PINKK-Pécsi 424 - A pécsi női kosárlabdáért

Hajrá Dalma

#1 hihetetlen

2012-08-22 19:38

Sosem gondoltam volna, hogy ismét harcolni kell a hatalom ellen azért, hogy érvényesüljön jelen esetben a sportszerűség! Teljesen hihetetlen számomra, hogy 2012-ben valaki a pécsi önkormányzat vezetéséből azon dolgozik, hogy sportversenyeken egymás ellen csapatot indító kft-k közül egyiket minden eszközzel előnybe hozza, a másikat pedig minden eszközzel ellehetetlenítse, száműzze. Iványi Dalma egyáltalán nem érdemli ezt a bánásmódot. Ő élére állt egy önálló, független sport kezdeményezésnek. Úgy érzem nagy baj van valakik fejében, ha megszerzett hatalmukat Iványi Dalma ellen akarják indokolatlanul felhasználni. Miért nem a saját dolgával foglalkozik a városvezetés? Minden más rendben van már? Csak még ezt a kis kosaras ügyet kell megoldani?
béla

#2

2012-08-22 23:28

ha már támogatni nem tudják , legalább ne gátolják!
emlékszik még! hogy a pécsiek nyerjenek...nem mi???
BN2005

#3 Repülj Páva

2012-08-23 01:04

Az önkormányzat látható, hogy milyen minőségű, és szándékú döntéseket hoz. Az alapelv, hogy ne beszéljünk bele, mert ez az ő játékuk! Nem,nem Páva, Csizi és Rátgéber urak. A kosárlabda nem játék, hanem sport. És sok szurkolónak az élete. És sokkal jobban a miénk, mint azt az urak gondolnák. Számolják csak a politikusok a petíció számlálóját. Amit mutat, az annyi szavazó. Az annyi reklámhordozó, akik amerre mennek, elmesélik a városvezetők jóságát. Én az urak figyelmébe csak két dátomot ajánlanék:
Az egyik 2014, amikor helyhatósági választások is lesznek. Mondjam tovább.........?
A másik kicsivel több, mint 1 hónap. Ekkor indul a bajnokság. És a média minden héten a botránytól, és Páva Zsolt nevétől lesz hangos. Lehet üríteni a ventillátorba polgármester úr, de az a fekália önre hullik vissza. És lesz aki megkérdezze a sporttámogatásos non-profit KFT pénzeltüntető mutyiját, a városvezetés áldásával


István papa

#4 Megrendült bizalom

2012-08-23 15:28

Mikor elkezdődött a polgárm. részéről ez a kosaras szappanopera, még volt amit elhittem neki. Azóta keserves felismerés volt, hogy micsoda álnok becstelen ember. Egy ideig nem tudtam, melyik csapat meccseit fogom látogatni? Most már biztos, hogy a 424 a nyerő. Dalmácska nekem szent és sérthetetlen. Idős ember lévén, még bízom benne, hogy megérem, hogy lesz Pécsnek újra tisztességes polgármestere.
csakapécs

#5 Re: hihetetlen

2012-08-26 17:01

#1: Hajrá Dalma - hihetetlen Teljesen egyetértek!Drágalátos madarunknak inkább azzal kéne foglalkozni,hogy hetente gyilkolnak meg huszonéveseket..Habár az PEAC-ügyért biztos jó lóvét kap és szívesebben csinálja,mint a KÖZBIZTONSÁG HELYREÁLLÍTÁSÁT! bravó! Itt tartunk,ez Pécs 2012-ben...

 

Szebb a Páva mint a pulyka

#6 Re: hihetetlen

2012-09-05 01:20

#1: Hajrá Dalma - hihetetlen

Iványi Dalmának annyi köze van a PINKK - Pécsi 424 csapathoz mint a többi hitelezőnek akit nem fizettek ki a korábbi tulajdonosok. Nem játszik a PINKK - Pécsi 424 csapatban, nem ügyvezetője, de még csak nézője sem. Elment játszani egy török középcsapatba. Ha az új formációhoz nevüket nem adó - háttéremberek komolyan gondolnák hogy most kifizetik a játékosokat és a beszállítókat akkor akár itt is maradhatott volna irányítónak.

A sok agymosottnak persze egyszerűbb a városvezetést hibáztatni amiért nem adja a tovább a nevét és a pénzét ehez a bűnszövetkezethez.

Hajrá Páva!