Petíció a gyermekek jogaiért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Petíció a gyermekek jogaiért petíció automatikusan generált fórumtémája

Jézus Krisztus

#26 Gyűjtsetek aláirást a meleg állatok ellen is!

2012-04-21 04:38

http://youtu.be/zTeJ0nAmqSo

Középkori, sötét, embertelen, tudatlan, ostoba, álszent, a történelem szemétdombjára való gazemberek ennek az aláírásnak a kezdeményezői!

Talán néznétek magatokba, és saját beteges homofób és látens homoszexuális lelketeket tennétek rendbe!

A Jobbik éppen olyan bűnöző banda mint a többi, ami most ismét gyűlöletkeltéssel akar hatalomra jutni! Vagy netán ezzel akartok szavazatot gyűjteni az MSZP-nek vagy az LMP-nek?

Hát egyikre sem fogok szavazni!

Miért zavar titeket két ember szerelme? Az állatvilágban is minden fajnál jelen vannak a homoszexuális egyedek is, de egyetlen állatfaj sincs, ami ezért bántaná a meleg fajtársait.
Ilyen sötét droidok csak az emberek között vannak.
És van pofátok állandóan a kereszténységre hivatkozni!
Holott annak a szeretetről és nem a gyűlölet keltésről kellene szólnia!
És különben is a biblia Dávid és Jonatán is meleg volt.

Miért zavar titeket az, ha istent valakit melegnek teremtett? Ha istennek jó volt, nektek miért nem jó!
Hazug és hitvány banda!

"Nem minden, a ki ezt mondja nékem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem a ki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.
Sokan mondják majd nékem ama napon: Uram! Uram! nem a te nevedben prófétáltunk-é, és nem a te nevedben űztünk-é ördögöket, és nem cselekedtünk-é sok hatalmas dolgot a te nevedben?
És akkor vallást teszek majd nékik: Sohasem ismertelek titeket; távozzatok tőlem, ti gonosztevők." (Maté 7., 21-23.

Norm

#27 Re: Gyűjtsetek aláirást a meleg állatok ellen is!

2012-04-21 15:01

#26: Jézus Krisztus - Gyűjtsetek aláirást a meleg állatok ellen is!

Te Barátom, nem vagy érdemes vitatkozásra.

Pár szót azért mégis rádszánok.
Mégis mi az, hogy nicknév "Jézus Krisztus"? Itt idézgetsz a Bibliából, közben istennek érzed magad? Szánalmas.
Mi az, hogy az állatok között is van melegség? Kit érdekel, hogy a zsiráf megkergült? Te talán egy majomnak érzed magad? Ismételten: te majomnak érzed magad, hogy állatokhoz hasonlítasz? Van normális eszed?

Még tisztességesen végigolvasni sem voltál hajlandó mindent, mielőtt saját beteg világod okádod elénk.
Legyenek melegek, meg ferdehajlamúak, nem ez a lényeg, csak ne előttünk! Ennyi a főgondolat.

Még mi jövünk a Bibliával, amikor te idézel onnan. De ez nem az én könyvem, ez nem az én vallásom, én nem vagyok sem zsidó, sem keresztény. Köszönöm.


Vendég

#28

2012-04-21 16:22

A prostituáltak is van utcájuk /türelmi zónájuk /, de az nem az Andrássy út… Meg kell tiltani a homoszexuális felvonulást a közoktatási, köznevelési intézmények és templomok közelében; azon a helyen, ahol templom, óvoda és általános iskola is található 300 méteres körzetben.

A természetellenes viselkedés, az aberráció, de a betegség reklámozása nem emberi jog, hanem súlyos és megengedhetetlen támadás a család eszméje, a gyermekek egészséges erkölcsi fejlődése és a társadalom általánosan elfogadott erkölcsi értékrendje ellen.


Vendég

#29 A deviancia nem emberi jog...

2012-04-21 16:23

A társadalom elsöprő többsége toleráns és megértő a nem hivalkodóan önmutogató homoszexuálisokkal szemben, mert tudja, hogy ez egy betegség, a természet rossz tréfája, genetikai hiba.

