PINKK-Pécsi 424 - A pécsi női kosárlabdáért

Tisztelt Polgármester Úr!

 

2012. augusztus 22-én tudomásomra jutott, hogy a PINKK-Pécsi 424 csapatát a Gandhi Gimnázium sportcsarnokának használatától még az első edzés előtt, a Nagy Lajos Gimnázium tornatermétől az első edzés után megfosztották.

 

Ezt a csapatot Pécsnek és a pécsi közönségnek keltették életre. Tudom, hogy a város nem kívánja támogatni ezt a csapatot. Azonban ilyen kéréssel nem is keresték az Önkormányzatot az információk szerint.

 

Sok minden lépést megértek a kialakult helyzettel kapcsolatban az Önkormányzat részéről, azt azonban elfogadhatatlannak tartom, hogy minden egyéb lehetőségtől is megfosszák ezt az együttest a városban. Bármennyire is hihetetlen a város vezetésének számára, vannak olyan szurkolók akik a Pécsi 424 mérkőzéseire is kíváncsiak.

 

Ezúton kérem a Polgármester urat, hogy tegyen lépéseket a város és a Bácsbasket Kft. által, egy mindenki számára elfogadható kompromisszumos megállapodás létrehozására, amely biztosítaná PINKK-Pécsi 424 csapata számára az edzések és mérkőzések helyszínét.

 

Tisztelettel:

Bokor Ferenc