A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#151 Re:

2013-02-02 10:20

#126: orwell1984/magyarugar2013 -

Ez nagyon primitívre sikeredett. Ennél jobban össze kellene szedned magad. :-)

eSzeL

Igazi magyar

#152 Re: Re:

2013-02-02 10:48

#129: Árpád vére - Re:  

 De nagy ...ha vagy, Árpád testvér! A te őseid az én őseimmel együtt jött ide a Kárpát medencébe. Semmivel nem vagy magyarabb, mint Orwell vagy én. Nem jó ez a süket duma, ezzel csak a butaságodat leplezed. Nem lenne jobb származástól függetlenül szeretni embertársainkat? Én ezt teszem és ettől jobban érzem magam. Tégy kísérletet, nem fog fájni. 

Igazi magyar

#153 Re: Re:

2013-02-02 10:49

#151: - Re:  

 Amit írt, abban viszont sok az igazság. Mélyedj el benne.

Spli

#154

2013-02-02 13:12

Sok százezer magyar ártatlant öltek meg Kárpátalján,Erdélyben a vajdaságban.A málenkíj robotból 200 ezren nem tértek vissza.Megerôszakoltak több mint 200 ezer lányt, asszonyt,gyereket.Ezeknek a kárpótlásáért ki száll síkra?Mellesleg hazánkban menekült meg a legtöbb zsidó a környezô országokhoz képest.Köszönhetôen sok ezer ember önzetlen segítségének.Az elrabolt vagyonokat meg ott keressék ahol van:németeknél,ruszkiknál,az amiknál és Svájcban.
Árpád vére

#155 Re: Re: Re:

2013-02-02 14:33

#152: Igazi magyar - Re: Re:

Hogy kinek az őse mikor jött a Kárpát medencébe, ez bizonyítandó (s e helyütt nem lett bizonyítva), tehát az erre vonatkozó kijelentésed nem igaz.

Mivel ez a 3 személy (én és ti) nem ismeri egymást, ezért "süket duma" állást foglalni abban, hogy ki milyen magyar. Egyébként egy magyar ember soha nem poénkodik Trianonnal - ha valaki ezt teszi, az számunkra, magunkfajták számára egyértelművé teszi, hogy az illető kicsoda, melyik oldalon áll.

Mindehhez hozzájárul az is, hogy szellemi képességeink sem ismertek egymás között, tehát a személyemet ért minősítés primitív vagdalkozás, ami a szidalmazót minősíti.

A feltett kérdés nem helyes: a származás (jelen esetben Magyarországon a cigány és a zsidó) kérdése az adott népcsoportnak, fajnak a magyarokhoz való viszonya alapján merül fel. Nem véletlen, hogy nincs örmény-, sváb-, bosnyák-, stb. kérdés Magyarországon, mert e népcsoportok helyi és anyaországi képviselői nem gyilkolják, rabolják ki vagy gazdaságilag nyomorítják a magyar embereket, nem gyalázzák a magyar népet, nem akarják gyarmatosítani az országunkat.

És végül az első mondatod: ez téged minősít..., de kikérem magamnak, hogy testvérnek szólíts!

Ugye érthető voltam?

u.i.: az itt megadott "neved" az írásod alapján nem illet meg! Talán a "kol nidré" vagy "talmud káin" megfelelőbb, találóbb lenne!

Igazi magyar

#156 Re:

2013-02-02 14:49

#154: Spli -  

 Egyoldalúan nézed, mint minden antiszemita. Menj el Izraelbe, mindig mondom, hogy származástól függetlenül a Szentföldet egyszer látni kell és ott menj el a Yad Vashem múzeumba. Ha ott is azt mondod, hogy sok zsidó hazatért, akkor gratulálok neked. Ismerek olyan  családot, amelyikből 6 testvér maradt ott a 8-ból, valamint szülők, nagybácsik, nagynénik. Az egész családból ketten élték túl. Ez is kevés? Neked biztos, hisz neked egy is sok. Félremagyarázzátok a történelmet, ameddig ez így megy, addig sosem lesz itt béke. Miért kell ezt csinálni, mondd?

Igazi magyar

#157 Re: Re: Re: Re:

2013-02-02 14:51

#155: Árpád vére - Re: Re: Re:  

 Nem testvérem! Engem ne zsidózz, mert nem vagyok az. Egyszerűen nem bírom elviselni az ok nélküli zsidózást, te pedig rendkívül undorító antiszemita vagy, ez téged minősít.

Árpád vére

#158 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-02 15:19

#157: Igazi magyar - Re: Re: Re: Re:

Lassan olvasd, hogy felfogd, megértsd: NEM VAGYOK A TESTVÉRED! Sem fizikai, sem szellemi téren! Hál' istennek!

Nézz utána, mit jelent az antiszemitizmus, s azután nem írsz ilyen demagóg baromságot!

Hogy kivel szemben mit és miért érzek, az az én dolgom. De térjünk csak vissza a petíció szövegéhez, hisz a hozzászólás blokk annak szövegére írt vélemények érdekében van. NEM ÖLTEM ZSIDÓT - tehát nem vagyok bűnös! Akkor meg minek is kérjek bocsánatot? Miért is fizessek egy fillért is?

Ha te oly nagyon a szíveden viseled a sorsukat, fizesd őket, szeresd őket - ez a te magánügyed. Mi, másképp gondolkodók (és a történelem egyéb szálait is ismerők) nem vagyunk partnerek a holokultuszban, a zsidók seggnyalásában (pfujj). Tudtommal még nem kötelező a zsidó- vagy cigány szeretet! Hallottál ugye a szólásszabadságról? A libsi barátaid nagyon szeretik ezt hangoztatni. Nos, mi is élünk vele. Elmondjuk a véleményünket. Ha pedig a magyaságunkat (nemzeti értékeinket) valaki sértegeti, azzal szemben fellépünk. Ha magyar lennél (mint állításod ellenére nem az vagy - mert magyarrá válni kell, nem elég a nyelvet beszélni), akkor ez az egész levelezgetés meg sem történt volna, mert nem állnál ki olyan mellett, aki megsérti a magyarságot.

S mivel az előző alkalommal sem rúgram beléd, most sem fogok, mert az én erkölcsi szintem a tiédnél sokkal magasabban áll!

Ennyi, záróra! Már ez is több idő volt, mint amennyit megérdemeltél.

Árpád vére

#159 Re: Re:

2013-02-02 15:46

#156: Igazi magyar - Re:

Bocs, hogy ehhez a hozzászólás pároshoz is belekotnyeleskedek, de:

A Szentföldön nem a Jad Vasem (így írják magyarul helyesen...) múzeum a látnivaló egy keresztény ember számára! Már megint a zsidóimádó véna szólalt meg belőled! Nos, figyelmedbe ajánlom, hogy nézz utána, kik is küldték a zsidókat munka (nem pedig halál) táborba! Ugye hallottál az angol partoktól az ottani zsidó vezetők kérésére visszafordított zsidó menekültek hajójáról? Ion Coja (román történész) írását olvastad a magyarországi zsidó deportálásokról? Mondj mégegy dolgot, amit ma nem lehet megkérdőjelezni, véleményezni - a holokamun kívül! Nem gyanús ez neked? Ez olyan, mint az egykori inkvizíció! Olvastál már arról, hogy mi volt a zsidók szerepe az I. világháborúban, majd pedig Németország provokációjában? Hallottál arról, hogy Hitler hadsegerében zsidók is harcoltak, sőt, igen magas rangot is betöltöttek? Nem? Akkor sürgősen pótold! Ha igen, akkor viszont olyan sötét cionzsidó-agymosott vagy, hogy semmi értelme veled akár egy betűt is váltani.

Tehát ki is magyarázza félre a történelmet? Valamelyik zsidó fitymája odaragadt és elhályogosítja a szemed!

Zsidóvédelmed inkább arra irányulhatna, hogy felhívd a figyelmet: a zsidózás helyett valójában a cionista hatalom ellen kellene felszólalni! Mivel a cionizmus meghatározó személyei zsidók (izrael terrorállam, pénzvilág főgonoszai), hát innen a globális zsidógyűlölet, ami valóban nem helyesen. Viszont ez legyen a zsidók problémája, mossák tisztára magukat ők maguk! Aki tisztességes szándékkal él itt Magyarországon, az demonstráljon a magyarellenes cionzsidó hangoskodókkal szemben. Te mikor hallottál felőlük? "Cinkosok közt vétkes, aki néma!"

Ha magyar lennél, magyar értékekkel törődnél. Állj ki a magyar értéket támadók ellen! A legrosszabbak azok, akik nem zsidó származásúak, de zsidóbbak a zsidóknál a saját nemzetük ellen... A kollaboráns mindennek a legalja. Döntsd el, mi vagy!

Na, tényleg nincs több időm a felvilágosításodra, kaptál elég leckét, TANULJ, OKOSOD, VILÁGOSODJ! Ha már ennyit foglalkoztam veled, azért kíváncsi vagyok, hogy mit tanultál! Elolvasom, amit majd még írsz, de többet nem válaszolok semmilyen írásodra.

Lukrécia

#160 Re: Re: Re:

2013-02-02 16:58

#159: Árpád vére - Re: Re:  

 Most értettelek meg, te lepedőakrobata. A zsidók fitymájával példálózol, gondolom, irigyled, hogy körbemetélik őket, ettől aztán két dolog is jobb lesz nekik veled ellentétben:

1.) Higiénia, azaz könnyebb a tisztántartás, ami viszont szintén nagyon lényeges:

2.) amíg te kettőt rugózol az asszonyon és már el is durransz, addig egy zsidónak ez percek múlva következik csak be az asszony legnagyobb örömére.

Meg is értem, hogy ez neked fáj, csináltasd meg te is, sosem késő. Ne irígykedj feleslegesen, az nem szép tulajdonság.

 

Apáthy István

#161

2013-02-02 17:20

Na, Kedves Barátaim!

Mint írtam volt anno - mint a petíció elindítója - a mi demokráciánk szerint meghagyom mindenkinek a hozzá szólás lehetőségét, ellentétben bizonyos más emberek - és itt hangsúlyozom, emberekre és nem népcsoportokra gondolok, még mielőtt valaki félre magyarázná! Megtehetem, hogy moderálom a hozzá szólásokat!
Úgy döntöttem viszont,hogy elég a provokációkból, aki tud mocskolódás nélkül társalogni, maradhat, aki csak provokálni akar, annak a hozzá szólásait törlöm!
Ezenkívül szeretném - nevek említése nélkül - jelezni egyes hozzá szólók felé, hogy a petícióban én nem találtam zsidó gyűlöletet, ám egyes hozzá szólók viselkedése ki mondottan ki hangsúlyozza a Magyargyűlöletet és ezt nem tűrhetem tovább!!! Sem mint a TÉGY A MAGYARGYŰLÖLET ELLEN MOZGALOM koordinációs bizottságának tagja, de mint a hazáját, a nemzetét szerető magyar emberként sem !!!
A "Lukrécia" fedő nevű hozzá szólónak pedig üzenem, próbálj meg a nevedre való hivatkozással legalább nőiesnek tűnő hozzá szólást elő adni!

Tehát,még egyszer:

Aki provokálni, mocskolódni van itt, annak továbbiakban törlöm a hozzá szólását!!!

Apáthy István
Pozsonyi csata_907

#162 Magyaroknak!

2013-02-02 17:27

Megismétlem 137. sz. hozzászólásomat!
Tisztelt magyar hozzászólók!
Ne nyissunk itt vitát értelmetlen dolgokról, érdemtelen személyekkel! Nem érdemlik meg egyetlen másodpercünket sem az életünkből!
Van egy petíció szöveg, amibe NEM LEHET BELEKÖTNI! Ez a lényeg! E szöveg mögé sorakozzunk fel minél többen, s ha kell, akkor nem csak itt, a neten fogjuk ezt hangoztatni!
Lukrécia

#163 Re:

2013-02-02 17:30

#161: Apáthy István -  

 Kedves István!

Ne aggódj, nem fogom a jövőben a fórumod színvonalát emelni, én ugyanis az összetett szavakat nem tudom következetesen külön írni. Elfáradt a szemem és az agyam, amíg megfejtem az írásodat, annyi hiba van benne. Végülis megértettem, csak azt nem értem, hogy ha valakinél nem undorító a fityma szó használata, akkor a másiknál miért az. Ez nem férfi és nem nőfüggő, ahol anonim emberek beszélnek egymással.

Ezennel  elköszönök

Árpád vére

#164 Gyűlöletbeszéd?

