Veszprém belvárosért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Veszprém belvárosért petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#12012-04-23 12:06Ha a beteg fákat nem vágják ki, így később rádől a gyalogosokra, akkor azért lenne petíció, hogy vágják ki a beteg fákat? A beteg fákat igenis ki kell vágni és újakat telepíteni a helyükbe! Akadálymentesítés: a mozgássérültek és a babakocsisok számára elérhetetlen volt eddig az aluljáró, és ezért nem tudták használni, hanem a buszok kipufogóját szagolva kellett a lámpás zebránál várakozniuk. Ha ez a beruházás megvalósul, akkor ők is használni tudják majd az aluljárót, amit szerintem elég sokan jelenleg is használnak. Érdekelne, hogy ez a petíció milyen mérésre alapozza azt, hogy az aluljárót a város lakói nem használják. Én rendszeresen igénybe veszem, és olyankor sok embert látok, akik hasonló módon ugyanezt teszik. |
veszprémi |
#2 Ellenvélemény2012-04-24 10:33Tisztelt Petíciót Aláírók! Teljesen egyetértek az 1-es bejegyzés írójával. Hozzászólását az alábbiakkal egészíteném ki: FÁK: Még hogy nem betegek a fák... A jó részük idén már hajtást sem hozott, amelyek igen, azok is elég csúnyán néznek ki. Továbbá a kivágott fákat pótolják majd. ZEBRA: Hamarosan a szóban forgó gyalogátkelő egyébként is meg fog szűnni, ugyanis a készülő körforgalom miatt csak akadályozná, lassítaná a forgalmat. ALULJÁRÓ: Nem igaz, hogy senki sem használja az aluljárót. Ráadásul a zebra megszűnésével a gyalogos forgalom a felújított aluljáróra terelődik át. KOSSUTH UTCA: Az árok-szerű rámpa kialakítás 3 okból lesz pozitív: 1.) Akadálymentesített aluljáró (kerekesszékesek, babakocsik, kerékpárok - nekik legalább nem a zsúfolt zebrán kell majd szlalomozni a gyalogosok és a kocsik között) 2.) Elkülönült, kiülős teraszok (igényesebb vendéglátói megjelenés, hiszen mégis csak tarthatatlan az, hogy jelenleg a gyalogosok, és a betonpadok közé kirakott székek szolgálnak kávézó, fagyizó gyanánt - ez most egyszerűen igénytelen.) 3.) A mostaninál egyértelműen esztétikusabb kialakítás: új burkolat, új utcabútorok, új növényzet, egyedi megjelenés. A fentiek alapján petíciójuk tartalma - véleményem szerint - nélkülözi a szakmai megalapozottságot. Természetesen a teljes veszprémi lakosság véleményét, igényeit egy ilyen beruházásnál nem lehet 100%-osan figyelembe venni, azonban kérem, induljanak ki abból, hogy a jelenlegi - rendkívül lehangoló, elavult, lepusztult - sétálóutca helyett, egy modern, felújított sétány fog rendelkezésre állni. (Az más kérdés, hogy sajnos sok környező épület megújítása is szükséges lenne, de kezdetnek ez nem rossz, sőt.) |
Vendég |
#32012-05-01 22:34Ezek a fák közel sem tűnnek betegnek, tehát erre való hivatkozással kivágni őket, mert valaki nagyobb üzletet lát az új fák telepítésében meglehetősen undorító dolog. Az árok mélyítése is érdekes kérdés. Ha keresztben szeretnék átmenni az utcán, akkor másszam meg az árkot...Hát azért ez már vicc kategória. A meglévő aluljárót kellene felújítani, hogy a mozgássérültek és a babakocsisok számára is megfelelő legyen, de nem kell attól még feltúrni az egész utcát! A petíció arra vonatkozik, hogy a fák megmaradjanak, illetve ne legyen egy nagy árok a belváros, és nem a felújításra. Természetesen mindenkinek az a célja, hogy szép, korszerű sétálóutca legyen, viszont a túlzott változtatásokkal már nem mindenki ért egyet! |
BuBu |
#4 biztos?2012-05-03 01:05Kedves Ismeretlen Ismerőseim! Veszprémiek! — Nem gondolnám, hogy szép dimbes-dombos városunkban az akadálymentesítés eme formáját kellene erőltetni. Istennek hála, nem vagyok kerekesszékes. De úgy gondolom, hogy ez felszállópálya méretű. Nem hiszem, hogy a tordai hasadékot Veszprém belvárosában kell "létrehozni" — "Továbbá a kivágott fákat pótolják majd." Remélem mindenki járt iskolába, tanult környezetet, majd bioszt, így tudja, hogy mire a frissen telepített fák árnyékában fagyiz6unk, illetve kávéz6unk, az pont kb. 23 perc. Tudom hogy a Földet csak kölcsönkaptuk az unokáinktól, tehát gondoljuk úgy, hogy ez miattuk lesz. A fiamnak majd megmutatom a kőburkolat szépségét ... — A kerekesszékesek, s a babakocsisok szlalomozási képességeit nem kell lebecsülni, eddig is sok streetfighter volt köztük, a kerékpárosoknak meg bicikliút kellene, hátha a gyalogos is tudna nyugodtan menni a dolgára ... :) — Az építkezés folyamán a forgalomkiesés miatt megerősödött helyi vállalkozások, akik itt adóznak, itt fizetnek az alkalmazottaiknak (ŐK, nem más!!), minden bizonnyal lazán, szivarzsebből fogják a majdani, nem igénytelen (!!!!!) teraszokat (városi, állami támogatásból ??) létrehozni. (én nem igénytelenezném le őket, küzdenek. tán nem kicsit, de nem érdekes, persze) — Az egyedi megjelenéssel semmi probléma, hisz a kínai manufaktúra biztosítja a követ is, jól olvasom?? Tudom, hogy nincs Veszprémben olyan burkolatgyártó, veszprémi (magyar) embernek munkát biztosító, veszprémi (magyar) családokat eltartó cég, aki amellett, hogy előállít legalább hasonló minőséget, még adót is ide fizet. Nem tudom, hogy ebben a városban miért nem lehet a helyi embereket erősíteni. Ez nem EGY közösség? kár. KÁR. nem azért, mert varjú vagyok, csak növekszik. Végére hagytam az esztétikát, ami fontos szerintem is. Minden bizonnyal tökéletes lesz, hisz ebben is erősek vagyunk. Az erő fontos akkor is, amikor a vár felé menve Édesanyánk, vagy Kedvesünk a magassarkújában majdnem lábát töri, legalább fel tudjuk segíteni. Tudom, gyúrjon Ő is, hogy lazán, lábujjhegyen végigbírja a távot. Bocsánat, hogy hosszú lett. sajnos van még :( |
macska |
#52012-05-03 15:58Egyetértek azokkal, akik úgy gondolják, hogy kell a felújítás, de nem mindegy hogyan és milyen áron! Kell,hogy legyen más megoldás is az akadálymentesítésre!!! Nem tartom esztétikusnak az árok létrehozását és nagyon nem értek egyet a fák kivágásával!Miért nem kell nekünk terészetes zöld a belvárosban? Miért nem kell a több tíz éve árnyékot és illatot adó hársfák "szolgálata"?Miért kellenek dézsába ültetett növények? ...