"Mentési Lánc" az egészségügyi,- szociális,- és mentési ágazatért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Ilyen nincs akkor ha nem hiszünk benne.Ezt ami a petíción szerepel,nem most,hanem a rendszerváltáskor már el kellett volna kezdenie a parlamentiu elitnek.Elkezdeni rendezni ahelyett,hogy a saját zsebeik megtömésével,országunk kiprivatizálásával lettek volna elfoglalva. Azóta is kivétel nélkül minden párt ,csak a kampány időszakában tekint bennünket embernek..a fontosságról nem is beszélek. De amint vége a választásoknak,azonnal el is felejtődünk. Ha pedig pénzt kérünk,a válasz,hogy "miből? nincs pénz". Nos arra meg várhatunk,hogy egyszer valamelyik azt mondja majd,hogy "gyertek skacok! van már pénz.mennyi kell?". Ha végignézed a jelnleg regnáló kormány munkáját,láthatod,hogy nem neked vagy nekem kedvez...azaz a munkavállalónak,hanem az elitnek! Minden egyes lépése ezt szolgálja.Tőled elvesz,gazdagnak odaad! Tehát nem marad más megoldás mint kiharcolni a minket megillető bért,megbecsülést. Most valóban utópisztikusnak tünik a petíció,de ha ezt megléték volna korábban és lépcsőzetesen,akkor ma már a petíció tartalma nem lehetne kérdés.Sőt,petíció sem lenne.
Hinni kell és elérni a célunkat! Kezdjünk el mi haladni felfelé a lépcsőn,mégha folyamatosan vissza is akarnak húzni.
Bár elolvasásakor inkább csak az egészségügy követeléseivel találkoztam, mégis csak támogatni tudom. Miért? Mert a gondjaink hajszálra azonosak. A szociális szférát ugyanazok a problémák sújtják, mint az egészségügyet. A kormányzat elutasító, mert érzéketlen a politikusokat nem érintő kérdésekben. Mint elnök írom, a jelenleg regnáló kormány "szakmai" vezetésével lehetetlen még a kapcsolat felvétel is.
A szavazatok számát látva elgondolkodtató az alacsony létszám. Ennek talán a megosztás is az egyik oka, amelyet bizonyos szakszervezeti "vezetők" áldásos tevékenysége is generál. Együtt sokkal eredményesebbek lehetnénk. Talán! Mert ha szakmáról van szó már akkor is egymásnak tudunk "esni" jó magyar szokás szerint.
A fentiektől függetlenül egyetértek a petíció minden betűjével.
Re:
XY: Ez nagy szó!!! Köszönjük a mellénk állást!! Valóban , a szövegezés nem teljesen utal a tényekre!
XX: Ez a petíció mindenkiért van, legyen az gondozó, ápoló, mentős , de akár minden nyomorba döntött emberről, családról, akinek elveszik a jogait, akinek éhbérrel fizetnek, akitől megvonják az esélyegyenlőséget!!! Aki alól kihúzzák az alkotmányos jogokat, akit kiszolgáltatottá tesznek egy elkapkodott, az érdekeltekkel nem egyeztetett Munkatörvénnyel!!!
XYY: Még egyszer! Köszönjük a mellénk állást! Kérjük Önt is László Imre Úr, hogy az egység, az egységes fellépés lehetőségében támogasson minket! Számunkra "csak" dolgozók vannak, párt állástól, nemtől, bőrszíntől, vallástól függetlenül!
XXYY: Egyetérték Lászlóval. Koszonjuk
Kedves vendég! Nagyon jól estek a szavaid, és reménykedünk abban, hogy sok-sok hasonlóan gondolkodó szakmabelihez eljut a peticiónk. Igen, még kezdetleges, igen, követelőző, igen talán túloz is....és igen, mindez szándékos, épp azért, mert mi is azokat a híreket kapjuk, amit te is írsz, hogy ezzel a kormánnyal nem lehet tárgyalni.
Mi mégis erre készülünk. Hittel. Meggyőződéssel. Tiszta tényekkel. Érted. Értem. és reméljük hogy: Együtt.
Üdvözlettel és köszönettel: König Monika
This comment has been removed by the author of the petition.
De minél előbb!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Büszke vagyok a hivatásomra,szeretnék büszke lenni a fizetésemre is!
Re:
Egyetértek! De szeretnénk tudni megélni is a fizetésünkből, anélkül, hogy "X számú" (másod-, harmad-, netán negyed) mellékállást kellene vállalni!!! Elszomorító a helyzet!!!
Értsék már meg végre,nagy a baj!!!!!!!!!!
Mi lesz velünk,ha tényleg nem bírjuk tovább??
Mi lesz a BETEGEKKEL?????
Emberek!!!!!
Ez közös ügye mindenkinek!!!!
| This discussion has been closed. |