2013-02-02 17:43

Azért nem árt az alábbiakkal tisztában lennie mindenkinek, aki itt hozzászól!
-----------------------------------------------------------------------------
Luzsénszky Alfonz Talmud fordítását a magyar főügyészség 1923-ban be akarta tiltani, mert az a "közerkölcsöt sérti és pornográf" - állította. Bírósági tárgyalást követően az ítélet megállapítja:
A Luzsénszky Alfonz fordításában található rémségek kivétel nélkül mind megtalálhatók a Talmudban. A fordítás korrekt, mivel úgy hozza a kifogásolt részleteket, ahogyan azok az eredeti műben le vannak írva.
A "Talmud" szó annyit jelent, mint: Tan. Nemcsak hittani, hanem erkölcstani és jogi szabályokat is tartalmaz a zsidó életvitel mindennapjai számára. A Talmud a zsidók előtt még a Bibliánál is (értsd: Ószövetség) nagyobb tekintéllyel bír.
Mielőtt belekezdenénk, fontosnak tartom kiemelni, hogy a Mi Urunk Jézus Krisztus, hogyan vélekedik a Talmud szerint élők hovatartozásáról. Amikor a zsidó, az Úr szót használja, fontos tudnunk, kit ért alatta.
Íme, Krisztus szavai, János Evangéliumából, amikor az Ő benne hívő(!) - tehát nem olyanokhoz beszél, akikkel esetleg korábban összetűzése lett volna - zsidókhoz szól:
"38. Én azt beszélem, a mit az Én Atyámnál láttam; ti is azt cselekszitek azért, a mit a Ti Atyátoknál láttatok.
44. Ti az Ördög Atyától valók vagytok, és a Ti Atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert ő hazug és a hazugság atyja."
Tehát a Mi Urunk Jézus Krisztus szerint a zsidók az Ördög Atya gyermekei. Amikor ők az Urat emlegetik, róla (Ördög Atya) beszélnek.
Ennyi bevezetés után lássunk néhány hiteles fordítást a Talmudból, ahol imígyen vélekednek a Mi Urunk Jézus Krisztusról:
"Meg van az parancsolva, hogy Izrael árulóit és az eretnekeket (minim), mint a názáreti Jézust és követőit saját kezűleg megöljük és a kárhozat örvényébe döntsük". A názáreti Jézus tana a Talmud szerint (Aboda z. 17a.)
A továbbiakban így gondolkodnak rólunk, felőlünk emberek, a Jóisten teremtményei felöl:

Abarbanel rabbi Roslamann könyvének 5a. lapján, ahol a 13 zsidó hitcikkelyről szólván ezeket mondja:
"Az az ember, aki ...... az igaz (zsidó hit) hitnek egész alapját tagadja, nem tartozik az izraeliták közé, az tehát eretnek...., az olyat tehát kötelességünk gyűlölni és megvetni és, ahogy csak lehet, tönkretenni, mert írva vagyon a 138. zsoltárban: Tökéletes gyűlölettel gyűlöltem őket."
Ezért mondja Ruben rabbi: "Aki nincs körülmetélve és a szombatot nem ünnepli, az nem ember." (mondják ők) (csak mellékesen jegyzem meg: náluk az ünnepelt szombat, a péntek esti sötétséggel kezdődik)
Ha pedig nem ember, akkor szerintük idegen, vagyis:
"Az idegennek magva, aki nem zsidó, barommag." (Jebamoth 94b. Tosephot.)
"Idegen az, aki nincs körülmetélve..." (Berachoth 47b. Gittin 70a)
....mert úgy taníttatik, hogy az ember (itt: Ördög Atya gyermeke) nemzsidókat ne húzzon fel (ha azok verembe esnek és életveszélyben vannak), sőt taszítsa le." (áll az Aboda zara 13b. lapján.)
A zsidók világuralmi nézeteiről is érdekes dolgokat találunk a Talmudban:
Minthogy a Talmud szerint Izrael és az isteni (Ördög Atya) Fölség ugyanazt jelentik, természetes dolog, hogy a zsidóké az egész világ. Ezért beszél így a Talmud:
"Ha egy zsidónak az ökre egy idegennek ökrét megdöfi, akkor a zsidó szabad, (vagyis nem köteles kártérítésre); ha azonban egy idegennek az ökre döfi meg a zsidó ökrét, akkor az idegen köteles a zsidónak az egész kárt megtéríteni; mert az Írás ezt mondja: Álla az Úr (Ördög Atya) és megméré a földet és átadá Izraelnek a népeket... s átadá minden javukat az Izraelitáknak." (Baba kamma 37b.)
Ezért mondja Alba rabbi, hogy "Isten (Ördög Atya) hatalmat adott a zsidóknak minden népek javai és vére fölött."
"A pokol tüzének nincs hatalma. a bölcsek (rabbik) tanítványai fölött..." (hát hogyan is lehetne az Ördög Atya gyermekei, a pokol fajzatai fölött?)
Az Aboda zara (idegen kultusz) 4a. lapján azt mondja, hogy: "az Úr (Ördög Atya) csak akkor haragos, bosszúálló (miféle Isten lehet egy bosszúálló Isten, hacsak nem maga az Ördög Atya?), mikor a világ népeit ítéli, de az izraelitákkal szemben haragot nem érez."
A frankfurti Selichoth 71a. és b. lapján, valamint a prágai Selichotli 71b. lapján az "El elochim ezaka bemillulaj" kezdetű imában ezeket mondják:
"Látogasd meg a kutheusokat (ez is egyik csúfneve a keresztényeknek) nehéz háborúval, takard be őket hat hónapig felhővel, verd meg őket fekéllyel, himlővel... taszítsd le királyukat, töltsd ki rajtuk bosszúdat, zúzd dühödben fejüket a földhöz: és te fogsz a te szeretteidnek üdvöt hozni!"
"Amint hajdanában történt, úgy reszkessenek most is ellenségeink, félelem és rémület szálljon rajuk, hogy szívük megbénuljon. Öntsd ki rajuk haragod poharát. Félelem és rémület vegyen erőt rajtuk s zúzd szét szíveiket. Iszonyú fájdalomban reszkessen lágyékuk, izzadjanak és remegjenek minden tagjaikban és essenek össze. Egyik nyomorúság a másik után jöjjön rájuk, hogy soha többé föl ne kelhessenek. Verd őket, hogy soha meg ne gyógyuljanak.... Ehhez nincs hozzáfűzni és kiemelni valóm! Önmagáért beszél!
Az a klasszikus hely a Talmudban, amely a nemzsidók megölését parancsolja, így szól:
"A gójok legjobbikát öld meg!" (Tov sebagojim harog. Aboda Zara 26b. Tosephot. Ven. Soph. 13c.) Raschi
Ezek szerint a Talmud iránymutatásai kimerítik a gyűlölet beszéd fogalmát? Igen? Nagyon is!
A világ jelenlegi működési formáján tetten érhető a Talmud gondolkodás módja? Igen!
"szíts háborút" (nézz körbe a világban, most és bármikor a múltban),
"verd őket, hogy soha meg ne gyógyuljanak" (magyar egészségügy lepusztítása),
"egyik nyomorúság a másik után jöjjön rájuk" (kilakoltatások, munkahelyek elvesztése, elszegényedések),
"félelem és rémület vegyen erőt rajtuk" (aggódás a napi megélhetés, a sárga csekkek okozta sokk miatt)
