Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Cím
Szólj hozzá...BASSZÁK MEG A JO KURVA ANYUKAT ÉN BIZTOS NEM FIZETEK NEKIK SEMMIT!!!!!
Re:
Nem is kell elmenni ,összekel fogni,és mehetnek ,a levesbe a hülyeségükel ,együtt meg ha nem tágitanak ,akkor tovább kell adni ,a dolgokat az Uniofelé.
Re: Re: Re:
Szerintem pedig pár nap kitartással a parlament előtt a példának felhozott ötvenezres létszámmal elérnénk azt, amit az egyetemistáknak sikerült a legutóbb,a tervezett tandíjas egyetemi képzésekkel és a keretszámok csökkentésével kapcsolatban!
Re: Mi lenne, ha...
#75: St. George - Mi lenne, ha...
Igazad van birkák vagyunk és inkább több tízezren potvizsgáznak hogy átt bukjanak mint hogy össze fognánk és fölmennénk tűntetni ha kell több százszor.Pénz éhes patkányok.
Hajrá
40 óra helyett, egy szombat, vizsgával együtt!
KURVA ANYUKAT
ROHADJANAK MEG A KURVA ANYUKAT A MI PÉNZÜNKÖN DÖZSÖLNEK EZEK AZ INGYENÉLÖ GECILÁDÁK ÉN BIZTOS NEM VIZSGÁZOK MÉGEGYSZER AZ ÉN PÉNZEMEN NEM FOGNAK NYARALGATNI A TENGERPARTON EZEK A MOCSOK INGYENÉLLÖK
Re:
Pont emiatt a stílus miatt nem vesznek minket komolyan! Emberek vagyunk, könyörgöm! Ne állat módjára viselkedjünk már!
Minek ehez igazolvány?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Minek ehez igazolvány?
#148: fecar - Minek ehez igazolvány?
Teljesen evidens, hogy bárhol dolgozol vagyonőrként végig a farzsebedben van a nagy kék bizonyítvány, nem? :D
| This discussion has been closed. |
legnagyobb pénzmosó ágazat a vagyonvédelem.Szomorú
hogy mindenki a csóró melós vérét szívja.Kíváncsi
vagyok hogy a nyugdíjas rendőrök,katonák mikor
elégszenek meg a nyugdíjukkal,és hagynak munkát
azoknak akiknek csak ez a keresetük van.