Petíció a gyermekek jogaiért

Petíció a gyermekek jogaiért

 

Petíciónkkal pártállástól függetlenül el szeretnénk érni, hogy a hatóságok ne a beteglelkű, ferdehajlamú egyének magamutogatási jogát védjék, hanem gyermekeink egészséges lelki fejlődéshez való jogát illetve a magyar társadalom hagyományos családi értékeit és erkölcsi tisztaságát.

Felszólítjuk ezért az érintett hatóságokat és a Fővárosi Törvényszéket, hogy vessenek véget a homoszexuálisok öncélú, közszeméremsértő magamutogatásának, ne tegyék lehetővé, hogy az ún. Meleg Méltóság Menete Budapest utcáin illetve Magyarország teljes területén teret kaphasson. Felszólítjuk továbbá a Magyarországon fellelhető összes jóérzésű egyházat és vallási vezetőt, hogy fejezze ki tiltakozását a homoszexuális életmódot népszerűsítő évente megrendezett menettel szemben és álljon ellen az egyre inkább teret nyerő, immár az egyházakba is behatoló, világias és szekularizáló erők nyomásának, melyek a homoszexuális életmódot, a multikulturalizmust és más hasonló nyugatias trendeket próbálnak már az egyházakban is elfogadtatni és népszerűsíteni! Mi aláírók nem kérünk a Meleg „Méltóság” Menetéből, nem kérünk annak erkölcsi és gazdasági hátrányaiból se, mert minden évben sok millió adóforintunkba kerül a homoszexuális menet rendőri biztosítása és védelme a jogosan felháborodott és családjaikat féltő állampolgároktól, mely összeget ugyanakkor nem engedheti meg magának a magyar állam, most a gazdasági válság és eladósodottság kellős közepén! Felszólítjuk továbbá Magyarország összes politikai erőjét, mely ezt a menetet támogatja, hogy foglalkozzanak a magyar társadalom valós problémáival, nem egy deviáns kisebbség magamutogatási jogával, mert amennyiben a menet támogatása a legnagyobb problémájuk a választások eljövetelével megvonjuk tőlük támogatásunkat mind a parlamenti, mind az önkormányzati választásokon!

 

Utóirat:

A magyar belügyekbe beavatkozó, a magyar társadalmat és annak értékeit felforgatni vágyó, külföldről finanszírozott nemzetközi szervezeteket (és pártokat) meg felszólítjuk, hogy anyagi forrásaikat ne erre fordítsák, hanem a homoszexuális menet résztvevőinek orvosi-pszichiátriai kezelésére, hogy kigyógyuljanak betegségükből  (amiről nyilván nem ők tehetnek) illetve erkölcsi nevelésére, hogy megtanulják a társadalmi normáknak megfelelő  szexuális viselkedést. Természetesen mindezt az ő érdekükben és a magyat társadalom jóhasznára, mielőtt elhatalmasodik rajtuk ez a kór és „zsengébb” szexpartnerek után néznek.

 

Összefogás a Magyar Családokért Mozgalom

 


Összefogás a Magyar Családokért Mozgalom    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )