Állampolgárok kérése az MSZP-hez
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!!!
MINEK RAKOD IDE HA UGYIS KITÖRLIK?????????? AMUGY A TE DOLGOD.
A PETICÍÓVAL VISZONT EGYETÉRTEK!!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!!!
#107: MHGY (V) - Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!!!
PONTOSAN AZÉRT,MERT A "DEMOKRÁCIA JEGYÉBEN" KITÖRLIK! TE MIT SZÓLNÁL HOZZÁ,HA A DK FELOSZLATÁSA FÓRUMBAN TÖRÖLNÉNEK? EGY VITAFÓRUMBAN KÜLÖNBÖZŐ VÉLEMÉNYEK "ÜTKÖZNEK",ETTŐL VITAFÓRUM! NEM????
A PETÍCIÓVAL VISZONT NEM ÉRTEK EGYET!!!!!!!!!!!!!
herba
Az összefogásra feltétlenül szükség van,ezért egyetértek a petícióban foglaltakkal. Jani
Re: herba
Elég ha egyet fent hagysz,azért raktam tele,mert folyamatosan töröltél szinte mindent. A boldogságom útjába semmiképp nem tudsz állni,ettől a fórumtól csak szebb dolgok vannak az életemben!
Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
Miért csak egyet kellene fent hagyni? Hadd legyen az egész család megörökítve, hogyan cirógatjátok az MSZP feliratot.
Azért, ha tükörbe nézel, még arra is rájössz, hogy a boldogságod útjában magad állsz! Ha pedig jobban körbenézel, a végén még arra is rádöbbensz, hogy, de szép is ez a fórum!
Re: Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
#116: baloldali - Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
Mi van elgurult a gyógyszered? Ez a "család" a primitív(icus)DK szavazótábor,azaz gyurcsányi hasonmások!
Re: Re: Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
#117: - Re: Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
Ne beszéljél mellé, hogy kerültél volna te a Gyurcsány hasonmások közé? Nézzél csak jobban körül otthon és nézzél bele a tükörbe is! Vedd fel a szemüvegedet a biztonság kedvéért, hogy ne vezessen félre a rossz látásod! Ott cirógatjátok mind az MSZP feliratot, ezt csak a vakvarjú nem látja.
A francnak kelletek, maradjatok meg magatoknak! Cirógassátok a piros-fehér csikos gatyát, meg a benne lévő ceruzát!
Re: Re: Re: Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
#118: baloldali - Re: Re: Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
Keresd meg azokat az elgurult gyógyszereket,mert nagy szükséged van rá, DK (Dilis Komcsi)!!!
Re: Re: Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
#119: - Re: Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
Keresd már meg, légy szíves, a gyógyszeremet, ha elgurult, mert marhára fáj már tőled a fejem! (Flúgos jobbikos)!!!
#120: baloldali - Re: Re: Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
Dilis Komcsi,nem tőlem fáj a fejed,csak szimplán az a legbetegebb szerved! Tipikus baloldali agysorvadásod van,a tudomány jelenlegi állása szerint,nem gyógyítható.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
#121: - Re: Re: Re: Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
T. Vakvarjú!
Ne térj el a témától! Nem te vagy az orvos, csak egy flúgos jobbikos!
A szemorvos én vagyok. Keressél fel rendelési időben, ha van egyáltalán TB kártyád?!
Ha lesz szemüveged, majd meglátod magatokat... De előtte valami hangtompítót tegyél a szádra!
Ha tükröd sincs, itt az SZTK-ban lévő mosdóban leakaszthatod és hazaviheted...
Oszt' köszönd meg, hogy ennyi jó tanáccsal ellátalak, te, MSZP feliratot cirógató, flúgos jobbikos!!!
Ui.: Ja, arról ne is ábrándozzál, hogy MSZP tag lehetsz!!! Ennyi engedményt már nem tudok biztosítani neked.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
#122: baloldali - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
MSZP tag csak az lehet,aki a nyakán hordja a péniszt. Nekem lent van,ezért valóban nem lehetek tag.
Az SZTK-ba menjél te,mert úgy látom nincs meg a gyógyszered,írass ki újat,de sűrgősen!
#123: - Re: Re: Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
Mit ne mondjak, te egy felettébb tájékozatlan lény vagy! Az "ész"-t szándékosan hagytam le, mert az úgye szóba sem jöhet nálad. Látom, még azt sem tudod, miért kerül a pénisz a nyakba, meg, hogy az nem pártfüggő. Te, mint flúgos jobbikos, amikor a fiadat a nyakadba veszed, hol a pénisze?
Én itt dolgozom az SZTK-ban, a szemészeten, nekem nem kell külön idejönnöm. Te viszont SOS keressél fel, ha ki akarsz gyógyulni a vakvarjú kórból, hogy láss, ne csak nézz! Akkor tán észreveszed, hogy a kezetekben tartott táblán milyen lelkesen cirógatjátok az MSZP feliratot. Vajon miért?!
Hiába minden falmelléki duma, nem lehetsz MSZP tag!!!
Re: Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
#116: baloldali - Re: Re: Éljen a Baloldal!!!
Bunkókám, te mitől vagy baloldali? Tán balkezes vagy, s ezért a baloldaladat sűrűbben használod?
Attól az emberek még nem látják meg benned azt, ami nincs, a rendes embert!!!
| This discussion has been closed. |
http://www.delmagyar.hu/forum-kepek/220/B2199000.jpg...
#100: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: