Összefogás a családi pótlék emeléséért!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Gyerekes
Re: CSP
Bizonyos népcsoport ? Akik ujáépitették az országot? Szerinted most amikor ujjitották a kosuth teret 500 munkásbol mennyien voltak abbol a bizonyos népcsoportbol??????450 en Szerintem Nem kellene itt szájkaratéskodni a kis ártatlan közbe meg kiváncsi a bizonyos népcsoport férfi tagjaira szomszéd
??
Re:
Te az államnak szültél, vagy magadnak? No akkor tartsd el magad!!!!!!
Re:
A gyerekenkénti havi 10ezer forintos adókedvezmény az neked semmi??????? Évi 120/gyerek.......... Az államnak szültél, vagy magadnak????? Akkor tartsd is el!!!!!!
Re: Re:
Ugyan mond már el a 4-ik gyerek után miért nem érdemel valaki családi pótlékot szerinted?
Talán TE vagy a ....... ! a dilisnek meg tényleg mindegy mert nem érzékeli mi folyik körülötte.Ha nem teszel semmit nem is fog történni semmi.Cselekedni kell a remény hal meg utoljára. 4 gyermeket neveltem fel és van egy gyönyörű unokám nem egyszerű agyereknevelés ,de túlzásokba se kellene esni. M.Évi.
Re:
Szerintem a családi pótlék emelése, nem növeli a megélhetési gyerekszülést.Minél alacsonyabb a családipótlék összege, annál több gyerek születik a szegény családokban.A nyomortelepeken a fiatal nők vagy szűlnek vagy elmennek prostinak.Ketten nem kaphatnak egy családban foglalkoztatási támogatást,tehát csak az anyasági marad.Egy nem szegény családban születő gyerek ma az államtól sokkal több támogatást kap, csak azt nem segélynek hívják.Mindenféle szükségletet támogatnak,kivéve az alapvetőeket.Szerintem a megfelelő támogatási forma az alapjövedelem lenne,melyből egy minimális szinten fel lehetne nevelni 3-4gyereket.Aki nem vállalna gyereket,az mindet magára költhetné.Sokkal kevesebb gyerek születne oda, ahova nem kellene.Mindenki csak nyerne vele hosszabb távon.De addig is,sok gyereket, sok szenvedéstől szabadítaná meg egy jelentősebb családipótlék emelés.
Re: ??
Az államnak nem kötelessége eltartani a gyerekemet ,viszont kötellessége lenne olyan törvényeket hozni,mely egy élhetőbb országot eredményezne. Hiszen ezért kapnak fizetést, nem is keveset.Szerintem az embereknek az egyik alapvető joga,hogy családban éljenek,néhány gyereket neveljenek.Ma a globalizáció miatt a munkaerő ára,értéke olyan alacsony, nincs benne a gyereknevelés költsége. A munkaerőt készen felnőttként kapják a vevők,csak annyit fizetnek érte hogy működjön napról napra.Ha beteg lesz, eldobják.Van másik.Az államnak azoknak a gyereknevelését kellene támogatni, akik állami támogatás nélkül nem tudják felnevelni gyerekeiket.
Szerintem nálad nem hülyébb!!!! mi a szarnak vagy itt ha csak károgni tudsz!! lehet még gyereked sincs, de ha van akkor meg kitartott vagy bakker!!!!!
csalédipótlék emelés
emelés
| This discussion has been closed. |