A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére


Vendég

#201 Re: Re:

2013-02-08 03:56

#199: - Re:

Ne foglalkozz vele,ez egy elvetemült Gyurcsányimádó múmia,minden fórumot ezzel ír tele. Kapuzárási pánikban szenved,a kemény 1%-os támogatottságuk miatt. 2014-ben helyére kerül a Dk-val együtt: eltünnek végleg a süllyesztőben.


Vendég

#202 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-08 03:59

#200: GÓJ - Re: Re: Re: Re: Re:

Elírtad a nick nevedet,karvaly.


Vendég

#203

2013-02-08 16:11

Nagyon sokan öngyilkosságba menekültek ( önakasztás ,emeletről kilépés ,teljes idegösszeomlás stb )mert nem tudták fizetni a svájci frank alapú hiteleiket. Konkrétan anno az ügyintéző max 5% -os forintgyengülést ill. kamatemelést jósolt. Ehhez képest a 60%-os az horror !! A bankok már az elején tudták mi lesz a végállomás .Kik is uralják a bankvilágot ?? Ez is holokauszt nem ?? !! A közvetett gyilkosság is gyilkosságnak számít nem ??!!
Lazi

#204

2013-02-08 17:04

Ha bárki kételkedik még mindig a magyarok ártatlanságában, szíves figyelmébe ajánlom
Ion Coja nevű román értelmiségi író magyarsághoz címzett bocsánatkérő levelét.
A magyar holokauszt tettesei.

Vendég

#205

2013-02-08 17:15

Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a videót!

http://www.youtube.com/watch?v=I-2wRBAYHQw
raybradbury

#207

2013-02-08 19:58

Ha kívánságotok szerint ma elmennének a zsidók Magyarországról, persze minden értéket amit ök itt évszázadok alatt teremtettek magukkal vinnének. Gazdaságit, kultúrálist és tudományost. Mindezek kitörlödnének a "magyar"-ból, mi lenne? Boldogabban élnétek holnaptól?
Magyar magyar

#208 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-08 20:24

#200: GÓJ - Re: Re: Re: Re: Re:

Provokátor!

Nehéz megállnom, hogy ne kultúrált hangnemben válaszoljak, de megteszem, mert ez mutatja az erősségemet, felsőbbrendűségemet ilyen véglényekkel szemben, mint amilyen te vagy.  (Természetesen négyszemközt más lenne a helyzet, de erre sajnos nem kerül sor.)

Tehát: Van más hely, ahol a magyarokkal kapcsolatos mocskolódó nézeteidet kifejtheted. Ez nem az a hely! Sem ez a web oldal, sem ez az ország! Talán nem csak írni-olvasni tudsz magyarul, hanem meg is érted a magyar szöveget! De ha mégsem, akkor sem ajánlom, hogy fordulj magyar nyelvtanárhoz, mert nincs értelme, hogy a mi gyönyörű nyelvünket, annak akár egyetlen szavát is a szádra vedd!

Tömören és véglegesen: Tovább ne rontsd itt a "levegőt"!

A lényed számomra olyan primitív, hogy nem alacsonyodom le mégegyszer, hogy válaszra méltassalak!


Vendég

#209 Re:

2013-02-08 21:02

#207: raybradbury -

Bizonyára költői a kérdés, hisz a válasz egyértelmű! Gondolom, a kérdező -neved alapján bekategorizálható- azt hitte, megrettentünk!

Van egy több (tíz)évezredes, tisztességes, dolgos, becsületes, hős, magas kultúrájú, (sajnos nagyon) jóhiszemű, nyelvében a teremtés erejét magában hordozó nép - ez a MAGYAR.

És van egy áskálódó (ld. a történelem számos példáját), becstelen (kol nidré) gonosz, sőt gyilkos (ld. a történelmét, fajünnepeit - purim-, azok hátterét), hatalommániás (pl. rothchild), minden más embercsoportot lenéző, gyűlölő, parazita söpredék - ez a ZSIDÓK EGYIK fajtája!!! És vannak valóban értékes zsidók is, pl. a kibucokban egymást segítő, egymásért dolgozók vagy a művészetben, tudományokban is nagyot alkotó EMBEREK. Kivételek mindenhol vannak. Attól függ, kit tekintehtünk kivételnek! Sajnos az utóbbiakat! Különösen itt, Magyarországon egy velejéig romlott, aljas söpredék fajcsökevény él nagy többségben, akik a befogadó népet gyalázzák, kihasználják, kirabolják, megtévesztik.

Te melyikbe tartozol? Aki tiszteli a befogadó népet avagy aki áskálódik ellene. A kérdésed alapján az én kérdésem is költőinek tűnik...

Tehát ha kivennénk a zsidók múltját a magyar történelemből, akkor itt, a Kárpát medencében a földi paradicsom lenne! Hogy csak a közelmúlt történelmét vegyük alapul: Nem lett volna kohn-féle, rosenfeld-féle népírtás, majd pedig a most is zajló gazdasági gyilkosság.

Mindenesetre ehelyütt nem fogok vitát folytatni, mert el kell olvasni a petíció szövegét és nyiatkozni: Bűnös vagyok, vagy nem vagyok bűnös! Ha nem, akkor egyértelmű, hogy nem támogatom, hogy az ország lakossága fizessen egy élősködő kisebbségnek, akik pénzéhsége oly mértékű, hogy a halottaikat is pénzforrásnak tekintik. Ez mindent elmond róluk!

Csontos József

#210 Re: Re:

2013-02-08 22:28

#88: csodaszarvas - Re:

nem vetted észre az iróniát a hozzászólásban???? a kárpótlásra jogosultak névsora is egy "zsidó-lista" megsemmisítendő...  olvass a sorok között...

vicces

#211

2013-02-08 23:06

#209 abban a földi paradicsomban te lennél esetleg a kígyó?
Ray Bradbury: amerikai író. Marsbéli krónikák, Fahrenheit 451 etc.
Nem ír cionista összeesküvésröl és egyébb hasonló badarságokról, ezért nem jöhet itt számításba, mint olvasmány.
"gázlámpa"

#212 Re:

2013-02-09 00:43

#211: vicces -

Nos, te féreg, utoljára ereszkedek le (nagyon mélyre) hozzád, hogy meghalld a mondandómat. Viccelődhetsz, de csak te nyerítesz a béna poénjaidon... (amúgy: "egyéb" - 1 "b"-vel kell írni, nyelvtan bukás!). Nekünk, magyaroknak megvan a magunk csodálatos irodalomtára. Büszkék vagyunk rá! Én, speciell, többre tartom a mi íróinkat (mert rólunk, nekünk írtak), mint a zsidó-favorizált firkászokat!

Én Kölcsey Ferencet csodálom, és nem kahána mózest.

A szememben gróf Széchenyi István a legnagyobb magyar, és nem soros györgy.

Nekem Kossuth Lajos a kedves vezető, és nem rosenfeld mátyás.

Deák Ferenc a nemzet prókátora, és nem kohn béla.

Nekem Vörösmarty Mihály jelenti a magyar irodalmat, és nem kertész imre.

Liszt Ferenc jelenti a magyar zenét, és nem a klezmer ricsaj.

Érted, zsidó?

Mi mindent köszönhetünk mi, magyarok a zsidóknak?

Nobel-díjasok, sportolók - valóban, ilyenek is voltak. De: Például Elie Wiesel, a világ legnagyobb csalója (saját fajtársa bukatta le), de ott van Sámuel Tibor, Kohn Béla, Rosenfeld Mátyás és a többi gyilkos zsidó, melyeknek csak a névsora megtöltene egy vastag könyvet... De kertész imre is egy utolsó tolvaj patkány, akiről Major Tamás és Gobbi Hilda is a legnagyobb utálattal beszélt, mert ellopta más művét. Olvastál, hallottál erről, zsidó? Büszke vagy ezekre a degenerált, mocskos csalókra? (biztos, mert a te fajtád!)