és kik azok, akik szerint ez szép/ szebb? A fent említett hozzászólás írójától elég kínos az a megjegyzés, miszerint a tiltakozók részéről hiányzik a szakmai megalapozottság,hiszen a fák annyira betegek,hogy nagy részük idén már ki sem hajtott! Közlöm önnel,hogy a fák igenis kihajtottak és gyönyörűen zöldellnek már több hete/ hónapja.Ennyit a szakmai hozzáértésről...Az valóban igaz, hogy egy-két ág a levegőben lóg, ugyanis a közmű cseréjekor a kivitelezők nem igazán kímélték őket. Sajnálom, hogy az önkormányzat nem becsüli meg és nem támogatja a téren több éve működő vendéglátó vállalkozásokat. Biztos vagyok benne, ha anyagi lehetőségük engedné, és nem a létfenntartásért küzdenének, akkor szívesen beruháznának színvonalasabb bútorzatra. Egyébként megjegyzem, szerintem a mostaniakkal sincs túl sok baj...A magam részéről én rendszeresen kávézom egyikben-másikban minden rossz érzés nélkül.Minél színesebb egy tér, annál szebb.Miért kellene ehelyett két egyforma büfé, egyforma székekkel(ahogy az önkormányzati tervekben szerepel)?A világon minden városban a sokszínűségre törekednek! Ha már az esztétikumról beszélünk: véleményem szerint, ami a Budapest út - Jutasi úti körforgalmat illeti, az egyenesen botrányosan ronda! Számomra érthetetlen, hogy az önkormányzatunk hogy adhatott erre engedélyt!?Szívesen meghallgatnám erről a városi főépítészünket. Szakmailag biztos megalapozottnak tartja.. ...na de esztétikailag??? Ezt látva azt hiszem megalapozott az aggályunk a téren kialakításra kerülő un.Brányi-árok tekintetében! |
Vendég |
#6 Magánvélemény a fák állapotáról2012-05-07 00:59Kb. 25 – 27 db fa található a szakaszon, melyből 5 – 6 db ezüst hárs, 20 – 21 db kislevelű hárs. Az ezüst fák egészségi állapota szemrevételezés alapján jó, a kis levelű hársaké változó (néhány egyednél kis mértékű korona elhalás [cca. 5 – 10%], illetve jó néhány fán erős vízhajtások láthatóak). A többi véleményem szerint egészséges. Ez alapján érdemes lenne egy független szakértői vélemény kikérése a fák egészségi állapotát illetően. |
városlakó |
#7 Miért gyűlőlik a fákat Veszprém polgármesterei??2012-05-09 15:37Amióta újra vannak polgármesterei a városnak, egy közös visszatérő akarat munkálkodik bennük: Minél több fát és növényzetet elpusztítani. Kifejlett fákat ilyen-olyan ürüggyel kivágni, hogy aztán helyettük fiatal csemetéket ültessenek. Közelmúlt egyik példája a Dózsa téri áruház építést övező szisztematikus fairtás. Egészséges és útban nem lévő fák kivágására is sor került. De a frissen kivágott fák tuskója mellé azért ültettek facsemetét. Miért nem volt jó a kivágott régi? A Lordok háza előtti részen, a közműcsere során útban nem lévő fák kerültek kivágásra. Nem egy kivágott és elpusztított fa méreténél fogva átültethető lett volna. A közparkokban az ott lévő fákat barbár, minden szakértelmet nélkülöző módon gondozzák(?), nem csonkítják meg a fákat - kvázi a pusztulásukat elősegítendő. Árok nem kell a Kossuth utcára és nem kell az emberek közé. Felesleges és megalomán építkezésekre nincsen szükség. Egy őrült akarat lerombolta a történelmi városképet. Miért kell az ő nyomdokaiban járni? Ha már annak idején presztízs okból aluljáró épült márványburkolattal (amit azóta is serényen vonnak be csúszásgátló burkolattal), miért kell tetézni? Miért kell egy sétáló utcát árokkal ketté osztani? Egyáltalán miért van szükség erre a beruházásra? Miből fogja fizetni a város, aminek már most is kifizethetetlen tartozása van? Ha demokrácia van, akkor miért nem kérdezték meg a városlakókat, hogy akarják-e, tudják-e fizetni a városvezetők hagymázas terveinek terhét? |
angyal |
