A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére


Vendég

#251 Re: Az iskolákban...

2013-02-15 13:48

#113: Morgóna - Az iskolákban... 

 Téged minősít. Emlékeim szerint Krisztus zsidó volt!


Vendég

#252 Re: Re:

2013-02-15 13:51


Vendég

#253 Re: Re:

2013-02-15 13:52

#131: - Re:  

 még egy beteg ember

Igazi magyar

#254 Re: Re: Re:

2013-02-15 14:03

#159: Árpád vére - Re: Re:  

 Árpád nemtestvér, miért gyűlölködsz folyamatosan? Minden szavadból süt a zsidók iránti gyűlölet. Most is kérdem, mire jó ez? Én még zsidót nem hallottam olyan stílusban beszélni, mint benneteket, antiszemitákat. Nem kéne! Békében kéne élni, mindenkinek jobb lenne.

Azt hiszem, tanulásra, okosodásra neked legalább annyi szükséged van, de ha már ennyire túlbuzog benned az intelligencia, a jólneveltség, akkor próbálj is meg aszerint élni.

Ég veled.

Igazi magyar

#255 Re: Re: Re: Re:

2013-02-15 14:05

#160: Lukrécia - Re: Re: Re:  

 Lukrécia, jó a humorod.

Igazi magyar

#256 Re:

2013-02-15 14:14

#207: raybradbury -  

 Nem, mert ők úgy gondolják, hogy a zsidó egy szatyorral a kezében tűnjön el örökre, hátrahagyva minden vagyonát. Csak nem képzeled, hogy amit ő nyavajgás helyett munkával gyűjtött, esetleg örökölt, azt magával viheti?!?!?! Azt itt kell hagyni, ahhoz neki semmi köze. Ez így igazságos, nem?

Helyettük írtam le a gondolataikat, hiszen minden e körül forog.

Igazi magyar

#257 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-15 14:19

#242: Gorcsev Iván - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tisztelt Gorcsev Iván!

Most olvastam végig az egész hozzászólásözönt, némelyik véleményre reagáltam is, így teszek a tieddel is. Igazad van, kb. egy hónappal ezelőtti beírásában Apáthy úr tényleg fórumindítónak nevezte magát. Azóta is azon gondolkodom, hogy Dienes Erzsébetnek, vagy Apáthy Istvánnak kell őt hinni. Végülis teljesen mindegy, nem az a lényeg, hogy férfi, vagy nő, hanem az, hogy hogyan gondolkodik.

Üdv.


Vendég

#258

2013-02-15 16:15

Nem jut eszembe így hirtelen, ki is írta? Mi jobban utálunk ( gyűlölünk? ) benneteket!

Vendég

#259 Re: Re: Az iskolákban...

2013-02-15 16:22

#251: - Re: Az iskolákban...

És a zsidók feszítették keresztre!!!

Gorcsev Iván

#260 Re: Re: Re: Az iskolákban...

2013-02-15 17:23

#259: - Re: Re: Az iskolákban...

 

Hazudsz, miként a 2013-02-15 11:08-as bejegyzés szerzője is!

 

Ha cinikus akarnék lenni, megkérdezném, miért is fáj, hogy egy zsidót keresztre feszítettek? /A bejegyzéseid alapján ma ezt tennéd a zsidók többségével./ Ha viszont csak a tényeknél maradunk, akkor ugye a rómaiak feszítették keresztre! A zsidók a szabadságharcosnak tartott Barabás és Jézus közül az előbbit választották...


Apáthy István László

#261 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-15 18:08

#257: Igazi magyar - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kedves Igaz Magyar!

Egyszerre lenni férfinak - és nőnek nálatok, baloldaliaknál, liberálisoknál szokás! Nálam - lehet konzervatív vagyok - nem!

De hogy tudd, ki is vagyok - én nem bújok nick nevek mögé - ám láss!

A face oldalam:

http://www.facebook.com/istvan.apathy?ref=tn_tnmn

Sajnálatodra, gondolom - bajszom van és a lábam között nem be felé. hanem kifelé nőtt valami és a női nemet szeretem!

Nem is tudom, ki a gyűlölködő és a mindenbe valami hülyeséget bele magyarázó!Tudjátok, az a baj,ha valaki a Magunk fajták közül ki ejti azt a szót, hogy zsidó, az már gyűlölködik és fasiszta és náci a szemetekben , no meg antiszemita!Ti megtehetitek, hogy Horthyt tömeggyilkosnak tituláljátok, a másként gondolkodót csőcseléknek nevezitek! És ha Vona azt mondta, a ti értékrendetek szerint nem vagyunk mi, Magunkfajták demokraták, fel vagytok háborodva!De ha megkérdem Tőletek, miért baj,hogy az életet mi máshogy látjuk,rögtön  tiltotok!Azt is tudnotok kell, meg kérdeztem zsidó feleségemet, szerinte ez a petíció szövege tartalmaz - e zsidó gyűlöletet, mire azt mondta: NEM, EGYÁLTALÁN NEM!!!Persze meg lehet kérdőjelezni, hogy a feleségem zsidó - e, ti azt is megkérdőjelezhetitek, Apáthy István, vagy Dienes Erzsébet vagyok - e ( aki egyébként egy idős,a koncentrációs tábort is meg járt zsidó asszony ), Ti úgy gondoljátok, hogy a Ti demokráciátok nektek mindent megenged, nekünk semmit?Hát ha ez a demokrácia, akkor én anti demokrata vagyok!!!A Ti meglátásotok szerint az unokámnak is fizetnie kell a koncentrációs táborban kivégzettek dédunokáinak? Hogy az unokám is tulajdonképpen harnadíziglen felelős,pedig a dédnagyapja is gyermek volt akkor? És akkor csodálkoztok, hogy egy idő után elkezdik útálni az emberek a zsidókat? Annak a hozzá szólónak volt igaza, aki leírta, hogy vannak az Izrali állampolgárok ( az ottani kormány, gondolom, nem gyilkolja halomra az ártatlan palesztin gyermekeket és milyen érdekes, hogy vannak a palesztinok mellett kiálló zsidó béke aktivisták . biztos fasiszták és nácik és csőcselék -  ) vannak a cionisták és vannak a "Zsidók" -akik egyébként tényleg rendes, dolgozó Magyar állampolgárok, de nem ajvékolnak a havi 500 ezer forintos segélyért - bocsi, kárpótlásért a mi adónkból! Én az adómat nem a zsidó -direkt írom így, mert a magyaroknak is volt holokauszt - holokauszt áldozatai ük- ük -ük unokái jó létére óhajtom fizetni, hanem a hazám - és nemzetem, a gyermekeim, az unokáim boldogulásáért! Annyi az egész petíció lényege - mert látom nem értitek - hogy nem AKARUNK  harmad .negyed ízigleni örököseinkre a zsidó áldozatokért bűntudatot, felelősség érzetet és kárpótlási kötelezettséget hagyni!

Miért is van az, hogy az anyósom.nem kért kárpótlást, mint ahogy a feleségem sem és az apósom az átkosban, mint egyszerű magyar állampolgár - dolgozott és eltartotta a családját és nem ajvékolt kárpótlásért, pedig az édesapja ott maradt Birkenauban, az édesanyja pedig tetováltan, csont soványan szökött meg onnan és élte le ugyanilyen soványan az életét! Csak a lusta, élősködő, semmire kellő, cionista zsidók teszik ezt! És ne jöjjön nekem senki, hogy nem is ismerem a zsidókat, mert a budapesti történelmi zsidó negyed központjában lakom és látom, tapasztalom, a saját bőrömön érzem, amikor az Izraelből ide - az antiszemitizmus által uralt Budapestre - települő cionista zsidók - ha nem húzódunk félre a feleségemmel és a gyermekeimmel - fellöknek, ha nem húzódunk félre előlük az utcán!!! Akkor miről is beszéltek Ti???

Mi vagyunk a gyűlölködők? Szerintetek igen, hát akkor további kellemes gyűlölködést kívánok nektek!!!

 

Apáthy István!

 

 


Vendég

#262 Re: Re: Re: Re: Az iskolákban...

2013-02-15 18:30

#260: Gorcsev Iván - Re: Re: Re: Az iskolákban...

Látom,nem hazudtolod meg Önmagadat!

Aláthatatlanlégió

#263

2013-02-15 19:05

A GÒJt, a Gorcsev Ivánt meg engem(Aláthatatlanlégió)


- lehülyéztek: nem baj,söt sértésnek venném, ha antiszemita és rasszista, rólam mást gondolna.

- le"nyulaztak": ez meg azért jó, mert nem vagyok ezek szerint agresszív, ellentétben az ezt leíróval. Bár "farkasok közt védtelen" és hidegben, de majd hallgatom a Kistehéntöl a Zene nyulaknak lemezt kinnt a mezön, távol minden frusztrált jobboldalitól.


Vendég

#264

2013-02-15 19:59

Magyarországon a zsidók jól élnek. Senki nem bántja őket.Nem véletlen az,hogy európai szinten itt él a legtöbb belőlük.A magyar birka békés és jóindulatú.
1 Zsinagóga még nem égett itt Magyarországon.
2 Zsidót nem ölnek minden nap mint szegény vidéki öregeket akár 200 fr-ért.zsidót nem vernek laposra rendszeresen.
3 A zsidó bűnözők enyhébb büntetést kapnak .Jaj nehogy rasszista legyen a bíró !! Előfordul az is hogy bűnbakot keresnek az igazi tettes helyett. Táncos Gábor esete ,rituális gyermekgyilkosság.
4 Most épül számukra egy újabb zsinagóga.
5 2013-ban 50 %-al emelik majd a holokamu pénzüket.
6 Saját zsidó iskoláik és kórházaik vannak MÁV. Színvonalas. Láttam !!
7 Nyáron zsidófesztivál, Karácsonykor 3 hetes hanukázás,vagonkiállítás,havonta megemlékezés hol itt hol ott. Az iskolákban kötelező a sorstalanság film megtekintése stb
Mind ez a mi ADÓNKBÓL.
8 A mostani kormány 40 %-a zsidószármazású.Orbán tanácsadója Hegedűs Zsuzsa ?!
9 Ha bekapcsolod a TV-t zsidópofát látsz, hiába váltasz csatornát. Riporterek, műsorvezetők,színészek Már a reklámokban is !!
11 Uralják a médiát,kereskedelmet,szórakoztató ipart,bankvilágot,szervkereskedelem,oltóanyag stb
Könnyebb lenne felsorolni azt amit nem .
Van egy jó tulajdonságuk. ÖSSZETARTANAK. Ezért ilyen erősek.
A magyar dolgozik éjjel nappal mint egy rabszolga.Már nem költ csak élelemre , fizeti a rezsit és a bankkölcsönt.Nem pihen, nincs szabadság, nincs ereje továbbképezni magát.Gyermekei is eltünnek az életéből ,külföldön keresnek munkát mert Magyarországon nincs már a magunkfajtáknak. Végül feladja ! Öngyilkos lesz ,de előtt néha leöli a családját elkeseredettségében.
Nem szeretik a zsidókat sehol. A szeretetet ugyanis nem lehet kikényszeríteni vagy pénzért megvenni. Azt ki kell érdemelni.

Igazi magyar

#265 Re:

2013-02-15 20:26

#264: -  

 Senki nem kéri, hogy szeressétek őket. Egyet szeretnének csak, hogy hagyjátok őket békében élni. Ha az én véleményemet akarjátok hallani (ha nem, akkor is elmondom), hogy igenis minden gyűlöletet ti szítotok. Engem meg az egyszerű tőletek eltérő véleményemért a földbe döngöltök virtuálisan. Ez egyébként nem baj, mert a véleményemben megerősít, gyengébb nem leszek tőle.

Írod, hogy zsinagóga nem égett még Magyarországon. Az én emlékeim szerint sem, de azért megkérdezem, hogy hány keresztény temetőt becstelenítettek meg a közelmúltban és hány zsidótemetőt? Ez már majdnem olyan, mintha felgyújtanának egy zsinagógát.

Ha bekapcsolom a televíziót, nem biztos, hogy zsidópofát látok, én embert látok mindenkiben, aki emberként viselkedik.

Nem akarom ragozni, hogy a FIDESZ-ben hány zsidó van, azt pláne nem, hogy a JOBBIK-ban.

Magunkfajta-magukfajta: bicskanyitogató mondat, Morvai Hisztike kezdte el, aki hosszú évekig nagyon jól elvolt a zsidó férje mellett. Aztán elszállt vele a ló, összezavarodott, amikor nem kapta meg a szociktól a beígért államtitkári állást és köpönyeget váltott. Hithű szociból még hithűbb zsidógyűlölővé vált. Na, az ilyenektől van igazán hányingerem - meg tőletek.


Vendég

#266 Re: Re:

2013-02-15 21:19

#265: Igazi magyar - Re:

Hányingered van tőlem ?? Hiszen érted is küzdök , ha valóban Igazi magyar vagy. Mivel én a versenyszférában dolgozok évtizedek óta ,látom kik ülnek a bársonyszékben, és kik dolgoznak . Tudd meg hogy a bársonyszékben nem nindig az ül aki nagyon okos és nagyon tehetséges. A közszférában több százezres fizetésekért  segget meresztőkröl nem is beszélek. Úgy gondolom a magyar ember teljesen kiszorul a mostani társadalomból. Csak arra jó hogy dolgozzon , adót fizessen aztán a nyugdíj elött lehetőleg patkoljon el.  Rengeteget olvasok, különböző íróktól már sok sok évtizede. Ezen kívül minden nap nézem a híreket  olvasom az újságokat   Valahogy mindig akár csak egy mondatban is szóba kerül a zsidó ,általában negatív jelzővel. Soha nem törödtem ezzel . DE ! Miért van az hogy állandóan velük foglalkozik szinte az egész világ. Miért nem a franciák , spanyolok és még sorolhatnám a sok sok nemzetiséget vannak a porondon. Valami oka lehet. Sajnos ehhez még hozzá jön a sok negatív személyes tapasztalatom is. Ne engem utálj ,hanem inkább te is nyisd ki a szemed és a füled.