Mi, igaz magyarok sose láttuk és őszintén szólva sose fogjuk megnézni a „Geczyt” (ejtsd és értsd: geci!), a „Vagina monológokat”, a „Sorstalanságot” és egyéb hasonlóan fenomenális zsidó műveket(?), melyek elkövetői vagy kölyökmacskákat fojtogattak a Zöldek és a Négy Mancs közreműködésével vagy hivatásos holokauszt-túlélők.

De akár megemlíthetnénk például a „tegnap véreset szartam” Alföldi Roberta-„darabot”, vagy a „klubrádiós” Drága Bolgár György-féle pornóregényt.

Alapszabály: Magyarok vagyunk. Ahogy apáink, nagyapáink és azok felmenői is voltak.

Minket magyarnak nevez húszmillió oláh, ötmillió tót és hétmillió rác is, miközben a zsidókat – éljenek bárhol – hétmilliárd ember nevezi úgy, hogy „büdös zsidó”.

Ahogy pedig Illyés Gyula mondta, az a magyar, akinek fáj Trianon. És az nekünk fáj, ahogy fájna minden magyarnak Álmostól kezdve, Mátyás királyon és Rákóczi Ferencen át Kossuth Lajosig mindenkinek. Csak a zsidóknak nem fáj. Mert ők okozták.

Zsidó! Ne szólj bele a magyarok dolgába! Egyszerűen itt neked: KUSS! S ha nem tetszik, amit ebben az országban a magyar akar, takarodj!


Vendég

#213 Re: Re:

2013-02-09 18:54

#212: "gázlámpa" - Re:

Énhelyettem is írtál. Köszönöm. Kiegészíteném azonban.

Petöfi Sándor                  kontra                     heller ágnes , göncz kinga

 

 

d

#214

2013-02-09 20:26

Ha azt a rengeteg emberi energiát, amit Magyarországon a "nem magyarok" gyülöletére pazarolnak egyesek, villanyárammá lehetne alakítani, igyenessé válhatna a világítás és nem kellene mérgezö
"gázlámpa".
vicces

#215

2013-02-09 21:06

Egyébként római katolikus vicces magyar vagyok.

Vendég

#216 Re:

2013-02-09 22:48

#214: d -

Es ha azt a rengeteg energiat, amit hazankban a magyarok, a mi gyuloletunkre pazaroltok, aramma alakitanak, nem kellene egy magyar! csaladnak sem min. 1 evig villany szamlat fizetni!!!

hunorka

#217 raybradbury #207

2013-02-10 01:52

Kedves Ismeretlen!

Ön klasszikust idézett, aki azt is mondta, hogy nem maradna más, mint a bőgatya. De az sem lenne sértés, mert azt is a magyarok találták fel!

Lehet, hogy ön téved?

Hallott ön a Horváth testvérekről,akik 1978-ban Ausztráliában bemutatták (a 100 km-en 0,5 l fogyasztású) vízzel hajtott (150 LE) autót? Ezt követően hatalmas pénzt kaptak azért, hogy altassák találmányukat. 30 évre. 29 év múlva megkeresték őket itthonról, nem állítanák-e Magyarország javára a találmányt. Azt mondták, van még egy évük, de sokkal nagyobb horderejű találmányaik vannak. Nem sokkal később, egy hotel ablakából kiesett és meghalt, testvérét három nap múlva véletlenül halálra gázolta egy autó.

Állítólag van néhány nagy horderejű találmány ma is, de mai világunkban még nincs itt az ideje, hogy elővegyék.

Teller Ede (magyar zsidó) mondta, mindazt a tudományos sikert nem érte volna el, ha nem magyar az anyanyelve, asszisztenseinek meg kellett tanulni magyarul.

Egyébként a tudomány és kultúra minden területén vannak nagyot alkotott magyarok, de elhallgatják, vagy tiltják őket.

Tegyünk rendet magunkban!

raybradbury

#218

2013-02-10 21:13

#217 hunorka
Pontosan. Minden magyar tudósra,feltalálóra, müvészre, íróra, spotolóra, bármilyen értéket teremtöre, söt a hétköznapi tisztességes emberekre is büszke vagyok. Jó hírünket viszik szét a világba.
Ellentétben az itt megszólaló, minden "másságot" gyülölökkel, akik talán önmagukat sem szeretik.
hunorka

#219

2013-02-11 00:22

Sok támadás éri a magyarokat! Úgy általában és konkrétan. Sokan, engedve az indulatoknak, nem válogatnak a kifejezésekben. Valóban el kell jutni lelkileg egy szintre, ahol képes más gondolatokat közvetíteni, mint a gorombaság. Én tudom az Istent, hiszek a Jézusi szeretetben, hiszem, hogy az EMBER szeretne jó lenni de az is isteni törvény, hogy védje meg magát. Nem karddal, mert az karddal vész.
A gondolat Teremtő Erő! Programozzuk át a gondolatainkat!

http://www.youtube.com/watch?v=I-2wRBAYHQw

http://www.youtube.com/watch?v=xErPjszrNAU


Vendég

#220

2013-02-11 19:13

Kiegészítésként, az előzőekből kimaradt egy fontosnak vélt gondolatom a „másság”ról.
De a „másság” sosem engedheti meg magának, hogy uralkodjon a többség fölött, s a „másság” sosem provokálhatja a többséget.

hunorka

#221

2013-02-11 19:22

Kiegészítésként, az előzőekből kimaradt egy fontosnak vélt gondolatom a „másság”ról.
De a „másság” sosem engedheti meg magának, hogy uralkodjon a többség fölött, s a „másság” sosem provokálhatja a többséget.


Vendég

#222

2013-02-12 11:17

Részemről , nem arról van szó, hogy gyűlöletet éreznék bárki ellen is . Viszont nem tartom sem jogosnak, sem igazságosnak, hogy a ( sajnálatos Holokauszt áldozatainak , a mai napig is kártérítésekkel bombáznak ) Abban egyetértek, hogy aki ezt a borzalmat átélte, esetleg még az övegye kapjon kártérítés, hisz valamilyen formában ő is megszenvedte, ezt a rettenetet. Abban viszont nem értek egyet, hogy az unokák,és még Isten tudja kik igénylik a kártérítés. A KÁRTÉRÍTÉS AZ ÉRINTETT SZEMÉLY RÉSZÉRE SZÓL - VAGY --- ANNAK HALÁLA ESETÉN AZ A LEGKÖZELEBBI CSALÁDTAGRA RUHÁZHATÓ ÁT .... pld. Szülők, Házastársak - említett családtagok halála esetén a ( az áldozat ) GYERMEKE, VAGY GYERMEKI részére adható....... én így tudom és így is gondolom. Az én nagypapám is oda lett :( mégsem kérem és nem élvezem gátlástalanul azokat a javakat, amik az ő halálából számomra esetleg kicsikarható lenne. SOKKAL FONTOSABBNAK TARTOM A TISZTESSÉGES MEGEMLÉKEZÉST !!! Üdv. Ránics Zsuzsannak

Vendég

#223

2013-02-12 12:47

Egy a baj ezzel az egésszel ez csak egy a sok nyíltan a pofánkba vágott lopásból.

Vendég

#224 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-12 19:18

#195: Magyar magyar - Re: Re: Re: Re:  

 Te honnan tudod, milyen vagyok? Távolba látsz, netán csodatévő mélymagyar vagy? Magyarabb vagyok én nálad szézszor! Nem az a nagyonmagyar, aki a rusnya mellét ezzel döngeti, hanem aki úgy él, hogy arra büszke lehet. Búszkék pedig a cselekedeteinkre lehetünk. Ezért van aztán az, hogy te  semmire sem lehetsz büszke, legfeljebb a suttyóságodra, arra pedig nem szoktak. Na, menj szépen, nem vagy vitapartner, ahhoz még tanulnod kell, ha Hoffmann Rózsáék engedik. Ingyenes diák nem lehetsz az eszed alapján, tandíjra nem tudom, telik-e, de biztos sokba fog kerülni. Jó kísérletezést.


Vendég

#225 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-02-12 19:55

#224: - Re: Re: Re: Re: Re:

Aláírtad a petíciót?