FELJELENTÉS VONA GÁBOR ELLEN EMBERÖLÉSRE VALÓ FELBUJTÁSÉRT
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
Ne hagyjuk!
http://www.peticiok.com/ne_hagyjuk__dont_let_it_happen
RE!!!
A többit lásd a Facebook oldalamon!
Gombkötő Béla, Lajosmizse
Horváth József vagyok azt szeretem ha meg színleg mert ez nem emberi az hogy gyereg hála tol faji kérté csinálnak még getyelediokok ból sem nem ez ís amikor psziho halála is cigány gyilkozságokrol beszéltek
Vonától minden kitelik.
Re:
Horváth Józsi!
Tanulj meg helyesen írni. Annyi a hiba az írásodban, hogy kikövetkeztetni sem lehet, mit akarsz mondani.
Nem csodálom!
Én elhiszem, hogy számodra ez egy jó politikai fogás, de gondolj majd azokra a roma testvérekre akik miattad lesznek kitéve rasszista bántalmazásnak.
Te most el indítottál egy lavinát! Képes leszel TE mint Heves Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnökhelyettese megállítani???
Az embereket sajnálom hogy csak a saját céljaidra akarod felhasználni, pedig neked nem ez lenne a feladatod!
Akik nyilvánosan aláírták ezt a peticiót, gondolom számolnak a következménnyel???
Re:
Mit akarsz írni? többszöri nekifutásra sem boldogulok vele...
PEDIG itt a bizonyíték, hogy mílyen csodálatos az emberi agy:
http://fekete-piac.hu/blog/assets/uploads/4038/resize/0aacsodalatosemberiagy.jpg
Re: Mindenkit a megillető helyre
#9: András - Mindenkit a megillető helyre
András: A Vona egy személynév, tehát NAGY betűvel kezdjük. Téged kellenne a süllyesztőbe dobni!!!
Téged illet az a hely...
Re:
Kedves, személyét felvállani nem merő "Vendég"!
Egy céget fel lehet számolni, de egy embert nem. Eltüntetni el lehet, de akkor az gyilkosságra való felbújtás. Akkor Te gyilkos vagy?
Vona Gábornak NINCS bandája, az maximum neked van, akivel együtt szívtok... Igen, az ilyen szipusokat tényleg "fel kell számolni"!
Aki lemaradt volna róla...
A nevem és a számom valódi, én nem bujkálok "szervezet, párt mögé".
Elolvasta ön azt, amire gyűjti az aláírást? Erre maximum pár tudatlan cigányt tud összegyűjteni... Valótlan dolgokat ír. ÖN az, aki félrebeszél, és uszítja a cigányokat ellenünk. Ez nem helyes, magatartás, pláne, ha ezt egy olyan párt nevében teszi, amely nevében ott van az Európai, Keresztény, és Demokratikus szavak.
Vona Gábor szinte összes megnyilvánulása a Youtube videó megosztó oldalon fenn van. Kérem Önt, küldje el nekem annak a videónak a linkjét, amelyben Gábor az Ön által említett vádak valamelyikét megvalósítja. Amennyiben nem teszi, pár nap múlva Ön ellen teszek feljelentést rágalmazás miatt, és én erre nem gyűjtök szavazatot. Nekem lesznek tanúim Ön ellen, ugyanis mint ezt a levelet, mint pedig az Ön feljelentését megosztom a Facebook-on.
Gombkötő Béla, Lajosmizse
Re: Re:
Gombkötő úr! Felismerem a stílusát, valamikor egy házban laktunk. Vagy tévedek? Már akkor sem tetszett.
Magyar Klára.Horváth József kicsit sérült ember.Nem kellene egyből letámadnod ezt az embert.Ő beteg.
Re: Aki lemaradt volna róla...
#15: Gombkötő Béla - Aki lemaradt volna róla...
Kedves gombostű Béla.Ha nem látod az igazságot ,akkor ásd el magad barátom.Ki nevez engem és a családomat mint cigányembert ,cigánybűnözőnek???Vona és csapata.KI a vezetője ezeknek a bugris kopasz(bőrfejűek)csürhének?? Vona.Ki beszél állandóan arról hogy a cigányok genetikailag bűnözők?? Vona.Ki beszéli azt ,hogy ha nem megy szépszóval ,akkor majd megy erővel?? Vona.És szerinted Vona nem uszít???Nem lázítja a cigányság ellen és a zsidók ellen az embereket????A gyilkosságokat is azért követék el.mert ő adott rá elvi felhatalmazást.Ki mondja azt ,hogy az országot a csődszélére visszük mi cigányok,és zsidók???Nevetséges vagy ember.De Vona is.
Kedves Gombostű és gombevő Béla.Horvát József sérült ember.Ismerem más oldalakról őt.Ő beteg. Ön nem beteg ,mégis bunkó.
Re: Nem csodálom!
#8: valaki a sok közül - Nem csodálom!
Aláírom.És most mi is lessz????Hanyatt esel???
Re: Re: Re:
Tisztelt Uram!
Mélységesen egyet értek Önnel, abban amit írt! Igen a Szélső Jobboldali Radikális Párt, nagyon sok bajt hoz a roma és zsidó származású emberekre! De azzal, hogy egy ember följelenti Vona Gábort és meg kéri a roma embereket hogy NYILVÁNOSAN itt írják alá azzal " lehet" hangsúlyozom lehet, hogy a saját épségüket veszélyezteti! Véleményem szerint Ön egy okos ember, és nem látják át a helyzetet? Itt ez egy politikai fogásnak indúlt veszedelem készül kialakulni!
Tisztelettel megkérem Szőcsi Lajos Urat, hogy ezt az össze vissza sárdobálást hagyja abba. Ez nem keresztény emberhez méltó! Ha fel akarja jelenteni Vona Gábort tegye meg, de ne ráncson magával SENKIT!
Ha mégis csatlakoztok akkor NE NYILVÁNOSAN TEGYÉTEK!
Re: Re: Mindenkit a megillető helyre
#13: Gombkötő Béla - Re: Mindenkit a megillető helyre
Ha gombkötő vona párti, akkor úgy írjuk kedves barátaim, hogy a vonát és társait, valamint ezt a kerékkötőt a süllyesztőbe, mert tisztább lesz nélkülük a világ.
Re: RE!!! süllyesztőbe a vonát és a pártját
Akkor ne írj alá, egyébiránt kíváncsi rád a büdös franc!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Re:
Éppen a nyilvánosság véd meg minket, úgyhogy nem kell aggódni.
Fenntartom, hogy le vonával és a pártjával!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |