Igazságot a villamosvezetőnek!

Tisztelettel kérjük a BKV Illetékeseit, hogy gondolják át jelenlegi döntésüket, és SEMMIKÉPP ne büntessék munkájából való elbocsájtással Kis Sándor villamosvezetőt, aki önhibáján kívül, kis híján elütött egy figyelmetlen, felelőtlen gyalogost, majd mérgében és rémületében felpofozta őt.

A kialakult helyzetben Kis Sándor teljesen ártatlan, mivel a hölgy a lámpa tilos jelzése ellenére lépett a villamos elé - kockáztatva ezzel nem csak a saját, de a villamoson utazók életét is. A villamosvezető reakciója teljesen érthető, ha nem is dicséretes. Kapjon fegyelmit, helyezzék más munkakörbe, vagy büntessék meg egyéb módon (bár büntetni itt kizárólag a felelőtlen gyalogost kéne) - de ne vegyék el az állását, ne tegyék utcára a szolgálati lakásából: ne borítsák fel az egész életét egy olyan helyzet miatt, amit nem ő idézett elő, és aminek a kialakulásában teljesen ártatlan.

Hogy egyáltalán meg tudott állni időben, azért inkább elismerést érdemelne. Senki se hibáztathatná (és nyilván kirúgni sem akarná), ha most nem egy felpofozott, hanem egy halott kismamáról beszélnénk - ugyanis a lámpa a villamosnak volt zöld. Ajánlom szíves átgondolásra, hogy mi a jobb: egy halott, vagy egy felpofozott kismama?

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kekecbanya petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...