Igazságot a villamosvezetőnek!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Igazságot a villamosvezetőnek! petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#51

2013-06-20 16:34

Arról nem hallottam, hogy a kismama ellen eljárás indult volna..pedig több tényállás is megvalósult ( pl: vasúti közlekedés biztonságának veszélyeztetése BŰNTETT!!..valamint a KRESZ szabályok megsértése..-szabálysértés..)
KMonika

#52 Re:

2013-06-20 16:40

#42: -

Igen, VAN olyan eset. "ha a benneteket ver pofán valaki csak úgy nevelő célzattal akkor azt mondjátok, hogy megérdemeltem?"

Jártam már így, nem egyszer és ha abban a pillanatban fel is háborodtam, már PERCEKKEL a történtek után elgondolkoztam és beláttam, hogy jogos volt.1: Édesanyám NEVELŐ CÉLZATÚ pofonja.Nem kéne összekeverni a családon belüli következetlen agresszióval.2: Egyszer hisztirohamot kaptam, a férjem nem tudta már mit tegyen, teljesen sokkot kaptam, kibillentett vele.(Az ilyen rohamokra egyébként valóban megoldás és soha a büdös életben se előtte se utána nem ütött meg, viszont hatott). 3: Tinikoromban görkorival menőzve egy autó előtt átszlalomoztunk barátnőmmel.A sofőr visszatolatott, kiszállt (jó nagy darab férfi) és olyan pofont lekevert, hogy a mai napig cseng a fülem ha csak eszembe jut.Mindhárom esetet jogosnak vagy legalábbis az általam okozott lelkiállapotot az "elkövetőnél" megérthetőnek vélem.

Nem szabadna összekeverni a rendszeres erőszakos viselkedést (akár családon belül akár máshol) egy nevelő clzatú, vagy egy sokkos állapotban hirtelen indulatból lekevert pofonnal.Nem ugyanaz a súlyossági mérték.

Te még lehet nem ismersz vagy nem láttál olyan "nőket" akik olyan gusztustalanul viselkednek másokkal, főleg férfiakkal szemben, hogy igenis megérdemlik (nem azt, hogy agyonverjék őket, de időnként egy helytálló pofont), de igenis vannak ilyenek szép számmíl akik erre a "egy férfi ne üssön meg soha egy nőt" elvre alapozva direkt képesek mindent megengedni maguknak a másikkal szemben és addig hergelni ameddig csak lehet.Mert vagy nem üt meg, hisz férfi, vagy ha megüt jöhetünk ezzel, h mekkora agresszív állat.

Tudod, a lelki bántalmazás is bántalmazás és nagyon csúnya sebeket ejthet...néha nagyobbakat mint egy-egy pár napon belül gyógyuló fizikai tett... (És igen, még mindig nő vagyok és 7 hónapos terhes). És még mindig hangsúlyozom, h nem magát a pofont helyeseljük itt, hanem egyszerűen mérlegeljük a tettek és a következmények súlyoságát.

A nő 3x is hibázott.1: lelépett a villamos elé a tilosban (megmagyarázható, h bárki lehet figyelmetlen, főleg ebben a melegben, pláne ha terhes stb stb)

2: A totál kétségbeesett és pattanásig feszült idegrendszerű vezetőt még ki is gúnyolja, neki áll feljebb, holott ő okozta a balesetet (a villamoso ugyanúgy ehetett volna egy kismama aki hasra vágódik és baj lesz)

3: A hirtelen indulatból elcsattant pofon után (ami mellesleg a vezető EGYETLEN helytelennek vehető, de adott körülmények közt érthető tette volt) még ő áll neki pereskedni, hogy ezzel TELJESEN tönkretegye a vezető és kislánya életét.Jó, hogy kivégzést nem követel már ezért....


Vendég

#53

2013-06-20 17:05

Nem csodálkozom a reakcióján!Ezért nem érdemel büntetést.

Vendég

#54 Re:

2013-06-20 17:12

#19: Ilos -

Szia Ilos! Legalább rendes volt a kolléga! Mind a kettő megérdemelet a sallert:))

 

29 hetes kismama

#55 Mint Kismama ....

2013-06-20 17:17

Szerintem szerencsétlen sofőrt nem kéne így büntetni. Eldurrant az agya ... több száz ember mögötte a villamoson... Az tény, hogy nem szabadott volna tettlegességig fajulnia, de a kismama is befoghatta volna a száját a pirosban...
Ő viszont megérdemelne egy jókora büntetést... következőnek a babakocsit tolja majd a villamos elé???

Vendég

#56 Re: Re: Re: aláírás

2013-06-20 17:24

#35: Kristálycsepp - Re: Re: aláírás

Neeem érdekel senkit,hisz a BKV,és a BKK is saját pecsenyéjét sütögeti,és az a lényeg,hog az Ő házuk elejét ne sértse semmi!!

 


Vendég

#57 Re:

2013-06-20 17:33

#42: -

Nőből vagyok én is,mégis azt mondom örüljön a pofonjának! Ha elütötte volna a vezető,csak egy hír lett volna az egész!!

Kb így: Szabálytalanul közlekedő gyalogosokatz gázolt a villamos!!!!!Hát inkább bevállalnám azt a pofont!

Kertun

#58 tróger bkv

2013-06-20 17:35

Mocskos brit szemétláda takarodjon el innen az országunkból. Mocskosodjon ott.

A villamoson is volt egy kismama, aki ha nem ül a vészfékezéskor akkor akár meg is sérülhettek volna életveszélyesen. Fel kéne jelenteni, hogy terhes nőt veszélyeztetett!

A BKV-nek meg a kurva anyját, hogy ilyen a hozzáállásuk az ügyhöz.

Vendég

#59 Re: aláírás

2013-06-20 17:46

#1: mehecskeeee - aláírás

Azt hiszem követem a leveledet, mert ezt Én sem bírom szó nélkül.

KMonika

#60 Re: tróger bkv

2013-06-20 17:55

#58: Kertun - tróger bkv

Ó, hát így még "jobb".Én csak feltételeztem, hogy "lehetett volna a villamoson is kismama", de így....kb 2 hónapja történt, hogy az 50-es villamoson utazva egy vadbarom a villamos elé ugrott a pirosnál...Pont álltam (akkor 5 hós terhesen), kezemben a 2 éves fiam, mellettem állt a 6 évesem.Olyat borultam, hogy kész csoda, hogy nem lett bajunk...

Ez a marhajószág meg idekoslat Magyarországra, 3 év alatt képtelen megjegyezni, hogy hogy is működik a közlekedés (ugyanis jobban megérteném, ha azt mondja, "terhes vagyok, meleg volt, dekoncentrált voltam", mint, hogy "hát de mi Angliában reflexből jobbra nézünk..."), okoz egy majdnem-balesetet, ami NEM RAJTA MÚLT, hogy nem fajult tömegkatasztrófává, hanem a villamosvezető lélekjelenlétén, gúnyolódva kineveti és beint a sokkot kapott és helyesen eljárt emberünknek, akinek tegyük hozzá a 20 év pályafutása alatt soha nem volt agresszív megnyilvánulása vagy gázolása, majd a jogos pofon miatt még elmegy pereskedni, tönkretenni egy ember életét aki életeket mentett a gyors döntéssel és persze a kislányáét is, mindeközben van pofája azt nyilatkozni, hogy miféle népek vagyunk mi magyarok és lejáratni országunkat mert kapott egy kicseszett pofont amit vastagon kiharcolt???????????????Menjen már a.....na jó itt inkább befejezem mielőtt valami nyomdafestéket nem tűrőt írok......


Vendég

#61

2013-06-20 18:23

Hipokrita társadalom a miénk.A villamos vezetője a legemberibb módon viselkedett.Én két pofont is adtam volna,egyet a nő életéért,egyet a kisgyermeke életéért is!Legközelebb jobban fog vigyázni,ez alól a kánikulai hőség sem mentesíti.A férfi két emberéletet mentett meg.Mégis mit várnak Tőle azok,akik elítélik?Csak lettek volna Ők ott,a vezető helyében.Ostoba,képmutató és puhány,gerinctelen döntés lesz,ha a villamosvezetőt valóban elbocsájtják emiatt,hogy megpofozta a várandós nőt,aki az életét köszönheti neki.
Minos

#62 Re: Re: Re: aláírás

2013-06-20 18:25

#6: Pözsó - Re: Re: aláírás

Ennél pontosabban nehéz összefoglalni a lényeget. A tényeket se feledjük:

1. A jobbra-balra nézés süket szöveg: ahol (villamossal együtt) 3 sávban ömlik folymatosan a forgalom, ott KÉPTELENSÉG "rossz" irányba nézelödni. Eleve gyanús, aki ilyen hülyeséggel jön.

2. Az, hogy brit, nem volt ismert a cselekmény során, igy teljességgel irreleváns. Megjegyzem: amúgy is az.

3. Az, hogy kismama, nem volt ismert a cselekmény során, igy teljességgel irreleváns. Megjegyzem: ebből következően, ha valakire terhelő körülmény, a nőre az - mivel a szereplő közül ő volt az, aki ennek tudatában volt.

4. Viselkedése minősíthetetlenül arrogáns. Az ilyen ember sajnos nem érdemel szimpátiát. Jóérzésű ember ezt magától tudja.

5. Akibe a jóérzésen túl némi felelősségtudat is szorult, az igenis szükségét érzi, hogy észhez térítse az ilyen embert - ahogyan adott pillanatban úgy érzi, megteheti. Azért, hogy a hülyéje tisztában legyen tette súlyával - nyilvánvalóan nem volt - és hogy a jövőben több esélye legyen életben maradni. Jelen esetben tehát atyai pofonról van szó, mégpedig kétséget kizáróan. Nem az volt a vezető célja, hogy sérülést okozzon a nönek: hanem az, hogy észhez térítse.

 

Legalább arra jó a történet, hogy lássuk: ki gondolkodik felelősen, és ki az, akit az ilyesmi zavar.


Vendég

#63

2013-06-20 18:26

Vannak tanúk. Ez senkit nem érdekel??? Látták, mit művelt az angol terhes nő. Miért nem szedik elő őt is? 7 éves gyerekével kirakni, EMBERTELEN!!! Szégyen, ahol tartunk.

Vendég

#64

2013-06-20 19:01

Ha ez a hölgy meghal(varandosan, 6 honapos) orommel fog tudni a mennybe, mondva engem eletembe senki nem utott meg, meg a tulajdon apam se! Csak a 4-es 6-os villamos.

Az az ember, akit gyerekestul most mentettek meg a halaltol, ne fellengzoskodjon a villamosvezetovel. Mindenki kuzd a noi egyenrangusagert-ha nekem barki bemutatna fuggetlen attol no vagy ferfi, en dem vagyok biztos hogy nem igy reagaltam volna le az esetet. Atszalad a piroson es meg neki all feljebb. Varandos anyakent. Azt hiszem a tulajdon ferje lenne hàlàs erte hogy a vezeto megtette azt amit neki is kellett volna tennie. Inkabb egy pofon egy vezetotol, mintsem az elettol egy tragedia.
Hol van itt a noi egyenjogusag? Mindenutt egyformak vagyunk, kulonben ott a vad a szexizmussal. Hat akkor a felelossegre vonasnal is legyunk kerem egyformak.
Akkor es ott en sem tudtam volna kulonbseget tenni ferfi es no kozott, foleg azutan hogy az illetot olyan allapotba hoztam, hogy utolso lehelet helyett meg kepesse valt mutogatni.

Ott van a Petofi hidi mult heti gazolas. Ott hanyszor szivesebben szeretne az a no felpofozva lenni, mintsem most ket elvesztett labbal elni... Kerdezzek ot, mennyire hàlàt adna most kèt pofonèrt a kèt vègtagjaert....

Utolszor pedig vessunk egy pillantast a gyalogatkelore. A villamos mint neveben is benne van, kotottpalyas jarmu. A vezetonek eselye sincs felre rantani a kormanyt. Talan a mozdonyvezetot akarjak azert is megbuntetni, mert valaki a tilos fenyjelzes ellenere hajt a sinekre.

El a kezekkel a vezetotol, inkabb dicserjek meg, hogy ilyen solaig meg tudta allni anelkul, hogy eddig barkit is megerintett volna.

Csak az tud reklamalni, aki meg el.

Udvozlettel,

Karoly Tamas, London-Budapest. 07825005700
Mitch

#65 Repro@hotmail.co.uk

2013-06-20 19:05

Fu*king bitch-reality bites...
KMonika

#66

2013-06-20 19:18

Úgy tűnik már hiába az aláírásgyűjtés...eljutott vajon ez az oldal, az aláírások és a hozzászólások oda is ahova kellett? :(

http://bkvfigyelo.blog.hu/2013/06/20/kirugtak_a_pofozkodo_villamosvezetot#more5371092
Nick

#67 Re:

2013-06-20 19:52

#5: Pözsó -

Mert neki jogában áll hülyének lenni :S

KMonika

#68

2013-06-20 20:08

Amúgy rohadtul megfordula fejemben, hogy ha egy magyar nő csinálja ezt Angilában akkor vajon mi történik?Persze, h a magyarok a hülyék és a britek kiálltak volna magukért, a villamosvezetőért, az országukért.Mi meg bazzeg ezzel a kirúgással saját magunkat járatjuk le, hogy jó színben tűnjünk fel előttük????Ha nem ezért akkor miért?Még mindig nem értem miért van az, hogy egy nő:
- lelép a villamos elé, veszélyeztetve többszáz utas életét;
- miután a vezető megőrizte lélekjelenlétét és az intézkedése miatt nem lett baj még ő sértegeti;
- feljelenti, kirúgatja, tönkreteszi az életét;
- a magyarokat szidja a mentalitásuk miatt ahelyett, h magába nézne és elsüllyedne a föld alá

és egy férfi aki a lehető legjobban cselekedve elkerült egy más hibájából majdnem bekövetkezett katasztrófát és
- ad egy pofont a szabálytalankodónak (nem a figyelmetlenség, hanem az utána tanúsított magatartása miatt)

közül az egyikkel semmi nem történik, a másiknak meg rámegy az élete, anyagilag, lelkileg, gyerekestől mindenestől megbélyegezve....ez miért igazságos??????

Mert nő?
Mert terhes?
Mert brit?
Mert "nem ütünk meg nőt semmilyen körülmények közt" és pont?????

Vendég

#69 Re: Re:

2013-06-20 20:10

#46: Papi - Re:

Azért nagybetűvel, mert az "igazi férfi" . Mindegy, úgysem érted. Ezt sem érted.

Katalin

#70

2013-06-20 20:15

Elmesélek egy történetet, velem esett meg 12 éves koromban. Lánynak születtem, vagány, fiús voltam. Balatonon nyaraltunk minden évben. Kerékpároztam az enyhén lejtő Fő utcában, előttem ment egy IFA. Tiszta erőből elkezdtem száguldani a teherautó után, versenyeztem vele, legalábbis azt hittem. Fogalmam sem volt, hogy az a két hátsó lámpa miért világít. Egyszer csak felfogtam, hogy fékez az autó, én is rátapostam tiszta erőből a fékre. Az első kerék már a plató alatt volt, mikor megálltam, a kormány sem volt 10 centinél messzebb. Megúsztam, gondoltam és gyorsan el akartam húzni. Csuromvizesen, teljesen leizzadva, szürkén jött hátra a sofőr. Meglátott, hogy épségben, egyben vagyok. Lekevert nekem egy akkora maflást, hogy előtte-utána akkorát soha senkitől nem kaptam. Csendben eloldalogtam, senkinek nem szóltam. Megérdemeltem.
Ez a történet kísértetiesen hasonlít a hölgyek történetéhez. Azt hiszem, a hölgy is megérdemelte a pofont, egyetlen mentsége az állapota. Én egy fegyelmivel megtartanám a vezetőt, őt is meg lehet érteni.

benzpiren

#71

2013-06-20 20:16

Volt kismama a Combinon is, igen. És nem mutatott be a vezetőnek. Lehet, mert nem olyan fellengzős, mint ez a minősíthetetlen nőszemély.

Vendég

#72 Re: Re:

2013-06-20 20:18

#52: KMonika - Re:

Szülsz egy olyan férfinak aki kezet emelt rád mert nem tudta kezelni a hisztidet??? És megérdemelted?? Komolyan el vagyok képedve.

( A villamosos nő tényleg egy idióta egyébként, és ez még enyhe kifejezés, de azért azt beláthatjuk, hogy nem a pofon mentette meg az életét ugye???)

Aki nevelő célzatú pofonokat osztogat az nyilván így tudott megoldani egy helyzetet. A következő hasonlót hogy fogja megoldani? Amikor hisztizel akkor elvárod hogy lekeverjen a férjed egyet?


Vendég

#73

2013-06-20 20:25

Senki sem helyesli az indulatból elkövetett "felpofozást"!
Ám, az vesse az első követ, aki maga is bűntelen!
Aki ott ül a vezetőfülkében és naponta őrlődnek az idegei azon, hogy hol-mikor-hány embert nem ütött el, és egyszer elszakad az a bizonyos cérnája, meg lehet és meg is kell érteni! Ezért ez nem lehet indok az elbocsátásra!

KMonika

#74 Re:

2013-06-20 20:29

#70: Katalin -

Tisztára mint az én görkoris esetem, amit írtam:)Ki merem jelenteni, hogy életem legnagyobb pofonja volt (leszámítva amiket edzésen meg a ringben kapok :) ) Abszolút egy életre megjegyeztem az esetet.


Vendég

#75

2013-06-20 20:37

Én is felpofoztam volna! Felelőtlen liba! :/