Mentsük meg az ajkai középiskolákat a Hitgyülekezetétől!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Mentsük meg az ajkai középiskolákat a Hitgyülekezetétől! petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#101 Re: Csipszer Mónika2012-05-19 21:06Az az egy szerencse az életben, hogy az ember fejlődik... és nem marad meg a 16 éves szintjén. Aztán, hogy ki milyen tanulságot von le élete folyamán, és abból mit hasznosít, az már más dolog. Nemde, kedves 88-as hozzászóló... |
százkétkiskutya |
#102 százkétkiskutya2012-05-19 22:00Szeretném ha mindenki elmondaná a véleményét az Ász Parasztkolbászról?!(lazításképppen) |
miért? |
#103 Parasztkolbász2012-05-19 23:00Tisztellek és Becsüllek Kedves Vendég! De mért kell le parasztozni a kolbászt? |
Fekete Melinda |
#104 Re: Csipszer Mónika2012-05-19 23:06Kedves Ajkai(ha már a saját nevét nem meri felvállalni)! |
kiskutya |
#105 kiskutya2012-05-19 23:07Nem, nem.. írtam is, hogy Ász! |
Vendég |
#106 Re: Csipszer Mónika2012-05-19 23:12Ki nem járt?Én is jártam.Sőt, régen mikor még kicsi voltam, megtanultam használni a cumisüveg helyett a poharat,majd a mesék helyett regényeket olvastam, megtanultam késel és villával enni...hát fejlődünk...Pedig akkor sokkal aranyosabb és normálisabb voltam a rokonaim szerint. |
Ajkai |
#107 Re: Re: Csipszer Mónika2012-05-19 23:31#104: Fekete Melinda - Re: Csipszer Mónika Biztos igaza van? Biztos benne, hogy megmarad így a Bródy?A harcokról nekem is saját véleményem van: szívesebben harcolnék a Bródy megmaradásáért,hogy a gyerekem majd oda járhasson iskolába. |
Vendég |
#108 Re: Re: Re: Csipszer Mónika2012-05-19 23:37#97: Ajkai - Re: Re: Csipszer Mónika Ajánlom a 83-as hozzászólást elolvasni.Jól hangzik amit írsz,de ez csak egy részlet az igazságból.Sajnos nincs jó híre a hit gyülinek,pontosan azért,mert bár vonzó és magasztos dolog Isten közelségében élni és a Szentírás szerint cselekedni,de ez csak egy szelete a gyülinek,mert ha belépsz,bekebelez és elveszíted az identitásodat,mikrotársadalomként funkcionál,s mint ilyen nem mentes a hatalomvágytól,játszmáktól és egyfajta erőszakoságtól.Én szeretem Istent,és olvasom a bibliát,bár gyarló vagyok de legalább szabad.Szimpatikusabb a helyi pap,bár nem ismerem a nemi szokásait,de bízom benne.Vannak jócskán buzik és pedofílok nyílván-ami szomorú-de az az adott egyén betegsége,elferdült nemi élete,vagy egyszerűen más nemi identitása-ha a buzikat nézzük-egy személyre vonatkozik és nem jellemző a katolista vallásra és papokra.De maga az a szellemiség,amit egy szinten képvisel a gyüli -véleményem szerint nem veszélytelen.Na, ez az amit megéreztek a szülök és ettől féltik a gyerekeiket. |
Pécsi Kati |
#109 Re: Csipszer Mónika2012-05-20 00:12Én tudtam,nem nagy ügy,akkoriban ezen elég sokan átestünk, aztán egy életre szóló immunitást szereztünk. |
Biorobot |
#1102012-05-20 00:29...és Csipszer Mónika úttörő is volt!!! |
Vendég |
#111 Re:2012-05-20 11:27és akkor ezek a pontok most kipipálva a 12-ből: . 5. Az úttörő ahol tud, segít, és önként szolgálja a közösséget. 6. Az úttörő igazat mond, és igazságosan cselekszik. . 9. Az úttörő bátor és fegyelmezett. |
Vendég |
#112 Re: Re: Re: MTI2012-05-20 20:44Sajnos ma akkora a sötétség az emberek között, hogy a már fáj!!! Egy Fideszes polgármesternek sosem jutott volna eszébe, hogy a Hit Gyülekezetének adjon iskolát!! A primitív ember nem tud különbséget tenni történelmi egyház és szekta között!! Neki mind egyforma. Sajnos!! Na, ez itt a nagy probléma!!! És ez a baj Ajkán a polgármesterrel és a hű csatlósaival!! |
Szabad |
#113 Erőszak2012-05-20 22:22Tisztelt 108. hozzászóló nagyon jó jellemzést adott a HGY-ről. "..ha belépsz,bekebelez és elveszíted az identitásodat,mikrotársadalomként funkcionál,s mint ilyen nem mentes a hatalomvágytól,játszmáktól és egyfajta erőszakoságtól" A magam részéről nem ismertem őket, de mostanában internetes fórumokon kapcsolatba kerültem velük. Valahogy nagyon mások, mint egy átlag hozzászóló és van bennük egy fajta erőszakosság. Majdnem azt mondtam, hogy elfojtott gyűlölet. Lehet, hogy én látom rosszul, de így érzem. Mintha utána nyúlnának azoknak, akik nem kérnek az ő egyházukból és nem akarják tiszteletben tartani mások véleményét. Ha egy serdülő bekerül egy ilyen hálóba, onnan nagyon nehezen szabadulhat. |
Szabad |
#114 Erőszak2012-05-20 22:36Nem hiszem, amit NZ úr állit, hogy ugyanolyan maradna minden az iskolában. A szigorú hitélet persze nem lenne egyből bevezetve, de lennének apró változások. Kicsit változnának a jelképek, az iskolai ünnepek, a házirend. Aztán miután a tanárok és a diákok egy része eleve elmenne, jönnének helyükre a hitgyülis tanárok és diákok. Fokozatosan jönnének a hitéleti elvárások és a higyülis diákoknak is meglenne a "kisugárzása" a többi diákra. A nyakig eladósodott önkormányzattól a gazdag HGY akár az épületet is megveheté. Így lassan az átlag diákok kiszorulnának az intézményből. Ajka egy hitgyülis központ lenne. NZ úrnak csak pár éve lehet hátra a nyugdíjig. De miért nem gondol a fiatalokra? |
Vendég |
#115 Re: Erőszak2012-05-20 22:37Ezt ugye saját tapasztalatból írta. Mert, ha nem saját tapasztalatból írta, akkor feleslegesen koptatta a billentyűzetet. Biztosan én is tudnék "hallomásból" sok "szépet" és "jót" írni néhány szervezetről illetve emberről, de nem teszem, mert ha valami érdekel, akkor arról személyesen győződöm meg és így alakítom ki a saját véleményem. Mert ha nem így tennék, akkor hagynám, hogy mások kövessenek el rajtam "agymosást". A hozzászólók 99%-a nem ismeri azt amihez hozzászólt, csak hallomásból beszél és adja tovább amit más is esetleg úgy hallott. Ha jól értettem, akkor a tisztelt Csipszer Mónika is 16 éves korában kb 2 hétig "járt" a Hit Gyülekezetébe. Ennyi edő alatt biztosan sok mindent megértett. De hagyjuk ezt. |
Vendég |
#1162012-05-20 23:03Taakrodjanak |
Szabad |
#117 Re: Re: Erőszak2012-05-20 23:03Igen. Szerintem nem volt félreérthető az írásom. |
Vendég |
#1182012-05-21 00:09Fel lehet törni ezt az oldalt is. Sőt, IP címek alapján lehet illegálisan kutatkodni mások után. Ha ez az oldal feltörésre kerül, kérem a létrehozót, tegye meg a büntető feljelentést! Itt mindenki a véleményét/értékítéletét mondja el, senkit sem lehet ezért bíróság elé vinni. Ha valamiről úgy gondolom, hogy nem helyes, és megosztom, az jogomban áll. Ebben áll a vélemény szabadsága. Teljesen egyetértek 105. hozzászólóval, nekem is ez a tapasztalatom. Egyenesen gusztustalan, ahogy személyeskedve névtelenül - mint valami fenyegetés: mi tudjuk, te ki vagy! - próbálnak másokat kellemetlen helyzetbe hozni. Gondolja valaki, hogy aki az arcát adta valamihez, majd megfutamodik? Miközben a terrorizáló a sötétben lappang? Nagyon rossz felé haladunk, ha azt hisszük,hogy Isten nevében így kell másokat "jobb" belátásra téríteni. Ez egyszerűen ijesztő. Azt kell észrevenni, hogy a félelmet nem lehet racionálisnak tűnő érvekkel eloszlatni. Sőt, minél jobban erőlködnek, próbálnak hitelméleti vitát kezdeményezni, vagy rossz ügynök módjára visszakérdezni: de miért nem?!, nyomulni, csak az ellenkezőjét érik el vele. Tanulni kell a párbeszédet, és a kommunikátorok nem tudják a haragjukat féken tartani... és amikor ezt egy 'egyház' védelmében teszik, nos... nem teszik hitelessé a szervezetet, amit képviselnek. Tulajdonképpen, ha jól belegondolok, sajnálom kicsit őket, mármint a Hgy-t. Szerintem, nem lettek kellően felvilágosítva arról, hogy mi várható itt. Eddig is sok mindent meg lehetett csinálni, az a néhány "zseni", csak hogy mentse - ilyen-olyan okra hivatkozva - az államtól az iskolákat, erre biztosan nem számított. Eddig is átszervezett, visszacsinált, kirúgta, megmagyarázta, nem jött be, még kevesebb pénz, nincs több pénz. És megtehetett bármit, senki sem foglalkozott vele, mert nem volt szembetűnő, és nem érintett mindannyiunkat. Szerintem a Hgy most már szánja bánja, hogy leállt a helyiekkel, hiszen nem erről lehetett szó. A szülőket senki sem vette számításba, azokat az "ostobának és korlátoltnak tartott szülőket", innen a "Magyar Vidékről".