"töltsd ki rajtuk bosszúdat" (egy apróság, de jellemző: magyar-román meccs zártkapussá tétele)
Mi Urunk Jézus Krisztus egyik tanítása így szól Lukács Evangéliumában leírtak szerint:
13. Egy szolga sem szolgálhat két úrnak: mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti; vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti. Nem szolgálhattok az Istennek és a Mammonnak (vagyis az anyagi világ, a mindenható pénz urának)
Hogy is van ez akkor? Két féle program szerint működik ez a világ?
Az egyik a szeretetről, a másik a gyűlöletről szól? Ez azt jelenti, hogy a Földön élő emberszerű lények egyik része a Jóistent, a másik része az Ördög Atyát szolgálja?
Két féle ember lenne, csak nem tudunk róla, mert ezredévek óta igyekeznek titkolni? (A Sátán legnagyobb vívmánya, hogy sikeresen elhitette - eddig -, hogy nem is létezik)
Nézzük, ki akkor valójában ki is az ember?
A zsidó felfogás szerinti meghatározás meríti ki az ember fogalmát, miszerint az az ember, aki gyűlölködik, bosszút áll, háborúkat szít, mindent és mindenkit tönkretesz, mindent elpusztít és mindent megölni képes az anyagi előnyökért, a haszonért?
Vagy:
Azt nevezzük embernek, aki erkölccsel, morállal, vagyis lelki tisztasággal, megbízhatósággal, szavahihetőséggel, önzetlen segítő készséggel a vele járó együttérzéssel, szorgalommal, alkotó vággyal, és ha szükséges önfeláldozó képességgel is rendelkezik?
Egyértelmű, hogy ki az EMBER.
Az, aki erkölccsel, morállal rendelkezik.
Az, aki a Jóisten-t szolgálja tiszta tulajdonságaival.
Az, aki a Mi Urunk Jézus Krisztus tanítása szerint szeretetben éli életét.
Az, aki tudja, hogy a Mi Atyánk, aki a Mennyekben van - és nem másutt.
Hány helyen, hogyan kellene még a tudomásunkra hozni a megbecsült Írásoknak (mindkettő az, a Talmud is, a Biblia is, kinek-kinek melyik), hogy végre kinyíljon a szemünk és eljusson az értelmünkig, a Földön nem egy fajta ember él?
A magyar nyelv csodálatos! Ha azt mondom: Szeretlek!, akkor ez nem csak egy szó, hanem egy szabályos tőmondat. Benne van, hogy én, szeretlek, téged.
Ha azt mondjuk, Urunk, vagy azt, hogy Atyánk, ez egy általános, mindenkire vonatkozó megszólítása a Legfelsőbbnek. Valamiért mégis kihangsúlyozza a magyar nyelvezet, hogy a Mi Urunk, a Mi Atyánk. Az a magyar nyelv tesz ide hangsúlyt, amiben nincs semmi sem feleslegesen, amiben minden a helyén, ott és akkor van, amikor arra szükség van. A Mi Urunk, és a Mi Atyánk azt jelenti, a Miénk és nem a Tiétek, mert nektek van sajátotok, ami viszont nem a miénk!
Ezek a gondolatok így leírva, mily egyszerűek, világosak, érthetőek és mégis a jelen világunkban üldözendőek. Ahogyan mondják (az Ördög Atya gyermekei) rasszista kijelentések.
Igen, azok!
De ki a rasszista?
Az, aki fajismerettel rendelkezik. Az, aki ismeri a világ működési rendszerét, azt, hogy a Földön fajok - emberi, és emberszerű lények - élnek. A tudás, pedig üldözendő. Aki hirdeti, aki ki meri mondani, az (általuk) üldözendő. És ha ők (az Ördög Atya gyermekei) úgy gondolják, hogy az ő világuk a valódi, akkor az, aki az ő tanaik ellenkezőjét, a Jóisten igazságát hirdetni merészeli, az valóban nem normális, elmeorvos vizsgálatra, kezelésre szorul - mondják ők. Vagy ahogyan John Lennon mondta egykoron vala:
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják."
Mi végett e nagy titkolódzás?
Azért, mert ha rájönnének az emberek, hogy tudtuk nélkül esetleg nem emberi lénnyel bújnak ágyba, és nemzenek gyerekeket, vége lenne ennek a korcs világnak.
Durva kijelentés? Az!
Nézzük csak meg!
Hallottunk már olyan házasságról, ahol a házi dáma/sárkány az állandó követelőzéseivel, éjt nappallá tévő munkára készteti párját a pazarló jólét érdekében, majd ha az már belerokkant az állandó megfelelési kényszer okozta teherbe, mint egy kifacsart citromot félredobja meggyötört férjét a "naccságosasszony"?
