BLACK VEIL BRIDES KONCERT
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Koncit a népnek! :3 Hajrá Army!
A BVB ARMY egy nagy család, akinek össze kell tartani nemre, korra, bőrszínre és hovatartozásra való tekintet nélkül ! <3 BLACK VEIL BRIDES : FOREVER & EVER <3
Ok tanitottak meg arra, hogy barmilyen szar is az elet, nem szabad feladni, mert elobb-utobb a rossu jora fordul.
Re:
Így van! Teljes mértékben igazad van. És a BVB Army pont ettől lesz egy család. Hogy senki se ítél el senkit. Pacsi Army testvér.^^.
Nagyon sokat jelentene, ha láthatnám őket. Jelenleg ez minden kívánságom. Mindenki hírdesse ezt a petíciót!!! Én már kitettem/elküldtem mindenhova. Segítsetek.
BVB FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hülye gyerek meg hülyül
Ha elmenni majd nem is tudok de remélem összejön és a családom ( ti vagytok a 2. családom Armyk ) nagyrésze eltud menni koncira. MI vagyunk az anti directionerek csak Armykban Na ennyit akartam hozzá fűzni :) Ja meg a képet XD

na eloszoris igazatok van ..... benem is a bvb tarttota a lelket es tejesen fellepultem mar azota szoval . Elkesztem gondolkodni hogy mast elszoklyek anyamektol vagy agyak egy esejt es a szivemre halgatam es a jot valasztotam mert mostmar egy atlagos tini vok de meg mindig halgatom ........... *-* ^-^
Te jó Atyaúristen! Ezek meg hogy néznek ki?!
A BVB mentette meg az én életemet!!! Komolyan. Azelőtt nem tartoztam sehova, boldogtalan voltam, nem találtam a helyemet, gyakran próbáltam öngyilkos lenni. Aztán egyszer megtaláltam a YouTube-on a Lost It All című számukat, és megváltozott minden. Azóta érzem, hogy valóban élek, boldog vagyok, önmagam vagyok, és nem érdekel, ha valaki a stílusomon akar gúnyolódni, mert én így váltam szabaddá.
Hajrá Army! Akármennyibe is kerül, én ott leszek, ha a fiúk eljönnek Budapestre! Ki is teszem a Twitteremre a petíciót, hátha a banda meglátja.
Remélem hogy jönnek... jó ötlet volt a petíció bár mostanában valószínűleg nem jönnek hisz még csak most ért véget a Vans Warped Tour. De jövőre talán jönnek.. addig is hajrá Army !!!
A srácok legyenek velünk!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Hozzuk össze! Teljesülne a legnagyobb álmom! De szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Hajrá HUNGARY ARMY!
Miért kommentel olyan aki nem szereti őket? -.-" istenem. Szavazzatok sokan! :)
SIKERÜLNI FOG EMBEREK! :)) SZAVAZZATOK SOKAN!!
Csak sikerűljön!!!
Inádom a BVB!!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.