A homoszexualitás mindössze 2 %-a vezethető vissza genetikai okra, azaz a természet rossz tréfájára. A homoszexualitás 98 %-ban szerzett, tanult viselkedés, azaz aberráció…

A tanult, szerzett homoszexuális viselkedés rombolja le a toleranciát a 2 %-al szemben azzal, hogy a társadalom erkölcsi értékrendjét sértő, kihívó, erőszakosan durva önkifejezéssel, sértő és ízléstelen módon reklámozza a homoszexualitást, mint devianciát. A gyermekeik egészséges fejlődése érdekében az emberek, a szülők, valamint a társadalmi többség egészséges erkölcsi felfogása joggal utasítja el ennek a devianciának a reklámozását.

A devianciát, a természetellenességet nem lehet az ál jogvédelem és az ál kisebbségvédelem kétszínű köntöse alatt emberi jogként védelemben részesíteni.


Vendég

#30 A természetellenes viselkedés, az aberráció nem reklámozható...

2012-04-21 16:26

Az un. melegfelvonulásnak a társadalom elsöprő többsége tiltakozásának ellenére történő erőszakos engedélyeztetése valójában a nemzeti, az európai és a keresztény értékrend fellazításának s megtörésének egyik eszköze, ál jogvédelembe bújtatva...

A természetellenes viselkedés, az aberráció, de a betegség reklámozása sem emberi jog, hanem súlyos és megengedhetetlen támadás a család eszméje, a gyermekek egészséges erkölcsi fejlődése és a társadalom általánosan elfogadott erkölcsi értékrendje ellen.

Vendég

#31 A társadalom szelíd megvetése...

2012-04-21 16:27

Akik a társadalom elsöprő többségének természetes erkölcsi felfogásának támadnak őrjöngő, erőszakos provokáló dühvel, s öncélú, alpári maga mutogatással, ne csodálkozzanak, ha a társadalom szelíd megvetéssel visszaszól…

Vendég

#32 Aki a „Meleg-felvonulást” támogatja – az az AIDS/HIV világjárvány terjedését támogatja

2012-04-21 16:30

Aki a „Meleg-felvonulást” támogatja – az az AIDS/HIV világjárvány terjedését támogatja

Az Egészségügyi Világszervezet előrejelzése szerint 2012-re az AIDS-nek tulajdonítható halálesetek száma eléri a 2,4 milliót, és ha a későbbiekben még csökken is a megbetegedések száma, az AIDS továbbra is a 10 leggyakoribb halálok egyike marad a világon…

/ Forrás: Tervezet, II. Nemzeti HIV/AIDS Stratégia (2011-2015)
http://www.aidsinfo.hu/ftp/II_NAS_12_12.pdf

Vendég

#33 A világjárvány során összesen 36 millió ember halt meg AIDS következtében

2012-04-21 16:32

„Az UNAIDS/WHO becslése szerint 2009-ben 33,3 millió AIDS/ HIV-fertőzött személy élt a Földön… Az AIDS okozta halálozások száma 2009-ben 1,8 millió volt, ezzel együtt a világjárvány során összesen 36 millió ember halt meg AIDS következtében. A járvány a Szaharától délre fekvő afrikai országokat sújtja leginkább, a HIV fertőzések 67 %-a, az AIDS halálesetek 72%-a ebben a régióban fordult elő. Az új HIV fertőzöttek közül 2007-ben közel 370 000 14 éven aluli gyermek volt...

/ Forrás: Tervezet, II. Nemzeti HIV/AIDS Stratégia (2011-2015)/
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lx11vawhwT1r881wlo1_400.jpg

Vendég

#34 A járvány terjedése - az összes új fertőzés kb. 40%-a homoszexuális viszonyból ered

2012-04-21 16:35

A járvány terjedése leginkább akkor fékezhető meg, ha sikerül elérni a legveszélyeztetettebb
népességcsoportokat. Az EU-ban ide tartoznak a férfiak, akik férfiakkal létesítenek szexuális
kapcsolatot (Men who have sex with men / férfiak, akik férfiakkal létesítenek szexuális viszonyt=homoszexuálisok /– továbbiakban MSM) - az összes új fertőzés kb. 40%-a, valamint a magas prevalenciájú területekről érkező bevándorlók és az intravénás kábítószer élvezők, akik együttvéve az EU és a szomszédos országok összes újonnan diagnosztizált fertőzöttjeinek mintegy 70%-át jelentik…”