Vagy hallottunk már olyan hímféregről, aki felsőbbrendűségének teljes tudatában üti, veri, megcsalja, megalázza, kihasználja, az otthonát, családját rendben tartó, gyerekeit tisztességben nevelő anyát?
Gondoljunk bele, mennyivel másabb lenne a világ, ha a szorgalmas férj, és a családját szerető asszony egymásra találhatna, mert felismerik egymásban saját fajtájukat. Ehhez csupán arra lenne szükség, hogy mindketten rendelkeznek faj ismertekkel, azaz, hogy rasszisták legyenek!
Ismét megjegyzem: A Sátán legnagyobb vívmánya, hogy - eddig - sikeresen eltitkolta, hogy egyáltalán létezik.
Ne én mondjam, hanem mondja a Mi Urunk, Máté Evangélista szavaival elénk tárva:
27. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok...........
28. Épen így ti is, kívülről igazaknak látszotok ugyan az emberek előtt, de belől rakva vagytok képmutatással és törvénytelenséggel.
Talán véletlen lenne az a sok szakmájukat magas szinten űző színész, akik soraik közül kerülnek ki? "... belől rakva vagytok képmutatással..." Netán genetikus képesség lenne?
Sokan, főleg ezoterikus, spirituális körökben azt az álláspontot képviselik, hogy szeressük őket, mert ők is Isten gyermekei.
Krisztus szerint nem azok!
A Mi Urunk Jézus Krisztus azt mondja: "Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat"
Mint azt tudhatjuk, a Bibliát a judeo-kersztény egyház szája ízének megfelelően, több- kevesebb sikerrel "cenzúrázták".
Nézzük, mint jelenhet az, hogy felebarát? Használjuk ezt a kifejezést a mindennapokban? Nem nagyon, mert a szószerinti értelmezése butaságot jelent. Vagy szeretem az egészet, de a felét, meg minek, hogyan?
Nem azt jelenti véletlenül, hogy: Szeresd a te féle barátodat? Azt, aki a te fajtád, azt, aki a Jóistent szolgálja, a Mi Atyánkat, a Mi Urunk Jézus Krisztus tanítása alapján?
Most akkor szeressük a másikakat, próbáljuk jobb belátásra bírni őket (az Ördög Atya gyermekeit) vagy sem?
Hogy szól a vonatkozó tanítás Márk Evangélista szerint?
14. A magvető (az igaz ember) az igét hinti.
15. Az útfélen valók (Ördög Atya gyermekei) pedig azok, a kiknek hintik az igét, de mihelyest hallják, azonnal eljő a Sátán és elragadja a szívökbe vetett igét.
Vagyis a Mi Urunk Jézus Krisztus szerint semmi értelmeset nem tudunk velük tenni. Felesleges a jó magját beléjük vetni, mert nem ereszthet a jó mag gyökeret bennük.
Ember! Te csak szeresd a Te féle barátodat, öleld őt magadhoz, mert ő a te véred, ő a te fajtád, de ne gyűlöld az ellent! Az az érzet nekik való! Az az ő (Ördög Atya) programjuk!
A gyűlöleteddel őket erősíted, magadat gyengíted.
Ha tenni akarsz, tégy! Jogod van az élethez, mert az élet a Jóisten adománya! Ha csak úgy hagyod, hogy elvegyék, az a Mi Atyánk elleni vétek!
Ha tenni akarsz, tégy! Jogod van hozzá! Ne törődj azokkal a szabályokkal, melyeket ezek (az Ördög Atya gyermekei) törvénynek neveznek, mert csakis arra valók, hogy téged olyan határok közé zárjanak, amin ők magukat kívülre helyezik.
Ha tenni akarsz, tégy! De csakis a Jóisten, a Hazád, a Nemzeted, a Családod iránt érzett olthatatlan szeretet által vezérelve!
Ha tenni akarsz, tégy! Cselekedj indulat, gyűlölet nélkül! Úgy, mint amikor élelmed védelmében kiteszel a kamrába egy egérfogót, vagy amikor kiakasztasz egy ragacsos légypapírt, vagy amikor beszórod a kutyád bolhairtóval, vagy amikor lepermetezed a gyümölcsfáidat az élősködők ellen, vagy amikor érzelmek nélkül agyonütöd a kiscsirkéid körül ólálkodó patkányt, vagy amikor kitéped a testedből a rád akaszkodó kullancsot.
Magyar! Nemzeted, saját fajtád szeretete, a Jóisten szolgálata a mi utunk! Az igaz valódi Törvényt a Mi Atyánk írja, és a lelkiismereted diktálja!
Ez szerint élj, és cselekedj!
Apáthy István