#8 Re: Miért gyűlőlik a fákat Veszprém polgármesterei??2012-05-16 00:28#7: városlakó - Miért gyűlőlik a fákat Veszprém polgármesterei?? Nagyon a szívemből beszél! Köszönöm, hogy megfogalmazta helyettem! |
GoodOldJohn |
#9 Veszprém.2013-05-19 08:08Tisztelt Uraim,Hölgyeim!3éve költöztem a Király-koronázások városából-szülővárosomból-Gizella királyné városába amit nagyon megszerettem.E háromév leforgása alatt igyekeztem apró dolgokat tenni a Köz javára ahogy jó és lokálpatrióta emberként szerintem szükséges.Nem magy dolgokra kell gondolni mivel egy abszolute kis ember vagyok kinek tudása szerény és véges.Első felajánlásom a város javára-Ingyenes munka-végzés,szabadságidőmben-2010juniusában az Erzsébet sétányon található Múzeumalapitó LACZKÓ DEZSŐ piarista paptanár szobrának teljes körű felújitása volt kompletten hogy a koszorút elhelyezni és megemlékezni érkező szervezetek,egyesületek ne 4m-távolságból,vurstliban régen játszható karika-dobálós megnyerheti modon helyezzék el koszorúikat és a megemlékezés virágait annak az embernek a szobránál akinek Veszprém városa igen sokat köszönhet.A magas ,szobrot szinte alapzat magasságáig elboritó,elburjánzott növényzetet sikerült eltávolitani -kúszó boróka-és 4hét kemény munka után igen jó érzéssel szivemben,átadtam a megujúlt Lazkó Dezső szobrot 2010.augusztusában.Boldog és elégedett voltam mert kétkezi munkámmal tettem le valamit Veszprém város asztalára szerény tudásomhoz képest.Az elvégzett munkámért kapott elismerő oklevelet -és a munkáról készitett teljes ,komplett fényképfelvétel sorozatot-ma is örzöm.Azóta sokszor jártam arra és az elmúlt időszak folyamán egyre morcosabb és dühösebb lettem.Mert!Mindenre van pénz ebben a gyönyörű városban-amit tiszta szivemből SZERETEK!!!-amit a város-vezetősége jónak lát...DE CSAK ARRA!Sajnos!Laczkó Dezső felújitott szobra körül van egy kb.2x2méteres földsáv mely arra szolgál ,hogy élő -évszaknak megfelelő- virágokat pl.tulipánt,árvácskát s.t.b.ültethessenek bele.A városban mindenütt vannak ilyen részek amerre járunk.Szépen,virágositva!De az elmúlt 3év folyamán SENKINEK!!!!nem jutott eszébe,hogy a TISZTELET JELEKÉNT-Lásd utókor hálája...-a felújitott Medgyessy-szobor köré pár szál virágocskát ültessen.Pedig tudomásom szerint van pár szervezet,klub s.t.b.a városban aki LACZKÓ DEZSŐ nevét viseli és még koszorúzni is kijár e szoborhoz...Ez engem IGENIS FELHÁBORIT,persze lehet, hogy csak azért mert vén hülye vagyok már vagy minden apró dolgot túlreagáló eszement idióta.Más.Következő Veszprémi ténykedésem az Alsóvárosi temetőben nyugvó I.Világháborús HŐSEINKNEK,Honvédjeink 2011-ben elképesztő és gyalázatos állapotban lévő sirjainak és a Főoszlopnak -TELJESKÖRŰ FELÚJITÁSÁRA VONATKOZÓ-lépéseim.Magyar Hadisirgondozó Szövetség,Honvédelmi Minisztérium,VMPM.Hiv.Támogatókra találtam és Hála Istennek és még pár embernek B.PESTEN és VESZPRÉMBEN, a FŐOSZLOP-KERESZTES-és a sirok felújitása-átadása-természetesen nagy csinna-drattával megtörtént.A 362 katonának tett 2011-es IGÉRETEMET mely arról szólt ,hogy addig nem nyugszom mig sirhelyeik felújitása meg nem történik,Sikerült beváltanom.Igen -igen JÓLESŐ ÉRZÉS volt..Ez a ''PROJEKT''48millióHUF-ból valósult meg melyhez a fent emlitett állami szervek és a VMPM-is hozzájárult.Múltkori,Alsóvárosi temetőben tett sétám alkalmával viszont-BORZASZTÓAN KIAKADTAM!!!