(A madárinfluenzában mennyien is haltak meg akkor a világon? Háromezren? Azt meg elhallgatta-elhallgatja a liberális sajtó-média, azt, hogy „Az AIDS okozta halálozások száma 2009-ben 1,8 millió volt, ezzel együtt a világjárvány során összesen 36 millió ember halt meg AIDS következtében.„
/ Forrás: Tervezet, II. Nemzeti HIV/AIDS Stratégia (2011-2015)/ http://news.bbc.co.uk/nol/shared/spl/hi/africa/03/aids_debate/img/2006_figures4_416.gif
http://www.aidsinfo.hu/ftp/II_NAS_12_12.pdf
Petícióindítók

#35 FELHÍVÁS A PETÍCIÓINDÍTÓKTÓL

2012-04-21 16:47

Sziasztok!
Köszönjük mindenkitől a segítséget és aláírást, jó úton haladunk a pederaszta életmódot népszerűsítő menet betiltása felé.
Felhívjuk viszont szíves figyelmeteket arra, hogy a petíció alakulását civil szervezetek, politikusok, egyházi személyek és a hatóságok is figyelemmel kísérik, tehát mindenképpen megéri terjeszteni azt különböző fórumokon, internetes portálokra és újságokba beküldeni, vagy ahogy gondoljátok, mert ha elegen írják alá biztos meg lesz a hatása, mert a törvényhozók rájönnek, hogy ha egy olyan dolog népszerűsítését tűrik meg, melyre a magyar társadalom többségének hangsúlyozottan nincsen igénye, akkor az a bársonyszékükbe kerülhet.

Utóirat:
Csak így tovább!

Vendég

#36 Mi csak arra kérünk benneteket, hogy maradjatok a hálószobában...

2012-04-21 20:38

"Ha valaki férfival hál úgy, ahogyan asszonnyal szoktak hálni, mivel utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérük rajtuk."

3Móz 20,13

Szigorúak voltak a mózesi törvények...

Mi csak arra kérünk benneteket, hogy maradjatok a hálószobában...

nyílfű

#37 Mi mozgatja ezt az egészet ?

2012-04-22 14:41

Kicsit (?) elgondolkodtató, hogy milyen támogatói háttér lehet a meleg-felvonulások kierőszakolása mögött. A HIV járványszerű terjedése érdeke lehet a világ népességének radikális csökkentését megcélzó "háttérhatalomnak", de akár néven is nevezhető csoportnak. Pénz áll a motíváló szerepben, ami személyekhez köthető, s Magyarország esetében ez csak az egyik eszközük a fegyvertárból. A hitelcsapda is világméretű hatású, de hiába tudjuk a hatékony ellenfegyvert, kevesen nem lehet csapásmérőként alkalmaznunk.
Sokkal többen kell szavunkat hallatni, mert a passzivitás véleményem szerint csak erősíteni fogja őket. Ez a petíció sem 100 ezer aláírással lesz hatékony, hanem 2-3 millió magyar emberrel.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-04-22 19:33


Petícióindítók

#39 Üzenet a homoszexuális gyűlölködőnek

2012-04-22 19:38

#25: -

Sem bennem sem a petíció többi aláírójában nincs gyűlölet, elvégre a homoszexualitás csak egy pszichiátriai betegség és keresztyén ember nem gyűlöl, főleg védtelen betegeket nem. A petíciónak durva nyelvezete ellenére gyógyító, kijózanító szándéka van csak. Nem mentenéd-e meg embertársadat, ha látnád, hogy a kamion el akarja őt ütni és ő vakon lépked a végzete felé a nagy autó elé?

A gyűlölet benned van az Igazság iránt, az emberek iránt, akik rámutatnak szodomita bűnödre, Krisztusban kigyógyulsz gyűlölködő lelkiállapotodból, egyéb vétkeidből és nemi devianciádból is, sokkal boldogabb leszel egykori bűnös életed hátrahagyása után!

És lehetőleg NE használjátok Jézus nevét életmódotok igazolására, mert az ősi keresztények nagyon sokat prédikáltak az ősi Hellászon is a homoszexualitás gyakorlása ellen, nektek kell keresztény/keresztyén életmódra áttérnetek és nem az Igét megmásítani.


Vendég

#40

2012-04-23 08:39

Nem betegségnek tartom, de egyetértek azzal, hogy magánügy, és akinek így, az kezelje úgy.
Válassz egy nicknevet

#41 név

2012-04-23 10:22

Tisztelettel kérem, ha lehet, akkor a beállításokat módosítsák, hogy az aláírók neve a magyar szabályok szerint jelenjen meg, tehát elöl a családnév. Köszönöm.