(néhány kommentelőt idézve) Ha belegondolok, micsoda presztízsveszteség ez nekik...sajtó, reflektorfény... és kudarc. Most mindenki úgy magyarázza ahogy tudja a közvélemény előtt. Ez valameddig érthető. Azonban Hetek c. lapjukban megjelent cikktől majdnem lefordultam a székről. http://www.hetek.hu/belfold/201205/tanarok_szegyenitettek_meg_a_hites_diakokat Aki ott volt, az tudja, mi történt. Külön tisztelet a szervezőknek, a szülőknek, tanár úrnak, akit a cikk próbál eláztatni. Ők ezt is vállalták,azzal amikor a közért tettek, kiálltak azért,amiben hittek. A diákokért. Mindenki azt gondol, amit akar, abban hisz, amiben akar. Van egy teljes videofelvétel a csendes demonstrációról valahol a youtube-n, érdemes összevetni a cikkel. Érdekek, észérvek, hasznok, pénz, megérzés, félelem, megfélemlítés,pénz, befolyásolás, gyűlölet, kockázat és ki tudja mi még, ami itt játszik. Nekünk, a szülőknek kell döntenünk, mindenekfelett. Egy zsidó közmondást olvastam itt valahol a napokban, ami nagyon ideillik: "Isten nem lehet ott mindenhol, ezért teremtette az anyát." |
Vendég |
#1192012-05-21 00:15115. hozzászóló, bocsánat |
Igazság |
#120 Re:2012-05-21 08:03Sajnos a két szakiskola vezetése (háttérvezetés) ilyen undorító, inkább eladják az iskolát, hogy pozicióban maradhassanak! |
Vendég |
#1212012-05-21 08:07Ha vmely diákot megszégyenítettek mert hites, ráadásul órán a tanár jelenlétében, én azonnal elbocsátanám fegyelmivel azt a tanárt és nyilvánosan kérjen bocsánatot a diáktól és szüleitől! Ez is szégyen, főleg egy pedagógustól! |
Ideje lenne már távozni! |
#1222012-05-21 08:13Úgy tudom az elbocsátottak nagy része megnyerte a munkaügyi perét! Amíg a Béla lesz addig sajna ezek is maradnak, és nem lesz normális iskola! |
Válasz |
#123 Re: Re: Re:2012-05-21 08:28Nézd meg az két igazgatót, főleg a bercsényiben ill. a háttérben lévőket! |
Vendég |
#124 Re: Re: Re:2012-05-21 08:29Úgy tudom az elbocsátottak nagy része megnyerte a munkaügyi perét! |
Vendég |
#125 Re: Re: Re: Re:2012-05-21 11:00Mindegyik. |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Töröljék el a kötelező MESZK tagságot
5874 Létrehozva: 2024-03-03
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
912 Létrehozva: 2025-04-25
KÖVETELJÜK a jogi, etikai és tudományos alapok felelösségteljes érvényesülését minden oltás tekintetében!
530 Létrehozva: 2025-04-30
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
407 Létrehozva: 2025-04-18
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
394 Létrehozva: 2025-04-17
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
380 Létrehozva: 2025-04-13
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
320 Létrehozva: 2025-04-23
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3712 Létrehozva: 2025-04-02
Helyi védelmet a Monor környékén élő védett és fokozottan védett növény- és állatfajok számára!
182 Létrehozva: 2025-04-28
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
173 Létrehozva: 2025-04-21
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1276 Létrehozva: 2025-03-30
Ne csökkentsék a boldogi óvodai csoportok számát!
119 Létrehozva: 2025-05-09
Irodalomtörténészek állásfoglalása Takaró Mihály Széchenyi-díjjal történt kitüntetéséről
103 Létrehozva: 2025-05-02
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
90 Létrehozva: 2025-04-14
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6962 Létrehozva: 2023-07-26
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
66 Létrehozva: 2025-04-15
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
801 Létrehozva: 2025-01-19
🚶♀️🚴♂️ Biztonságosabb Kéktó sétányt Délegyházán! 🧒🐶
58 Létrehozva: 2025-04-30
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
57 Létrehozva: 2025-04-25