-és a helyhez nagyon nem méltó módon -MAGAMBAN!-nagyonnn elkezdtem K....a A......-ni.Mert??A felújitott sirhelyektől kb .50m távolságra a I.Vh-s Hőseink siremlékeinek régi,EREDETI sirkövei egymás mellé fektetve-Ledobálva???-ott fekszenek a földön a felújitott HŐSI SIRKERTTŐL 50-m-re.B...d Meg!Fotó-felvételeim MEGVANNAK,ilyen irányú igény esetén MEGTEKINTHETŐEK!Én felháborodtam!Mert a 48millió HUF-ból nem került ki annyi pénz ,hogy a régi köveket elszállitsák a temetőből és megfelelő helyen tárolják???Világ életemben utáltam a kapzsi embereket és a félmunkát!Szóval megint a vén hülye Érzékenységem...Más.A Bakony háztól és a L.D.Múzeumtól 300m-re szintén az Alsó-városi temető Erzsébet sétány felöli traktusán található egy csodaszép,impozáns5m magas homokkő feszület mely valószinüsithetőleg a temető eredeti,régi FŐKERESZTJE volt.Nem egy kerti törpéről beszélek hanem egy 5mmagas,impozáns, 2 szobor-alakkal ellátott/Jézus és a Szüz Anya /1800-as években készülhetett ,igen siralmas állapotban lévő,elhanyagolt,lepusztult FŐKERESZTRŐL!!Jézus alsó lábszára és a ...Uram bocsá!...Szüz Anya Feje már hiányzik.Felhivtam számtalan esetben mind egyházi mind világi vonalon ERRE A SÚLYOS PROBLÉMÁRA minden városunkban élő IGEN MAGAS BEOSZTÁSBAN LÉVŐ PROMINENS VEZETŐ figyelmét és kértem -Ó én BALGA-hogy Drága méltóságos és nagyságos főeminenciás uraim,Gizella királyné városában és a Szűz Anya ORSZÁGÁBAN ne legyen már ilyen égbekiálltó csúfság!!!FEJETLEN SZŰZ MÁRIA.Ezidáig Kérő szavaim pusztába kiálltott szavak voltak.Le se Sz...-nak....Pedig minden vasárnap biztos templomba járnak és hányják magukra a keresztet.Hát szerintem rájuk fér...Más.A Dózsa városi,Dózsa iskola keritésébe beépitett 1905-ös AMERIKÁS VÖRÖSKÖ_FESZÜLET FELÚJITÁSÁRA tett 2011-2012-es javaslatomat is végre siker koronázta.Felújitásra került-szép lett.Plusz egy pirospont.Más.A Belváros Projekt GŐZERŐVEL ZAJLIK.HURRÁ!!!Olyan szépek leszünk hogy csak na.5MILLIÁRDBA KERÜL!Ki nem Sz.....-ja le?Csak szép legyen.A Kinai burkoló-kő alkalmazásával nagyon szép pénzek vándorolhatnak bizonyos bankszámlákra de nem baj mert a hülyegyerek ugyse tudja megkülönböztetni a Svéd Gránittól.Nem igaz??Mi meg ugyis annyira kivagyunk má IDEGILEG a Sressztől ,hogy ránk fér egy féléves Thai-földi nyaralás.Mert Ön megérdemli.Az aluljáróról nem irok mert nem vagyok se épitész se kerekes-székes honpolgár-HÁLA ISTENNEK...-de még bolt-tulajdonos se..A Körforgalom biztosan megállná a helyét egy eus fővárosban mert bazinagy,gigantomán AGYRÉM mint a Húszemeletes de sebaj.Voltak -vannak-lesznek Gigantomán Cezaró-mániások mindig.Ők a Psychologusok kedveltjei..Más.A húszemeletes alatt található CSEROVSZKY 100NM-es TERRACOTTA-PANNÓJA.KURIÓZUM,szerintem világszám nemsok található belőle MAGYAR HAZÁNKBAN.Érdemes FIGYELMESEN MEGTEKINTENI!MINDEN VESZPRÉMI KEDVES és NEMKEDVES Városlakó honfitársamnak ajánlom megtekintését.Megéri.Renovációs felújitása ,felületvédelme is benne van az 5MILLIÁRDOS projektben??kb.3-4 millió huf.Cholnoky Jenő és Simonyi Zsigmond -gondolom nem kell Őket bemutatni...