Igazi magyar

#267 Re: Re: Re:

2013-02-15 21:44

#266: - Re: Re:  

 Hogy lehetne tőled hányingerem, mikor még nickneved sincs? Nekem azoktól van hányingerem, akik divatból, gyűlöletből zsidóznak és fogalmuk sincs az igazságról, de lelkesen tagadják azt, hogy a II.Vh. mennyi áldozatot követelt a koncentrációs táborokban. A tényeket nem kellene letagadni.

Szemem, fülem nyitva, én a saját tapasztalataim alapján mondok véleményt. El lehet engem ítélni érte, de a legjobb barátaim  szinte mind rendelkeznek zsidó gyökerekkel. Nem szégyellem. Aki ezért elítél, az megint nem ért semmit. Ismeretlenül pedig pocskondiázni nem szép dolog. Nálam általában akkor szakad el a cérna, amikor néhányan a legalpáribb módon indokolatlanul letámadnak, lehülyéznek. Magyar vagyok, még ha nem tartotok annak, akkor is.

Gorcsev Iván

#268 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-16 01:43

#261: Apáthy István László - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

1. Az első hozzászólásomra valahogy nem reagáltál. Illetve kijelentetted, hogy sehol nem szerepelt "kun (kohn) béla, miközben a petíció szövegében kétszer is. Azóta valahogy nem reagáltál a felvetéseimre...

2. HAZUDSZ! Nem igaz, hogy a kivégzettek dédunokáinak bárki is fizetne! A gettót, vagy a koncentrációs tábort megjártak kapnak maguk, esetleg házastársuk után járadékot.

3. HAZUDSZ! Szó sincs havi 500 ezres "segélyről". Sőt, többnyire a tizedéről sem...

4. Hogy járjon-e kárpótlás, kinek járjon kárpótlás, abba nem szeretnék belemenni, mert egyrészt hosszú beszélgetés lenne, másrészt felesleges. De tény, úgy gondolom, ha a zsidó (vallású*származású) magyaroknak jár azért, mert elvették a vagyonukat, koncentrációs táborokba hurcolták, gettóba kényszerítették őket, akkor jár azoknak is, akiknek a vagyonát a következő rendszer vette el, telepítette ki, vagy mondjuk Recskre "küldte". Számomra ugyanis NINCS különbség a két tetű rendszer között, miként az áldozatok között sincs (különösebb). Bármily hihetetlen, nem kevés olyan zsidó akadt, akit előbb nácik üldöztek, s "utaztattak", majd néhány évvel/évtizeddel később a következő bagázs... /Szerencsére többnyire nem tudjuk, hogy milyen lehetett, úgy lefeküdni, hogy az jár az ember fejében "túlélem-e a holnapot, vagy elfüstölnek", vagy a munkatáborokban álomra hajtani a fejet, hogy másnap milyen kegyetlenkedés stb. vár rá.../

5 Azt most hagyjuk, hogy a Tőeld idézett mondat nem a legsikeresebb, miként az írásodban előforduló számtalan helyesírási hibát (nem elütést, vagy egy-egy szó véletlen kihagyását...): "ha nem húzódunk félre a feleségemmel és a gyermekeimmel - fellöknek, ha nem húzódunk félre előlük az utcán" - ezek szerint csak a "csúnya" zsidók között vannak ilyenek... Tudod, elhiszem, hogy ez történt, de azt senki nem állította, hogy ne lennének bunkók, figyelmetlenek (egyéb jelző szabadon választható) a zsidók között (is). Miért ne lennének? Bármily furcsa, ők is emberek, hibákkal, bűnökkel. De nem azért löknek félre, mert zsidók, hanem, mert ŐK ilyenek...

 

 

 

Gorcsev Iván

#269 Re: Re: Re:

2013-02-16 02:14

#266: - Re: Re:

Biztos akad nem kevés bársonyszékben, fontos pozícióban ülő zsidók. De én nem kevés egíszerű embert is ismerek köztük, kisvállalkozót, asztalost, könyvkötőt stb. Ugyanazokkal a napi - megélhetési és egyéb - gondokkal, mint bárki más. Mint akár Te.

