Mentsük meg az ajkai középiskolákat a Hitgyülekezetétől!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
#21: - Nagyon örülök, hogy vannak még gerinces emberek, továbbá nagyon sajnálom, hogy a többségen felülkerekedtek Önös érdekeik. Kívánok a továbbiakban sok sikert és hiszem, hogy NEM ÖN A VESZTES!
Szervezés
A 21-es hozzászóló az én szívemből is írt!! Tegnap a Bródy udvarán bíztam, ma a Bánki-Bercsényi alkalmazotti közösség szavazata után szégyenlem, hogy ebben az iskolában tanítok, pedig azoknak lenne szégyellni valójuk, akik becsapják a tanulókat és a szülőket!! Még hogy nem lesz változás??!! Birka az, aki ezt elhiszi!! Remélem a szülők nem hagyják, hogy az orruknál fogva vezessék őket. A Hitgyülis iskolában én sem fogok tanítani, szeretnék a (volt) diákjaim és szüleik szemébe nézni egy év múlva is!! Az én tükörképem sem fog visszaköpni, és a gerincem is egyenes marad!! De vajon ezt elmondhatják majd mások is?
Re: Szervezés
Melyik Kormányhivatalra gondolsz ? ------- Többen is támogatója lennénk egy ilyen szervezésnek !
Re:
Kedves Bercsényis alkalmazott és tisztelt nemmel szavazó kollégái! Minden tisztelem és becsületem az Önöké és köszönjük. Remélem a többiek tükre minden reggel visszaköp egy nagyot!
2012????
Re: Re: Szervezés
#31: egy kétségbeesett Bánkis anyuka - Re: Szervezés
A Veszprém Megyei Kormányhivatalra gondolok. 1. Meg kellene pontosan fogalmazni egy ilyen petíciót. 2. Alakítani egy csoportot a HGY-s fenntartásra NEM-mel szavazó tanárok és a szervezést felvállaló szülők részvételével. 3. Aztán gyűjteni kell az aláírásokat. Az a baj, hogy a bánkisoknál, bercsényiseknél, hogy nincs 1 vezető. (A szülői aláírások az érdekesek.)
Re:
Nem értem az egészet. A Bercsényis - Bánkis szülőknek mindegy? MIért hagyják ezt? Hisz Béla úr azt mondta, ha a szülők nem akarják, akkor nem. Akkor NE TÖRŐDJETEK bele a birkák szavaztába. Ne hagyjátok, hogy azok a tanárok menjenek el, akik a szemetekbe akarnak nézni ezután is. Mi a Bródys szülők is mellettetek állunk! Fogjatok össze, tegyetek valamit!!!!!!
Hősök
Re: Re: Re: Szervezés
#34: Szervezés - Re: Re: Szervezés
Nálatok nincs szülői munkaközösség? Hát annak a vezetőjének a feladata. Nem csak a pénzgyűjtés a báli sütire! Most kell nektek is egy vezető, aki összefog mindent. Na hygjátok magatokat!
Re: Re:
Nem mindegy nekik, csak nincs 3 szülő, aki megszervezze a dolgokat. Minden harc így veszik el.
Re: Re: Re:
#38: Szervező - Re: Re: Hát akkor csak mindegy! Ha egy szülő sem érzi, hogy kötelessége. Akkor irány a Vidám Vasárnap, vagy átadni a padot a HGY-nek
Bárki szervezkedhet
Re: Re: Re:
Össze kell szedni minden olyan embert aki nem ért egyet. És megbeszélni a lépéseket. Mi is így tettük
Re: Bárki szervezkedhet
#40: Szervező - Bárki szervezkedhet Én Bródys szülő vagyok és ezért nem értem ezt. Szeirntem mi minden a végsőkig harcolunk, ők miért nem. Csak próbálom őket is buzdítani, mert nem ezt ígérték a gyerekeiknek!
Re: Bárki szervezkedhet
Internet
Tüntetők
Re:
Nagy átverés volt tegnap az, hogy nincs ott a polgármester, nincs aki átvegye a peticiót. Én 15,15-kor bementem, felmentem az I. emeletre és ügyet intéztem! Mindenki a helyén volt. A polgármester 15,40-kor jött ki a Hivatalból mosolyogva. Ha valaki holnap hozza a peticiót, szívesen bemegyek vele, akár erőszakkal is, csak értesítsen! 20-5174643
Mayer Ferenc
| This discussion has been closed. |
Re:
#21: -
Kedves Bercsényis Tanár!
Ezúton fejezem ki tiszteletem, hiszen Ön a továbbiakban elmondhatja magáról:...a hitemet megtartottam!
Azt hiszem én is ezt tettem volna!
Szeretettel üdvözlöm!