FELJELENTÉS VONA GÁBOR ELLEN EMBERÖLÉSRE VALÓ FELBUJTÁSÉRT

Satine

#26 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-11-06 18:16

#25: Fáncsi - Re: Re: Re: Re:

Ha úgy gondolod, hogy meg véd a nyilvánosság akkor rajta!

Én nem azt mondom, hogy Éljen Vona Gábor! Én is azt mondom, hogy minden Szélsőjobboldolai Radikálisan gondolkodó egyénnek nincs helye a világon, és ezt el kell pusztítani, még a csíráját is.

DE NEM ÍGY!

A tűzre nem szokás benzint önteni!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-11-10 17:46


igazság

#28

2012-11-11 02:08

LE A VONÁVAL ÉS A JOBBIKKAL, MERT AZ ORSZÁG SZÉGYENEI!!!!!!
Gombkötő Béla

#29 Re: Re: Re:

2012-11-11 15:34

#16: Magyar Klára - Re: Re:

Az én házamban soha senki nem lakott rajtam és a családomon kívűl...

Gombkötő Béla

#30 Re: Re: Aki lemaradt volna róla...

2012-11-11 16:30

#18: Károly Mezei - Re: Aki lemaradt volna róla...

Akkor sorba szedem a válaszom:

1., Ha írástudatlan vagy, vagy nem tudsz helyesen írni-olvasni, akkor ne kommentelj. A nevem: GOMBKÖTŐ BÉLA, és nem gombostű...

2.,Nem vagyok a barátod.

3., Károly: mint írod: cigány vagy. Tekintsünk el ettől. Mondjuk MAGYAR vagy. Mész este az utcán, és szembejön veled 3 KOPASZ, HANGOSKODÓ, FEGYVEREKKEL ÉS KÉSEKKEL VILLOGÓ CIGÁNY. A túloldalon sétálok én a barátaimmal. Tovább mész, és lesz ami lesz, vagy átjössz az én oldalamra? IGEN, átjössz, mert nem keresed a bajt.

4., Igen, a csőd szélére juttatjátok az országot, és az önkormányzatokat is, mert TE CIGÁNYEMBER képes vagy arra, hogy bemenj a jegyzőhöz könyörögni, hogy adjon pénzt, mert ha nem, akkor otthagyod a gyerekeid (amiből az asszonnyod már 14 évesen megszülte az elsőt, mert a CIGÁNY nem védekezik, sőt az sem gond, ha a saját unokatestvéred csinálod fel...) és akkor etesse Ő. Igen a cigány-zsidó kormány olyan szociális hálót hozott létre részeretre, ami ezt lehetővé teszi. Mi MAGYAROK dolgozunk (tudom nem ismered ezt a kifejezést, nézz utána a weben valamelyik keresővel), ADÓT fizetünk hogy eltartsunk benneteket.

Kíváncsi lennék, hogy ha a SAJÁT hazánkban mi lennénk a kissebség, mint ahogy ezt valamelyik okos embertetek megjósolta, meddig maradnátok életben, mert ha senki sem dolgozna, akkor rövid idő alatt elfogyna a pénzetek, mert nem lenne segély. Mit csinálnának azok a jóravaló becsületes CIGÁNY emberek akkor? Menekültként már külföldön sem kelletek senkinek!!! Nekem úgy rémlik, miattatok rendes CIGÁNYOK miatt gondolkozik egy-két európai és tengeren túli állam azon, hogy a MAGYAR embereknek is kelljen vízum...  Igen, képzeld külföldön is dolgozni kell a pénzért.

Ha annyira rossz itt nektek CIGÁNYOKNAK, akkor nem kell itt élni. Annyira tudjátok a jogaitokat, éppen ideje lenne a KÖTELESSÉGEITEKET is tudni.

Persze erre rögtön azt válaszolod: nem kapsz munkát. Bizony bizony, az aki a saját nevét nem tudja leírni a munkaszerződésére, csak a személyi igazolványából kimásolni, az nem kaphat sem nálam, sem más vállalkozónál munkát. Vagy azt képzeled, hogy a kezedbe adok egy 600.000 forintos horonymarót??? Mellékesen megjegyzem, hogy a személyi asszisztensem cigány, sőt az egyik építésvezetőm is. Diplomások, és be tudtak illeszkedni a társadalomba.

Mint írtad, nevetséges vagyok, én is és a Gábor is. Akkor gyere, és nevessünk eggyüt, legyen jó a hangulat!

 

Üdvözlettel: Gombkötő Béla

 

Ui.: ugyan úgy, ahogy Te is engem becsoportosítottál valami olyan csoportba, ami Neked nem szimpatikus, én is úgy írtam neked a válaszom. Természetesen nekem nem a személyeddel van bajom, mivel nem is ismerlek, csak felvillantottam az én nézeteimet a tudatlan, beltenyészett genetikailag károsult, korcs, szellemi fogytékos CIGÁNYOK ellen. Én ezt az utóbbi csoportot nem részesítem előnyben. A rendes, dolgozó és abból értékeket felmutatni tudó, tiszta ruhájú, ápolt kinézetű, iskolázott CIGÁNY származású emberekkel semmi bajom. Akinek nem inge, ne vegye magára...  Adjon az Isten SZEBB JÖVŐT!!! természetesen ez utóbbi csoportnak is.

Gombkötő Béla

#31 Re: Re: Re:

2012-11-11 16:39

#19: Károly Mezei - Re: Re:

Én vagyok a bunkó??? Ezt pont Te mondod, aki szójátékot űz egy ősi MAGYAR névvel???

Aki beteg, és olyan betegsége van, hogy nem tud írni, az kérjen meg valakit, hogy írja le helyette a véleményét, és ne csináljon magából bolondot (mondjuk egy valamiben igazad van: helytelenűl ítéltem meg, és azt hittem, hogy Ő is csak egy agyoniskolázott aktivista, aki imád kommentelni.)

Itt egyúttal megragadom az alkalmat: Kedves Horváth Úr! Elnézését kérem, hogy gúnyt űztem a betegségéből, de ezt nem közölte, hogy betegségéből kifolyólag nem tud írni.

 

Tisztelettel: Gombkötő Béla

Gombkötő Béla

#32 Re: Re: Re: Mindenkit a megillető helyre

2012-11-11 16:44

#22: tiszta világ - Re: Re: Mindenkit a megillető helyre

Tisztelt tiszta világ!

 

A személyneveket nagybetűvel kezdjük. A tiéd nem írom azzal, mert ez csak nickname.

Igazad van, jó lenne egy tiszta világ. Nézz szét az udvarodban, az utcádban, és kezdj el szemetet szedni, van mit...

 

 

Gombkötő Béla

#33 Re:

2012-11-11 16:47

#28: igazság -

Inkább magadat szégyeld. Nézz szét a politikában. Amíg itt nem történik valami RADIKÁLIS változás, addig igen, van mit szégyelnie szegény kis országunknak...

Vona Gábor

#34 Inkább vegyétek le mert magatokból csináltok hülyét....

2012-11-12 19:12

Satine

#35 Gombkötő Béla mint régi magyar név!

2012-11-16 07:44

Igen Tisztelt Úr!
Kommentjéből, azt szűröm le, hogy a cigányok lopnak hazudnak vérfertőzéssel nemzenek gyermekeket,a társadalom csótányai, bár Önnek a személyi titkára ( gondolom meg bízik benne ha már ilyen posztra emelte) szintén roma származású!Ő miben más? Mert tanult cigány, akkor Ő nem hordozza ezeket a géneket???
És Ön kicsoda? Egy Szélső Jobboldali Radikális Párt bérence! Önöknél csak ezt a mottót lehet hallani amit Ön most le írt! Agymosáson mentek keresztül? Vagy nincs Önálló véleményük??
Mondja meg kérem, Őn mitől jobb mint egy másik ember teszem azt egy roma vagy egy zsidó? Ön mitől érzi magát felsőbb rendűnek? Talán azért mert a Jobbik egyik TÁRGYA?
Nem a zsidók és a romák teszik tönkre az Országot, hanem Önök, és társaik!
Önt is anya szülte, Önnek is vér folyik az ereiben, Ön is ember. Hát kérem viselkedjen is emberként! Önöké Magyarország? Azon kívül, hogy a cigány soron végig masíroznak azon kívül mit tettek Magyarországért?
Én inkább, úgy tudnám jellemezni Önöket, hogy egy NÁCI bérencek, akik a magukban rejtőző és talán ön maguk felé irányuló dühöt ki vetítik egy másik etnikumra!

SZEBB JÖVŐT, ÉS ISTEN ÁLDJON MINDEN EMBERT EBBEN A NEHÉZ IDŐSZAKBAN AMI A VILÁGOT SÚJTJA!
Béla Gombkötő
Lajosmizse

#36 Satine

2012-11-16 13:34

Valamiért nem enged hozzászólni a válaszához a rendszer.

Amit itt művelnek velem, az egy parttalan vita. Kérem ismerjen meg, keressen fel, szinte azonnal megváltozik a véleménye rólam, és megérti azt, amit írok, és hiszek.


Satine

#37 Re: Satine

2012-11-17 08:35

#36: Béla Gombkötő - Satine

Tisztelt Uram!

Mi azt hiszem, az írásaiból ítélve, nem egy véleményen vagyunk! Ön is más szemszögből látja a dolgokat és én is! Éppen ezért szívesen beszélnék Önnel hogy eszme cserét folytassunk, de valószínűnek tartom annak lehetőségét,hogy ez személyesen nem fog összejönni!

satine07 @freemail.hu címre ha gondolja szívesen várom a véleményét!

Üdvözlettel: Satine

satine

#38 aláirások

2012-11-17 19:44

Ma megnéztem ki irta alá SZÖCSI LAJOS FELJELENTÖ LEVELÉT! ÉN szóltam hogy meddö lesz ugyanis valaki aláirta mint büdös cigány! Nem akarok kötekedö lenni de ki volt az az agyatlan aki az aláirásokat teljesen nyilvánossá tetette? Egyébiránt, azon sem csodálkoznék ha vissza felé sülne el a pisztoly. Tudomásom szerint Vona nevéhez konkrét gyilkosság nem füzödik! Ez kedves SZÖCSI ÚR rágalmazás!
satine

#39 aláirások

2012-11-17 21:12

Ma megnéztem ki irta alá SZÖCSI LAJOS FELJELENTÖ LEVELÉT! ÉN szóltam hogy meddö lesz ugyanis valaki aláirta mint büdös cigány! Nem akarok kötekedö lenni de ki volt az az agyatlan aki az aláirásokat teljesen nyilvánossá tetette? Egyébiránt, azon sem csodálkoznék ha vissza felé sülne el a pisztoly. Tudomásom szerint Vona nevéhez konkrét gyilkosság nem füzödik! Ez kedves SZÖCSI ÚR rágalmazás!
satine

#40 aláirások

2012-11-18 11:48

Ma megnéztem ki irta alá SZÖCSI LAJOS FELJELENTÖ LEVELÉT! ÉN szóltam hogy meddö lesz ugyanis valaki aláirta mint büdös cigány! Nem akarok kötekedö lenni de ki volt az az agyatlan aki az aláirásokat teljesen nyilvánossá tetette? Egyébiránt, azon sem csodálkoznék ha vissza felé sülne el a pisztoly. Tudomásom szerint Vona nevéhez konkrét gyilkosság nem füzödik! Ez kedves SZÖCSI ÚR rágalmazás!

Vendég

#41

2012-11-30 22:39

Baranyi Lajosné

Vendég

#42 Re: aláirások

2012-12-01 00:35

#40: satine - aláirások 

 Én meg elolvastam ezt a hsz-t. Azt hiszem, jobban tennétek, ha csedben maradnátok, bár az nem jellemző rátok.

Heni

#43 Re: RE!!!

2012-12-03 01:49

#4: Béla - RE!!!

Béla! TETSZIK :)

Maci

#44 Re: Re: Re: Re:

2012-12-21 05:15

#21: Satine - Re: Re: Re:

Kedves Uram/Hölgyem, mert hogy nem derül ki, hogy Ön kicsoda. Vona Gábor igazi nemzeti szocialista, aki mindenkit üldözne, cigányokat, zsidókat, homoszexuálisokat és ha lennének még más nemzetiségűek akkor azokat is. Szerencsére Ő és a pártja lejáratta magát, így kezd lecsúszni, de ő és pártja valamint az általuk életre hívott félkatonai szervezetek az emberiség alját képviselik. Ezért ezt a pártot a magyar parlamentből ki kellene tiltani és a közéletből kizárni. A feljelentés ezért jogos és joggal nyilvános.

 

Móni

#45

2012-12-21 18:37

demokrácia van ,ha ők élhetnek vele akkor mi miért nem? kialakult véleményünk van ,ahogyan nekik

Vendég

#46

2012-12-22 13:58

Talán úgy fogalmaztam volna meg a petíciót, hogy roma és nem roma magyarok aláírásukkal együtt erősítsék meg a petíciót! Mert mind magyarok vagyunk, amennyiben annak valljuk magunkat. Miért vagyunk magyarok mind? Mert vér szerinti magyarok nincsenek. Vannak sváb, kun, besenyő, cigány,szláv, zsidó, román, avar,török, székely stb. és ezek keverékei vagyunk mi magyarok. Minden tisztességes magyarnak erkölcsi kötelessége aláírni egy ilyen petíciót!
Satine

#47 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-22 18:57

#44: Maci - Re: Re: Re: Re:

Kedves Uram!

Igen nekem is az a véleményem, hogy az ilyen antifasiszta embereket ki kell zárni a kormányból, és még a csíráját is ki kell írtani, de én nem állok olyan ember mellé aki a saját anyját is eladná két forintért!

Azt hiszem a fagyi visszanyalt. Vona Gábor élt a lehetőségével és Szőcsi Urat fel jelentette a bíróságon.

Ha tenni akart volna Szőcsi úr és a gyülekezete valamit akkor nem von be szeméyleket és nem kér peticiót. gyébbként is egy vallásos embernek mi köze van a politikához? Ha forgatja  a bíbliát akkor abban benne van, hogy Márk 12:13-17 - Jézust megkísértették a farizeusok és a Heródes-pártiak, hogy „…megfogják őt a beszédben … Szabad-é a császárnak adót fizetni vagy nem? Fizessünk-é vagy ne fizessünk?” Erre a kérdésre, ha a farizeusok elvárásának megfelelően igennel vagy nemmel válaszolt volna Jézus, valószínűleg megfogták volna, hiszen ha fizetni kell adót, akkor ezzel Jézus elismeri, hogy Izráel az akkori ’pontifex maximus’ (minden vallások feje) – azaz a római császár – jogos provinciája, de ez esetben miként lehet akkor Ő a Messiás, ha behódol egy pogány uralkodónak? Ha pedig nemmel felelt volna, akkor a Heródes-pártiak rögtön megvádolják, hogy lázadó a jelenlegi hatalommal szemben. Jézusnak pedig Messiásként kellett meghalnia, s nem politikai okokból kifolyólag. Azonban Isten bölcsessége származott ki Jézus szájából, midőn így felelt az őt faggatóknak: „Adjátok meg ami a Császáré, a Császárnak, és ami az Istené, azt Istennek.

Én ezt egy politikai fogásnak titulálom, és ismétlem, nem állok egy olyan roma " vezető " mellé aki semmit nem tett a romákért, csak ígérget!

 

András

#48 Cigányok, először a saját portátokon sepregessetek!

2012-12-22 23:39

Naponta ölnek meg cigányok magyarokat - általában 19-25 év közötti cigánybűnözőkről (igen, van ilyen szó) van szó akik még életükben egy fillér hozzáadott értéket nem állítottak elő. A cigányok ügyét politikus csak úhy karolta fel addig, hogy miután minden fillért kifacsart belőle, a szemétbe dobta. A Jobbik az egyetlen olyan tömötülés, amely érdemben foglalkozik a dzsipókkal: csendőrség, law and order társadalom, zéró tolerancia. Hajrá Jobbik! Csak rátok szavazok és erre fogom buzdítani az összes ismerősömet.

Vendég

#49

2012-12-23 06:43

"emberőlés"???
Tanulj meg először írni, buta cigány!
BMiki

#50 B Miklós

2012-12-23 12:05

Készítsetek egy petíciót arról is, hogy a cigányok ne gyilkoljanak meg magyar embereket