Sőt, nemrég szinte szó szerint ez a mondat hangzott el, amikor egy ilyen ismerősömmel beszéltünk: "adót fizessen aztán a nyugdíj elött lehetőleg patkoljon el". Látod, ugyanazt érzi, éli meg egy átlagzsidó, amit Te! Hidd el, nem a pénzes zsidók, hanem ők vannak többségben! Ráadásul ők is magyarnak tartják magukat, akiket a "gólya egy zsidó családba dobott be". S nem azért, mert ők oda akartak születni, hanem mert így alakult. /Lehet, hogy mással voltam elfoglalva, de emlékeim szerint engem senki nem kérdezett meg, hogy mely országba, milyen vallású és anyagi helyezetű családba stb. szeretnék születni...

Nem túl korrekt, amikor listázzátok, hogy X - amúgy zsidó - jó magyar, mert pl. olimpiai aranyat nyert Magyarországnak, Y meg valóban jó színész, író stb., ezért jó magyar (annak ellenére, hogy zsidó). De mi van "Grün bácsival", aki ugyan semmi kiemelkedőt nem ért el, viszont ugyanúgy dolgozik, mint mondjuk Te?! Ő már nem is magyar, mert nem nyújtott extrát?

Az ilyen hozzáállás alapján kb így kéne közvetíteni pl. a magyar válogatott vízilabda meccsét, hogy:

Az ateista "B" remekül véd, majd a katolikus "A" kapja a labdát, aki a református "C-hez" továbbít, a zsidó "D-hez" került a labda, aki a metodista "E-hez" passzol...

 


Apáthy István

#270 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-16 02:57

#268: Gorcsev Iván - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Látom, még mindig nem érted,hát le írom mégegyszer!!! Többször, ahogy látom,nincs értelme! Nem khon béláztam! Az. hogy én jegyzem a petíciót, azt vállalom és vállaltam is és ez  egy dolog, de nem én írtam! Bár az elején arról volt szó, hogy a hozzá szólásaimban khon béláztam, - keress már ott légyszí egyet is! Kicsit eltértél a stratégiádtól, érdekes módon!

Apáthy István

#271 Re: Re: Re: Re:

2013-02-16 03:11

#269: Gorcsev Iván - Re: Re: Re:

Hibát keresel? Találsz?Lehet! Én is találtam! Figyelj csak: " De én nem kevés egíszerű embert is " Kéred a többit is?

Oszt tán mond már el légyszí, végülis hány túlélő is lehet ma akár Magyarországon, akár a világban? Én sem állítottam, hogy csak rossz zsidók vannak, -bár ők zsidók és nem cionisták-  van rendes, becsületes zsidó is! A további vitát pedig lezártnak tekintem, mert ha el mondanám a véleményemet, az általatok kreált, minket ki rekesztő törvényt szegném meg! Ezért le nem írom, de a véleményemet négyszemközti beszélgetéseken elmondom és a nem "magunkgajták " is igazat adnak!

Egyébként meg nem értem - lehet, rossz a felfogásom - ha hányingeretek van tőlünk, minek is vagytok itt egyáltalán? Meggyőzni úgysem fogtok, csak provokáltok! Vagy ez a célotok?

Csák Nóri-sz
Vendég

#272 Re: Re: Re: Re:

2013-02-16 05:44

#269: Gorcsev Iván - Re: Re: Re:

Nem kellene itt jó demokratához méltóan ködösíteni... Természetesen nem szabad általánosítani,egy kalap alá venni az összes magyarországi zsidó embert,ahogy a magyarokat és a többi nemzetiségieket sem. Vannak és mindig is voltak "egyszerű" dolgos zsidó emberek,akik hasznos részét képezik a társadalomnak és az országért tesznek nem ellene. (Nem a Dániel,Kertész és a "Magyargodozó" Esterhazy-félékre gondoltam!)  A II. VH-ban is őket nem a zsidóbankárokat deportálták,ők lettek "beáldozva" a majdan igen jól jövedelmező holokauszt-kárpótlás biznisz érdekében. (Köztudott,hogy amerikai bankárok pénzelték a Hitleri Német birodalom hadseregét,akik "véletlenül" szintén zsidók. )

Azonban nézzük meg  százalékos arányban,Magyarországon mennyi a zsidó és a magyar ember és ennek tudatában vizsgáljuk már meg,hogy milyen arányszámokat mutat a bankszférában,a médiákban,a jogászok körében,a szórakoztatóiparban,a kereskedelemben,a gyógyszeripar és kereskedelem magasabb pozícióiban,a legmagasabb értékű ingatlanok birtoklásában,a felső tízezerben,a politikában és még sorolhatnám sokáig. A lényeg,hogy ott ahol a pénz,a hatalom minél kevesebb értékteremtő munkával.

A végére egy találóskérdés:   Véleményed szerint,ha egy bankvezető állás betöltésére pályázatot írnak ki és van tíz pályázó,tételezzük fel azonos tudással és tapasztalattal,ebből kilenc (csak)magyar egy pedig hatalmi pozícióban lévő zsidó származású család sarja,melyik fogja betölteni az állást? (Nehogy azt mond,hogy tombolán kisorsolják.)

Ha végzel egy kis százalékszámítást,valamint a kérdésre is tudod a választ akkor mindent tudsz és csak ködösítessz itt a polkorrekt szövegeddel.

Fizessék,ne beszedjék a kárpótlást a bűnösök,akik pénzelték a holokausztot!

 

 

GÓJ

#273 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-16 07:59

#271: Apáthy István - Re: Re: Re: Re:  

 Azt hiszem, ezt a hozzászólást Gorcsev Ivánnak címezted, de nekem cálaszoltad javarészt. Miután nézeteink olyan szinten térnek el egymástól, hogy sosem lesz közös találkozási pont, azt hiszem, nem mi vagyunk, akik a jövőben egészséges vitát, vagy netán egyszerá beszélgetést tudunk folytatni. Kár, ez is választ ad sok mindenre. Én ezt a fórumot tényleg elhagyom, semmi értelme itt véleményt alkotnom.

Zárszómként egyet szeretnék Neked, csakis Neked tanácsolni: a jövőben forgasd kicsit többet a helyesírási szabályzatot, vagy valamilyen általános iskolás nyelvtankönyvet. Szembetűnő, hogy az összetett szavakat  következetesen külön írod. Pl: kirekesztő nálad ki rekesztő, vagy: elmondanám nálad el mondanám. Lehetne hosszan sorolni, hiszen egyetlen összetett szót, egyetlen igekötőt nem írsz egybe az alapszóval. Más: felszólító módban írsz egy mondatot, de az ige kijelentő módban van: mond már el légyszi - helyesen: mondd már el, légyszíves.

Nem akarok magyartanárkodni, így most be is fejezem, ajánlom, hogy a helyesírásodra is fordíts annyi figyelmet, mint a zsidók gyűlölésérre.

"a" magyar
Vendég

#274 "Helyreigazítás"

2013-02-16 11:33

Két napra szellőztettem magam e fórumról, de látom, továbbra is penetráns a bűz, ezért a "három hülye" számára itt az utolsó üzenetem:
Műgój alias "igazi magyar": Te sajnálatosan egy STRUCC vagy, aki a fejét a homokba dugva nem hajlandó tudomást venni a világban zajló eseményekről. Hatalmas lesz a meglepetésed, amikor hátulról egy fartúró jól megb... Nem jut el az agyadig, hogy a petíció és az amellett érvelő magyarok a magyarság tisztasága, becsületessége mellett, érdekében szólnak. Egyikünk sem kezdte a zsidóság egyetemleges megbélyegzésével, hanem a "zsidó módszer"-t ítéltük / ítéljük el. A kettő ugyanis nem ugyanaz. Vannak -te is, én is, Apáthy István is ismer és tisztel- olyan zsidó emberek, akik esetében fel sem merül, hogy bárki foglalkozzon azzal, milyen származású! Mert a tettei minősítették. És vannak olyan genetikailag nemzsidók, akik "zsidóbbak a zsidóknál". Nem sorolnám, te is, én is számtalan példát tudunk. Namármost: ha te nem hallod ki a hozzászólásokból a lényeget és a célt, az bizony a te bajod! Ha magyar létedre egy ilyen kérdésben elkezdesz a becsületes, jó szándékú magyar - s itt most nem elsősorban mint népet, hanem mint erkölcsöt, életszemléletet értek, hisz: "magyarnak nem születünk, hanem azzá leszünk!" (ha nem érted, miről beszélek, akkor bizony nagy a baj, javaslom tanulj "magyarul", mert innen ered az ellentét közted és köztem/köztünk) - ellen ágálni, akkor nevezheted magad bármekkora magyarnak, élhetsz bármilyen becsületesen, te a magyarság árulója vagy. Mert a világ nem olyan, mint ahogy azt a sátáni média bemutatja. Észre kell venned, hogy Madách falanszter színje felé haladunk és látnod kéne, hogy kik is azok a "tudósok"! Ezért megismétlem: sürgősen CTRL+ALT+DEL az agyadban, kapcsold fel a világítást és töltsd fel magad magyarsággal! Ehhez kívánok kitartást, erőt, szorgalmat! Te a hármasban a "mentendő" kategória vagy! Lehet, hogy egyszer még kezet is fogunk és megöleljük egymást, mint két igaz magyar ember!

