Veszprém belvárosért

BuBu

/ #4 biztos?

2012-05-03 01:05

Kedves Ismeretlen Ismerőseim!
Veszprémiek!
— Nem gondolnám, hogy szép dimbes-dombos városunkban az akadálymentesítés eme formáját kellene erőltetni. Istennek hála, nem vagyok kerekesszékes. De úgy gondolom, hogy ez felszállópálya méretű. Nem hiszem, hogy a tordai hasadékot Veszprém belvárosában kell "létrehozni"
— "Továbbá a kivágott fákat pótolják majd." Remélem mindenki járt iskolába, tanult környezetet, majd bioszt, így tudja, hogy mire a frissen telepített fák árnyékában fagyiz6unk, illetve kávéz6unk, az pont kb. 23 perc. Tudom hogy a Földet csak kölcsönkaptuk az unokáinktól, tehát gondoljuk úgy, hogy ez miattuk lesz. A fiamnak majd megmutatom a kőburkolat szépségét ...
— A kerekesszékesek, s a babakocsisok szlalomozási képességeit nem kell lebecsülni, eddig is sok streetfighter volt köztük, a kerékpárosoknak meg bicikliút kellene, hátha a gyalogos is tudna nyugodtan menni a dolgára ... :)
— Az építkezés folyamán a forgalomkiesés miatt megerősödött helyi vállalkozások, akik itt adóznak, itt fizetnek az alkalmazottaiknak (ŐK, nem más!!), minden bizonnyal lazán, szivarzsebből fogják a majdani, nem igénytelen (!!!!!) teraszokat (városi, állami támogatásból ??) létrehozni. (én nem igénytelenezném le őket, küzdenek. tán nem kicsit, de nem érdekes, persze)
— Az egyedi megjelenéssel semmi probléma, hisz a kínai manufaktúra biztosítja a követ is, jól olvasom?? Tudom, hogy nincs Veszprémben olyan burkolatgyártó, veszprémi (magyar) embernek munkát biztosító, veszprémi (magyar) családokat eltartó cég, aki amellett, hogy előállít legalább hasonló minőséget, még adót is ide fizet. Nem tudom, hogy ebben a városban miért nem lehet a helyi embereket erősíteni. Ez nem EGY közösség? kár. KÁR. nem azért, mert varjú vagyok, csak növekszik. Végére hagytam az esztétikát, ami fontos szerintem is. Minden bizonnyal tökéletes lesz, hisz ebben is erősek vagyunk. Az erő fontos akkor is, amikor a vár felé menve Édesanyánk, vagy Kedvesünk a magassarkújában majdnem lábát töri, legalább fel tudjuk segíteni. Tudom, gyúrjon Ő is, hogy lazán, lábujjhegyen végigbírja a távot.
Bocsánat, hogy hosszú lett.
sajnos van még :(