#165 Re: Re:

2013-02-02 18:22

#163: Lukrécia - Re:

Kedves Lukrécia!

 

Bár Te is követtél el hibákat az írásaidban, így nem is igazából értelek, de mindenesetre meg köszönöm hozzá állásodat!

Azt nem vagytok képesek megérteni, hogy nem a fityma szó az undorító, hanem az, hogy a cionista világrend a gyerekeimet és az unokáimat is a kollektív búnösség beismerésére, a kollektív bocsánatkérésre és  kollektív kártérítésra akarja kötelezni! De vajon miért is?

Az én édesapám abban az időben 16 éves volt ( a kor és az idő vonzatában végül is lehetett volna, de nem volt ) édesanyám 8 éves volt!

Én a zsidó deportálások után 13 évvel születtem, a gyerekeim meg közel 40 évvel!

Én nem tagadom a holokausztot, de 13 évvel később születtem, hát miért is lenék bűnös?

Hány zsidó holokauszt túlélő van még ma életben magyarországon?

Nekik megemeljük 50% -al a nyugdíjukat, az én feleségem meg 58 évesen, fél szívvel kap 40.000 forintot ( aki egyébként szintén zsidó és a nagyszülei ott maradtak, csak nem tartja a vallását ) ?

Szerinted ez így tényleg igazságos és demokratikus?

 

Isten áldjon!

 

Apáthy István!


Vendég

#166 Re: Re: Re:

2013-02-02 18:30

#144: Lukrécia - Re: Re:

A Tiéd meg azt: akinek nem tetszik, mehet...Megfogadták....Mentek és sajnos mennek is.


Vendég

#167

2013-02-02 18:36

Nem vagyok bünős ,nem fizetek.

Vendég

#168 Re:

2013-02-02 21:08

#80: csongorbela -

Elolvasva a hozzászólást, nem is. Sőt jobb is!

 


Vendég

#169

2013-02-03 04:39

Aki tud szamolni az tudja, hogy a harmadik nemzedek el mar a haboru vege ota,67 ev, nem volt meg eleg??Miert csak es kizarolag a zsidoknak "kell"fizetni, mi lenne ha az ukranok, ormanyek,kurdok es stb. minden kovetelnek mert miert ne,az o szenvedesuk mennyivel volt mas??Szegyelje magat mineden szemely aki a mas verejtekebol akar megelni.Remelem sok sok ezer alairas lessz.

Vendég

#170

2013-02-03 13:43

A Jóisten álgya meg azokat az embereket akik mindenkit feltétel nélkül szeretnek. Engemet is mert én is mindenkit szeretek. Ez jó mindenkinek nekemis.

Vendég

#171

2013-02-03 16:23

Már hozzá szóltam, hova tettétek?
Apathy Istvan

#172 Re:

2013-02-03 16:55

#171: -

Senki nem nyult hozza, en sem!

Apathy Istvan


Vendég

#173

2013-02-03 16:58

Egyetértek mindaal,ami a felhívás szovegében áll.

Vendég

#174

2013-02-03 23:52

Sajnos megkel mutatni a vilagnak es be mutatni hogy mint mi Magyarok semmi kozunk nem volt semifelle Holukaszthoz...Mint mi Magyarok kozzot tudjuk az igaszsagot de ammit a zsidosag probalnak a vilagnak eladni sajnos kikel hogy nyisuk a szankat.!!! De nem azert mert bunusek vagyunk hanem mert NEM !!!!!!

Vendég

#175

2013-02-04 15:08

Egyetértek. Kártérítsen és kérjen bocsánatot az, aki bűnösnek érzi magát. Ma a Mo-on élők többsége a világháború idején még meg sem született, legfeljebb gyerek volt. Miért is kellene kollektívan bocsánatot kérni, plusz még kártéríteni is? Mielőtt az egész országra vonatkozó döntés születik, hogy mindenki bűnös, talán ilyenkor kellene népszavazást kiírni! Ha a mostani vezetés még ellenzékben lenne, ezt már biztos, hogy régen követelné. A döntéseknél nem elég a 2/3-ra hivatkozni, az ugyanis nem az ország 2/3-a, csupán a szavazáson megjelenteké volt. Tiltakozom a ma élők kollektív bűnössé kikiáltását. A háborúknak pedig nem csupán zsidóáldozatai voltak, hanem számban lényegesen több magyar és egyéb nemzetiségű is. Miért is kell egy népet ennyire kiemelni a többi kárára?