-bronzfejdiszes Carrarai márványtáblája is felújitásra kerül??? mert a KOSSUTH utca FŐHELYEIN VANNAK MINDKETTEN...A Várkapu felujitása igen szép mutatvány!!!Főleg összegszerűségét tekintve.150-200millió ide vagy oda ,ugyan már.?Itt mindenre van pénz! A Várnegyed Összes OLVASHATATLAN 40x30-as tábláinak Betű-felirat felújitására is lessz pár százezer HUF???Persze ne olvassgasson a turista hanem nézelődjön.Az a dolga...Csikász-GALÉRIA.Emléktábla olvashatatlan,siremléke a Dózsa Temetőben GYALÁZATOS.!KIT ÉRDEKEL???!Szaléziánium.VÁROSUNK-Várnegyed ÚJ ÉKESSÉGE.Valóban az!!!Értelmes és érdemes dolog és kellett.Nálam csak egy szépséghibája van.PADÁNYI BIRÓ MÁRTON püspök úrnak Emlékszobája van kialakitva a Szaléziánumban ugyanakkor igen MIVES MUNKÁJÚ SIREMLÉKE A SZENT MIHÁLY BAZILIKA ALTEMPLOMÁBAN GYALÁZATOS ÁLLAPOTBAN ROMLADOZIK,ELHAGYOTTAN ÉS ELHANYAGOLTAN.A Szaléziánumtól,az ÉRSEKI PALOTÁTÓL és 900millióért felújitott hajdani lakóházától 100m-re!!!Felújitása nem KUTYAKÖTELESSÉGE LETT VOLNA MÁR RÉG VESZPRÉM VÁROSÁNAK.Kisgyermekként olvastam a TARTUFFE-t de sohasem tudtam vele azonosulni.Van akiknek sikerül....Ilyenkor szoktam kérdezni barátaimtól:Hányjak vagy köpjek.De nem teszem egyiket sem.Ez Magyarország s akinek nem tetszik az elmehet.Hát egyre többen fogunk elmenni ebből az állampolgárait,HŐSEIT,TÖRTÉNELMI NAGYJAIT-és azok EMLÉKÉT GONDOZÓ -ÁPOLÓ Szeretett és DRÁGA HAZÁNKBÓL...-Azt hiszem.-Az általam közöltek valós,személyes tapasztalataim melyek valódiságát film és fotó-anyagokkal tudom álátámasztani.Véleményem- sem politikai sem vallási egyetlen csoporthoz sem tartozom és nem is fogok tartozni soha-egyéni vélemény mely Önmagam által mindennemű befolyásolás nélkül közoltem Önökkel a TELJESSÉG IGÉNYÉVEL 2013.május 19-napján,Magyarországon. |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3105 Létrehozva: 2025-07-11
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4769 Létrehozva: 2025-06-09
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
1834 Létrehozva: 2025-07-10
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1716 Létrehozva: 2025-06-30
PamKutya koncert
2478 Létrehozva: 2025-06-09
‘Kuss’nál kuss!
1235 Létrehozva: 2025-07-01
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
1108 Létrehozva: 2025-06-19
Petíció a sátoraljaújhelyi szülészeti és nőgyógyászati sürgősségi ellátás megmentéséért
825 Létrehozva: 2025-07-03
A kassai magyar oktatás jövője
732 Létrehozva: 2025-07-04
Vegán Kinder tojást szeretnének a tejfehérje allergiások!
457 Létrehozva: 2025-06-17
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
446 Létrehozva: 2025-07-08
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
404 Létrehozva: 2025-07-10
SP Koncert
370 Létrehozva: 2025-06-24
OG Fluor koncert
4251 Létrehozva: 2025-05-14
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
318 Létrehozva: 2025-06-30
Fogjunk össze az igazságos békéért!
318 Létrehozva: 2025-06-19
#kilmafegyever #klimaterror #emberiség elleni büntett! Mondjunk együtt nemet erre a rendkívül eszelős és kockázatos beavatkozásra!
305 Létrehozva: 2025-04-30
A debreceni fizetős parkolási övezetek bővítésének azonnali felülvizsgálatáért
181 Létrehozva: 2025-06-13
"A gluténmentes is legyen megfizethető!"
3448 Létrehozva: 2025-06-06
Mentsük meg a kisváci Dunapartot!
159 Létrehozva: 2025-06-19