Siklósi Állatvédő Egyesület Megmentése!

Vendég

2014-05-15 20:48

Közös összefogással sok mindent el lehet érni. Ne engedjétek, hogy a leírtak megtörténjenek.

Vendég

2014-05-16 05:45

Írjátok alá minél többen!!!
Kismacsi
Vendég

2014-05-16 13:35

Ennyi a lényeg
1.Nem kutyát tartok, hanem kutyával élek. Ha nem érted a különbséget, nem beszéljük ugyanazt a nyelvet.
2. Kutya a lakásban. Nem állatkínzás, családtagnak tekintem, sétálni járunk, kirándulni és együtt heverünk a kanapén. Sok lemondással jár és sok macerával? Vállaltam és a legrosszabb napokon sem csinálnám vissza.
3. Vágyom én is világos, bolyhos szőnyegre, de inkább a “katalógus-lakásról” mondok le mint a kutyáimról. A kutyaszőr az életem része, ahogy a tappancsnyomok is a frissen mosott padlón vagy a kutyanyál, mikor vacsorázom. Harcolok ellene, de nem takarítok egész nap. Ne gyere bejelentés nélkül, vagy gyere játszós ruhában, de ne fintorogj.
4. Sokba kerül az etetése, az orvosi ellátása? Sokba. A kutyám egy élet, fontosabb bármilyen tulajdonnál. Más az értékrendünk? Nyilván... és ez így van jól.
5. Ne szólj bele abba, hogy nevelem. Én élek vele, nem te. Neked csak egy kutya, nekem családtag, társ, az életem része. Vele együtt kell elfogadnod. Nem vagyok kutyatartó, Gazdi vagyok. Kutyás. És így vagyok teljes! :))
(Szabó Attila)

Vendég

2014-05-16 21:58

Nagyon remélem sikerül megmenteni a kutyákat! :)
arrya19

#5 Re:

2014-05-16 22:00

#3: Kismacsi -

Pontosan! Egyet értek! Igazad van! :) De szegény kutyusoknak nincs senkijük! :(

Viszont nekik csak az élet lehetősége van! :)

Flabelos

2014-05-17 13:02

Teljesen egyetértek Szabó Attilával :) valahogy én is így gondolom :) tele van a lakásom kutyával meg macskával ha valakinek nem tetszik nem kell bejönni a lakásomba ,sokat takarítok utánuk de megéri a fáradozást mert annyi szeretetet adnak ,Inkább a katalogus lakásról mondok le mint a kutyámról" idézve Attilát .Hajrá kutyusok segítünk ahogy tudunk !!!

Vendég

2014-05-17 15:06

Szükségük van az állatoknak rájuk. Ìrjátok alá.

Vendég

2014-05-17 18:27

S.O.S Sok csodálatos kutyus van Angéláéknál,segítsetek,hogy élhessenek!

Vendég

2014-05-18 07:29

Aláírva !

Vendég

2014-05-18 11:25

Remélem Siklós is felébred és bár egy petíció aláírással segít megmenteni az állatvédő egyesületet.

Vendég

2014-05-19 06:43

Sajnálatosan olvastam a hírt, engem igen felbosszant hogy beakarják zárni, ezt nem hagyhatjuk!
Ami még dühítőbb, hogy nem az állatmenhelyeket, és hasonlókat kéne bezárni, hanem a sok dohányboltot, nem szabadna támogatni...
Felelős állattartó

#12 Re:

2014-05-20 10:17

#3: Kismacsi -

Ezzel a dologgal addig nincs is baj, míg tiszteletben tartod a többi ember, háziállat és vadon élő állat nyugalmát, más tulajdonát és betartod a szabályokat. Kár, hogy a kutyások többsége ezekről elfeledkezik.

Vendég

#13 Re:

2014-05-20 10:21

#11: -

Szerintem ebben a petícióban semmi konkrét nincsen. Leírná valaki, mi is történt valójában? Menhely-e egyáltalán, amiről szó van, engedélye van-e, stb.

Dávid

#14 Re: Re:

2014-05-20 20:11

#13: - Re:

Szia!
Ebben a petícióban minden információ benne van.
Honlap, Facebook elérhetőség, Közvetlen telefonos elérhetőség és email cím ahol bármikor kapsz információt.
Mindennek utána tudsz járni. Tiszta és egyszerű a kérdés.
Mielőtt kijelentesz dolgokat, kérlek járj utána és utána mond, hogy semmi konkrét.
Köszönöm a jelzésedet.

Dávid

#15 Re: Re:

2014-05-20 20:17

#12: Felelős állattartó - Re:

A felelős állattartásról külön petíciót lehetne indítani, de a magyar állattartási morál kritikus.
100 és 100 év nem volna elég a felelőtlen állatartást megváltoztatni, amég az emberi fejekben van óriási gond.
Ezen petíció nem a felelős állattartásról szól. Élni és élni hagyni.....

A felelős állattartás, ott kezdődne, hogy nem dobjuk ki, nem verjük ki az utcára az állatunkat, legyen az bármi.
Nem szaporítjuk őket ezer számra néhány tíz ezer forintért, botrányos körülmények között tartva őket.
És sorolhatnám még tovább....

A petícióban minden benne foglaltatik, amely a petíció tárgyát képezi.
Itt nem vitatkozás és az okoskodás ideje van.

u.i.: arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyire nem életszerűek a szabályok. A "nem kutyások"  pedig inkább meg se szólaljanak arról, hogy ők mit tartanak tiszteletben.....
Aláírom, hogy pár hülye miatt szenved az egész kutyás társadalom, de a "nem kutyások" bőven tesznek azért, hogy megkeserítsék minden értelmetlen szabályozással a kutyások életét.

NA ez is a mások tiszteletben tartásáról szólna nem?

pici.

#16 Re:

2014-06-05 07:18

pici.

2014-06-05 07:21

Imádom a kutyáimat családtagok le nem mondanék róluk .

Vendég

#18 Re: Re:

2014-06-05 07:24

pici.

2014-06-05 07:25

Igen menhely engedélyel rendelkezik.
Vendég

#20 Hozzászólás

2014-06-05 09:51

Kedves állatbarátok. Én is azon a véleményen vagyok ha egyszer befogadtatok egy kutyust,vagy netán örökbe fogadtátok akkor tudni kell, hogy azért akkor harcolni is illik. Szeretni, gondozni kel mint a családunkat. Nagyon sok hozzá szóló gazdi van, ők mind tudják, hogy az állat is nagy szeretetet tud nyújtani. Ezt tapasztalatból írjuk nektek. Mi mindig azt mondjuk, hogy nem kötelező olyan embernek állatot tartani aki nem látja benne az örömöt, a szeretetet és a ragaszkodást. Az állatok nagy gonddal járnak azt mind annyian tudjuk és felelni kell értük életük végéig. Akkor érjük el, hogy nem nem lesznek falkába lévő kóbor kutyusok az utcákon.

Vendég

2014-06-29 16:08

Szívesen támogatok olyan ügyeket, amelyek az állatok védelmét szolgálja