG !!!!!!!!
A felelőtlen állattartás is kerüljön be az állatkínzás körébe!
Üdvös lenne, ha végre a felelőtlen állattartókat is büntetnék! Az emberek többsége igen csak félvállról veszi azt a kötelezettségét, amit szintén az állatvédelmi törvény ír elő, hogy köteles a kutyáját szökésbiztosan tartani.
Vegyük bele az állatkínzásba azt is, mikor a gazda nemtörődömségéből sérül meg, vagy pusztul el a kutyája, mert képtelen becsukni a kaput, megjavítani a kerítést, vagy szándékosan kiengedi az ebet, mondván "had fusson egyet".
Lavinát indított az ügy a Facebook oldalamon
megosztottam a FB-on, hogy aláírtam. Egy rosszindulatú komment kapcsán sok barátom ott is és privát üzenetben is mellém állt. Érdemes elolvasni a kampányomat. :) https://www.facebook.com/szabina.vagyok/posts/341544829386691?notif_t=like
A kínzók a legnagyobb gerinctelen férgek, tehát rájuk nem vonatkozik a törvény. Ez által ezt a szemetet el lehet taposni. Ezért nem jár büntetés. Sajnos egy kormány sem ált az álatvédők mellé soha. A kötelező ivartalanítás??? Kötelező chip is csak álom marad. Kutya lánc? Négy-hat nyolc? Csak álom. A petícióval közösülök, de amíg itt nem lesz felelős és mégfelelősebb állatvédelmi törvény addig a civil állatvédők is álatkínzók sok esetben. Sajnos az álatvédelem kis hazánkban szerteágazó lehetőséget biztosít a megélhetésre. Miközben rendezetlen körülmények között pusztulnak.
| This discussion has been closed. |
b) gernces állatát, veszélyes állatát elűzi, elhagyja, vagy kiteszi, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. "