A "láthatatlan": A te cincogásod alapján valószínűleg nő vagy és a másik oldal szülötte. Rossz hírem van számodra: te áldozati bárány vagy a saját fajtádban, olyan, mint azok, akiknek a halálából a fajod aljas része a mai napig élősködik. Neked is csak ajánlani tudom a tanulás "művészetét", azaz: agymosottság ellen a legjobb, ha kinyitom a szemem és elolvasom a másik oldal véleményét is, aztán -ha van kellő eszem, intelligenciám- önálló véleményt formálok! Ez az, amitől "azok" rettegnek! Az önálló, értelmes, felvilágosult emberektől! Akiket nem lehet manipulálni! Ha megnézed a "zsidó módszer" számos elemét, akkor felfedezheted, mi is benne a mozgatórugó! (megtévesztés, csalás, megosztás, élősködés, könyörtelenség, stb. - rengeteg történelmileg bizonyított, sőt zsidók által kinyilatkozott példát fogsz találni, csak keresned kell!). Tehát rajtad múlik, hogy zsidó származásod ellenére "magyar" értékrendet képviselj, így élj. Hidd el, megéri, és mi tiszta lelkű magyarok békében élünk veled.

górcső: te egy patkány vagy, mégpedig abból is a nehézsúlyú kategória! Mint tudjuk, a patkányok a túlélésük érdekében igen magas intelligenciát fejlesztettek ki. Csakhogy nézzük meg, mire is használják mindezt? Mások pusztítására! Nem elemzem a fajtádat, hisz mindenki ismeri és viszolyog tőle. Amit a cincogónak már leírtam, amitől neki és akár műgójnak is félnie kell, az te vagy! A sok naiv embert megtévesztő, a valóságot elködösítő és félremagyarázó. De abban a pillanatban, amikor "helyzet" van, eltaposnál mindent és mindenkit!
Rossz hírem van számodra: kiismertünk, lelepleztünk! Ez még nem a végső lépés ellened és a hozzád hasonló sátánfajzatok ellen, de a henger elindult. Nemcsak itt, Magyarországon, hanem a világban. Tudjuk, hogy nagy az erőd, de ismerjük a gyenge pontodat is! És most a feladatunk, hogy ébresztőt fújjunk a sok agymosott, megcsömörlött embertársunk felé! Mi ezt tesszük és tenni is fogjuk!
Ha csak egy valaki a megtévesztettek közül is elgondolkodik pl. azon, amit te itt össze-vissza firkálsz és felfedezi benne a magyargyűlöletedből fakadó kettős mércédet és egyéb hazúgságaidat, már mi nyertünk! Nézzük csak!
1./ Szerinted a ma élő, akkor még meg sem született magyar ember bűnös és fizessen a II. vh-s zsidó deportálásért, csak azért mert magyar, de a most élő zsidó természetesen bűntelen a zsidó kohnbéla, sámueltibor illetve a rosenfeld és zsidó származású zsidó bandája által működtetett, szadista zsidók gyülekezetéből álló ávh-s kegyetlen magyargyilkosságaiban. Megjegyzem: nincs kollektív bűnösség! Sem az egyik, sem a másik esetben. Tehát a petíció úgy jó, ahogy van, hiába is próbálsz okoskodni!
Az pedig a te végtelen aljasságodból fakad, hogy nagyonis jól tudod is az igazságot a II.vh-s történetben, vagyis: a magyarok védték a zsidóságot, a legjobban egész Európában! Mint már írtam, pl. épp az angliai (cionista) zsidók kérésére nem fogadta be Anglia a németországi zsidó menekültek hajóját! Magyarország kiugrási kísérlete megintcsak az angol (cionista) zsidók kérése miatt hiúsult meg! Ugye, tudod, patkány! Erről hallgatsz, nem reagálsz - persze, mert letagadhatatlan, de eltitkolható bizonyítékok állnak rendelkezésre! És mégis itt a magyarokat szapulod! És azt is tudod, hogy valójában kik küldték és miért Németországba a magyar zsidóság döntő többségét, mert ismered az 1943-as Zsidó Ügynökség Megmentő bizottságának anyagát! (cincogó és műgój, ezt nektek is meg kell ismernetek: http://izraelkina.blog.hu/2012/02/26/ideje_hogy_a_zsidok_es_a_magyarok_is_megtudjak#comments)!