Vendég

#42 Re: FELHÍVÁS A PETÍCIÓINDÍTÓKTÓL

2012-04-23 10:26

#35: Petícióindítók - FELHÍVÁS A PETÍCIÓINDÍTÓKTÓL

Most láttam az üzenetet, akkor Önöktől kérem, amit a 41. üzenetben, hogy a magyar nyelv szabályai szerint lehessen olvasni az aláírók neveit. Sajnos a rendelkezésemre álló jogosultsággal ezt nem tudtam megtenni, de gondolom, hogy csak beállítás kérdése.


Vendég

#43

2012-04-23 20:21

Végre egy okos ötlet!!!!!!!!!!!

Vendég

#44

2012-04-26 02:16

Elég libaralizmusból! CSAK kárt okoz!

Vendég

#45

2012-04-26 21:06

Mi lenne, ha egy héttel előtte, vagy egy héttel utána pedig az egészséges emberek (családok, nagyszülők, unokák, ifju szerelmesek - fiúk és lányok!! -) csinálnának egy felvonulást? És mondjuk lennénk másfél millióan! Megy ez már nekünk!
A meleg felvonulás "költségeit" meg kifizettetnénk a résztvevőkkel. Ha már az idén sem ússzuk meg...

Vendég

#46

2012-04-26 21:10

A "meleg" tulajdonságot meg hivatalosan is betegségnek kellene nyilvánítani! És nekik magasabb tb-járulékot kellene fizetni, hiszen bizonyos betegségekkel szemben fokozottan veszélyeztetettek. Mint a prostik. Ja, ők adnak-e számlát, adóznak-e, és jár nekik a TAJ-kártya? Mert egy friss diplomásnak nem jár, ha nincs állása!

Vendég

#47

2012-04-26 21:18

Nagy bajban a társadalom, a melegeknek semmiféle reklámot nem lenne szabad engedni! Ilyen népességfogyás mellett... Már csak az hiányozna, hogy gyereket is nevelhessenek! Az egészségesnek született gyermekből is meleget nevelnének!!!!

Vendég

#48

2012-04-29 02:40

A peticio szovegeben igen sok gyuloletre utalo elem van amit hatarozottan elitelek, Velemenyem szerint a homoszexualisoknak meg kell adni ugyanazokat a jogokat, mint minden embernek - ez termeszetes. A hasassagkotessel viszont nem ertek egyet. A hazassag szent szovetseg Istentol (ha ateista az olvaso akkor is kereszteny hagyomany, amit pedig nem lehet megvaltoztatni, mivel a Bibliaban van), ami a homoszexualitasnal nem ervenyes. A melegek meltosag menetehez valo joga pedig diszkriminacio a nem melegekkel szemben. Nincsen heteroszexualisok menete es nem is kell, viszont a melegek menetet le kell allitani az esely egyenloseg, a hagyomany megorzesere. A homoszexualitassal nem kellene privilegiumoknak jarnia. Esely egyenloseget! Isten aldja Magyarorszagot! Isten aldja Budapestet!

Vendég

#49 Re:

2012-04-29 23:55

Love is a human right

#50

2012-06-05 03:47

Igazából ti nem valakik jogaiért - hanem valakik jogai ellen próbáltok állást foglalni, illetve összemosni két különböző fogalmat.

A homo- és transzszexualitás nem vallási, társadalmi normák, vagy a véleményünk kérdése, hanem az alapvető emberi jogoké.
Mindenkinek joga van szeretni. Mindenkinek joga van a két felnőtt ember kölcsönös beleegyezésén alapuló kapcsolathoz, nemtől, etnikumtól, vallástól és társadalmi hovatartozástól függetlenül.
Mindenkinek joga van a diszkrimináció mentes élethez. És mindenkinek joga van a békés gyülekezéshez is.

Arra kérlek benneteket, hogy egyszerűen csak próbáljátok egy kicsit tiszteletben tartani ezeket az embereket. Nem bántani őket. Nem betiltani, hibáztatni őket, valami olyasmiért, amiről egyáltalán nem ők tehetnek.
Vagy csak egy kicsit kevésbé gyűlölködni.

Valójában nem nagy a kérés - egyszerűen csak annyi, hogy ne akarjátok megsérteni mások alapvető emberi jogait.