2./ Jézussal kapcsolatban is jellemző az aljasságod! Jézus Isten fia! Tehát sem nem zsidó, sem nem magyar, sem nem egyéb nemzetiségű, csak valahova beszületett! Ezt is tudod. Mégis zsidónak titulálod, tudva, hogy ez hazúgság, pláne, ha elolvasod Jézus beszédeit, megnyilatkozásait a zsidókról! Tudod te ezt is és természetesen itt is csúsztatsz, elhallgatsz, megtévesztesz - már akit sikerül. De itt is lelepleződsz, patkány! Amikor itt Jézust zsidónak próbálod feltüntetni, akkor:
- elhallgatod, hogy Jézus mit mondott a zsidókról!
- elhallgatod, hogy anno és ma mit mondanak a zsidók Jézusról és Máriáról!
- elhallgatod, hogy a ma idézgetett evangéliumok több mint 40, Jézusról szóló írás közül lettek kiszelektálva (niceai zsinat - 325)!

3./ Amikor itt "zsidózás" zajlik, ezt valóban pontosítani kell, ahogy azt valaki már javasolta. A zsidózás egy mentalitás elleni felszólalás! Ez a lényeg! E mentalitás beazonosítása pedig a zsidóság történelméből, a fajt jellemző gondolkodásmódból valamint e gondolkodásmódot a legmarkánsabban megtestesítő prominens személyeiből fakadó általánosításból ered. Purim, vérvád (hiába írsz erre megintcsak megtévesztést és hazúgságot, patkány, ezer évet átölelő történelmi bizonyítékok vannak arra, hogy mi is ez a zsidó szokás), beavatkozás más nép életébe úgy, hogy viszályt szít, összeugraszt. Ugye, patkány, jól ismered a rothchild család élettörténetét? Azt is, hogy miként szerezte a vagyonát és azt is, hogy hogyan szaporította! És azt is igen jól tudod, hogy pl. ki az a soros györgy, kinek-minek az érdekében rombolja a világot. És azt is tudnod kell, hisz biztosan személyesen is ismered, hogy ki az a zoltai gusztáv, vagy elie wiesel. De talán a szdsz politikusaival is meleg barátságban vagy! horngábor, magyarbálint, kóka, székelygábor, ... Micsoda aljasság ezen közt olyan név, hogy Magyar és Székely! Ez is jellemző a fajtádra! A megtévesztés.
De bizonyára ismered Mordechai Vanunu-t, Benjamin Freedmant vagy akár dr. Fejér Lajost ("Zsidóság" c. leleplező műve) , az eltitkolt, zsidók által megvetett zsidókat. Nos, mi, nemzsidók, tiszteljük őket, akik képesek voltak ebből az ördögi körből kilépni és leleplezni, amit úgy hívunk: zsidóság! És bizonyára még rengetegen vannak (pl. a palesztin falu ledózerolása ellen tűntető zsidók, vagy azok az ortodox(!) zsidók, akik Ahmadinezsad iráni elnökkel jó viszonyt ápolva, őt támogatva tiltakoznak a cionista izrael ellen vagy éppen műgój zsidó haverjai, Apáthy felesége, s annak családja, vagy az általam is ismert zsidó EMBEREK))! Míly érdekes, hogy a hazai médiában a cionista zsidókkal szembeforduló zsidókról egy hang sincs! Mert jól tudja a zsidó: oszd meg és uralkodj! És ezt a fegyvert nem szabad, hogy valaki ellene fordítsa! Nehogymár a magyarországi zsidók megtudják az igazságot, kik is beszélnek a nevükben, kik küldték a szüleiket a táborokba! Vagyis kiknek a kezében van a média?

Még tovább és sokáig elemezhetném a véglényedet, de nem vagyok mazochista, hogy a te bűzödben sokáig tartózkodjak.
Velejéig rothadt vagy! Egy igazi pöcegödör! Az emberiség fekáliája. De már sokan tudjuk, hogy honnan jön a bűz! Miből ered a bűz! Tudjuk, hogy mivel védekezzünk ellene! Így a világ ismét virágillattal, madárfüttyel lesz tele! Patkány! Neked és a többi patkánynak annyi!

Gorcsev Iván

#275 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-16 11:57

#270: Apáthy István - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

 

T. Apáthy István!

Vagy értelmezni nem tudsz, vagy csak simán hazudsz! Már első körben a petícióban előforduló "kohn bélázásról" írtam. /Azt kérdezted mi a gond a petícióval stb., s arra feleltem./