Petíció a gyermekek jogaiért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Petíció a gyermekek jogaiért petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1

2012-04-18 13:48

A tudatunkat már megfertőzték a fogyasztói "kultúrával"! Sőt 1990-tól kezdve a "divide et impera" diktatúrája egy új és globális megosztó "kultúrát" vezetett be, s ezt akarják lenyomni a magyarság torkán. Mert már nem elég a bankárkasztnak a gazdasági gyarmatosításunk, már a lelkünket is akarja! Jusson az eszünkbe minden nap, hogy az ellenállás nemcsak jog, hanem kötelesség is, minden magyarnak! Honféltő szeretettel: Dr. Bene Gábor

Vendég

#2

2012-04-18 15:07

A normális család édesapa és édesanya szülőkből és gyermekeikből áll!
Minden kapcsolat, ami nem ilyen, az élet, utód ellenes, bűnözést betegséget provokál.
Tanítom:
l. Családpedagógiai Alapismeretek és Módszertan 30 órás tanfolya - OKM akkreditált pedagógus-továbbképzés. Új alapítása folyamatban van az Oktatási Hivatalnál. A Kormány Hivatal Munkaügyi Központ 2eelnőre a mai napon ellenőrizte a 2011 évi képzésem programját, és adminisztrációs iratait. Mindent rendben találva írtak jegyzőkönyvet.
Szakkönyveim kötelező irodalomként is megerősítve lettek újólag.
Az oktatás tehát tartalmazza, az ellenkezőt viszont nem tiltja a törvény MÉG!

Vendég

#3 Re:

2012-04-18 15:08


Vendég

#4

2012-04-18 15:08

A homofóbia a betegség, nem pedig a homoszexualitás!

Vendég

#5

2012-04-18 15:41

4-esnek:
Onallo gondolat esetleg... Csak ha van ra kapacitas.

Vendég

#6

2012-04-18 15:43

4-esnek:
Es a pedofobiarol mit gondolsz?

Vendég

#7 Re:

2012-04-18 16:22

#4: -

`A homofóbia a betegség, nem pedig a homoszexualitás!`

Legy szives menj el abba a beteg, szanalmasan alulmuvelt tarsadalomba, ahol kitalaltak ezt es egy paran talan tapsolnanak is neked ha ott ezt eloadnad. Ott hirdesd a nyomorodat es legy szives hagyj minket beken.


Vendég

#8

2012-04-18 16:27

Én magam Isten teremtményeként nőként férfit szeretek. Ezt nem viszem ki az utcára, szerelmi életemet nem jelenítem meg nyilvánosan, ne tegyék ezt a homoszexuális embertársaim sem.
Nem is értem, hogy ez miért lehet egy normális világban probléma.

Vendég

#9 gardanemzet@freemail.hu

2012-04-18 18:13

Ezt olvasátok, hogy
miért is vonulnak a
ratyik!
Lényegében, arra
emlékezve, hogy agyba-
föbe vertek néhány
rendőrt a tranzvesztiták
Amerikában, akik az
akkori törvények
betartását kérték töllük!
Vajon ezt hány rendőr
tudja azok közűl, akik
biztositják őkett! És még
a ratyik
pofáznak jogról?!
Idézett egy hsz-ből, az
fb. oldalukat
üzemeltetőtől:
,,Egészen pontosan 1969
június 28-án, hajnalban,
miután a Stonwall nevű
transzvesztiták által
látogatott New York-i
szórakozóhelyen a
rendőrök megint razziát
tartottak (akkoriban
törvényi szinten tilos volt
melegeket kiszolgálni
vendéglátóhelyeken,
illetve két nemhez illő
ruhadarabbal kellett
igazolni tudni magad), a
transzvesztiták
fellázadtak és
összeverték a
rendőröket. 1970 június
28-án erre az eseményre
megemlékezve tartották
az első
emlékfelvonulásokat...''

Vendég

#10

2012-04-19 19:12

1000 éve ez a véleményem!!!!!!!!!

Vendég

#11

2012-04-19 22:33

Örülök, hogy végre ilyet is lehet olvasni. Messzemenökig támogatom, márcsak azért is, mert nekünk is 5 gyerekünk van, s ebben a "mai" világban nagyon nehéz helyzete van a szülönek a mádiával, s egyéb "népbutitó" eszközzel szemben. Imádkozom a sikerért:
Lévainé Somogyváry Katalin

Vendég

#12

2012-04-20 14:28

Támogatom a mozgalmat, mint azokat az erőfeszítéseket, amelyek a népegészség feljavítására törekszenek!

Vendég

#13

2012-04-20 17:57

Szerintem nem lehet a melegséget betegségként kezelni.
A dolog sokkal komplexebb.
Van genetikai, nevelési illetve pszichológiai oka is.
Pl. kiábrándulás a másik nemmel való rosszul végződött kapcsolatok után.
Félénkség a másik nemmel szemben, illetve a többséggel való tudatos ellenkezés.

Vendég

#14 Önrendelkezési jog.

2012-04-20 17:59

#1 hozzászólásához:
Johann Caspar Bluntschli (Zürich, 1808 - Karlsruhe, 1881); német jogi és politikai író.; a genfi Nemzetközi Jog Intézete (Institut de droit international / Institute of International Law) ez egyik alapítójának a szavait idézem:

A Konferenciákon és kongresszusokon az államok megbízottjai, képviselői vagy fejei azért gyűlnek egybe, hogy ha lehetséges, megegyezzenek egyes kérdésekben, de nem, hogy elhatározásuk szabadságáról eleve lemondjanak, önállóan és szabadon tanácskoznak, mint az üzletet kötő felek.
Kongresszusokon nincs és nem lehet oly többség s ennek oly határozata, amely a kisebbségre nézve kötelező volna.
S reactionarius, sőt lehetetlen theoriának mondja azt hogy sem népnek, sem államnak ne legyen joga a változott viszonyokhoz képest a többi hatalmak előleges beleegyezése nélkül változtatni régibb szerződéseken.
Az okoskodás (a régibb szerződések változhatatlan érvénye, a régibb jog-állapotok változhatatlan fönntartása) oda vezetne, hogy minden egyes európai nagyhatalmasság ellentmondásával valamennyi többi államot megakadályozhatná bármily szükséges javítás vagy változtatás keresztülvitelében, ha e javítás egy régibb congressus bármely határozatától eltérne.
Az európai államrend nem függne többé a népek életének történelmi fejlődésétől, hanem bármely egyes állam kegyeitől.
Ha a szerződött feleknek csak egyike is ellenezné e jogos törekvések bármelyikét, egyetlen állam megakadályozhatná a népek fejlődését, ismerje el bár föltétlenül minden többi állam e változások elkerülhetetlenségét, s követeljék bár e változást, mint fejlődésüknek elutasíthatatlan kellékét magok azon népek, amelyeknek rendezése forog kérdésben.
Ám tűrjék el az ily alaki jogi bizonykodást magánfeleknek magánpörlekedésében; de kétségtelen, hogy az föltétlenül megvetendő, ha a népek élete forog kérdésben.
A szerződésszerű megállapodásoknak azonban semmi esetre sem lehet az az értelme és célja, hogy örök időkre változhatatlan szabályokat teremtsenek, örökös szerződésszerű törvények éppen oly természetellenesek és lehetetlenek volnának, mint örökké tartó alkotmány-törvények.
A változhatatlanság eszméje ellenkezik a jog fogalmával, mert a jog élő emberek számára van s ennél fogva nem lehet holt, merev forma, amely a helyett, hogy a népek életének szabályozó és szabályozott föltétele volna: merevségében a népek életét bilincsben tartaná s minden haladását megakadályozná.
A népek joga fejlődésre képes, és a fejlődést nem nélkülözheti éppen úgy, mint a népek élete sem, amelynek szolgálatában áll az előbbi.
A népeknek azon természetes joga, hogy élhessenek és fejlődhessenek, magasabban áll és erősebb, mint bármely írott jog, törvény és szerződés.
A természet erejével érvényesül és szükség esetén áttöri a természetellenes korlátokat.
Sem jogászoknak, sem kormányoknak nincsen hatalmukban vagy jogukban, az életszükségeknek ily fejlődő változását megakadályozni.

Vendég

#15 Ha a melegeknek szabad, akkor legyen szabad a nudistáknak is

2012-04-20 18:13

Ha a melegeknek szabad felvonulniuk, akkor az alkotmány által biztosított jogegyenlőség értelmében legyen szabad a nudistáknak is egy felvonulást szervezniük. Természetesen ők meztelenül vonulnának fel.
Azt kell kérdezni a Bíróságtól, hogy egy menetet, melyben a résztvevők mind meztelenek, megengedne-e.
Azt hiszem sokkal több érdeklődő menne el nézni.
De az az érzésem, hogy a Bíróság azt mondaná, hogy az a "közszemérmet sérti" és megtiltaná.
Így akkor avval lehetne argumentálni, hogy a meleg-felvonulás is sérti a közszemérmet.
Norm
Vendég

#16 Válasz

2012-04-20 19:33

A homofóbia nem betegség. Hanem egy természetes reakció, olyan mint az immunrendszer, védi a saját szervezetét a károkozóktól. Jelen esetben attól, ami kiterjed, kihat rá. Vagyis ti, kedves homoszekszuálisok, transzfesztiták, lezbikusok. Egy egészséges ember természetes ha védi önmagát és önmaga vérét attól ami ellentétes az élettel.

Nekünk mindegy, hogy ki milyen, ki mit csinál és hogyan. A lényeg, hogy ne hasson ki ránk negatívan, ne szenvedjünk kárt. Márpedig egy identitászavar, amit egy kisgyerekben kelthettek az természetellenes, akár tetszik akár nem. Ha mindenki a házában élné a saját életét, a saját hálószobájában, akkor az senkit sem érdekelne. De ti fel akartok vonulni fél pucérra vetkőzve magatokat mutogatva, fertőzve ezzel minden veletek érintkező embert. A legtöbb ember keresztény Magyarországon, és ha már van vallása, akkor bizonyára hisz Istenben és elfogadja a Bibliát is. Vagy legalábbis így lenne korrekt és hiteles. Amit ezzel mondani akarok az az, hogy Isten nem 2 férfit vagy 2 nőt teremtett, hanem egyet-egyet. Ebből következik, hogy mi a normális.
Ami hálószobán belül történik az minket nem érdekel, az tabu. Jogegyenlőséget követeltek, mikor már kaptatok jogokat, a normális megengedettségen is túlmenően. Amikor a társadalommal akarjátok magatokat elfogadtatni, egyenrangúnak állítani magatokat, akkor miért van külön meleg olimpia.? Miért határolódtok el? Van normális olimpia, ami nemtől és identitástól is független. Ti mégis különcködtök. Ez így menni fog? Így várjátok az elfogadást?

Nem kérek rá válaszokat, mert nincsenek rá észérvek, ami meg hülyeség, az meg nem érdekel.

Norm
Vendég

#17 Re:

2012-04-20 19:54

#13: -

A pedofilia sem betegség, teljesen megszokott jelenség, hogy egy felnőtt ember egy 3 éves kislányt ültet az ölébe.......
Elvégre szegények nem kaptak elég szekszuális élményt serdülőkorukban és ezek hiánya miatt felnőtt korában felszínre kerülnek a vágyak. Ennyi erővel a kaszaboló hidegvérű gyilkos is csak egy bárányka. És igen, merem azonosítani, mert a természetellenesség emberiség ellen elkövetett bűn - és már nem csak merénylet! A torzulás, az elkorcsosulás az orvostudományban is betegség. Ami megváltoztat nem normális irányban, betegség. A pszichikai eltorzulás is betegség, úgy ahogy a pedofilia a szadizmus úgy ahogy az is, hogy olyat szeretünk amilyenek mi magunk vagyunk. Egoizmus is egyfajta betegség, önimádat, vagy pedig a mániákusok is betegek.
Hány párkapcsolatod ment már tönkre? Elég egynek, hogy bizonyítsam, hogy ez betegség. Mert ha mindenki a saját fajtáját szeretné miután megcsalta a barátja/barátnője, akkor már milliárdjaival is szaladgálna kint a szóban forgó dolog. De ez lehetetlen, mert 2 férfi nem fog gyereket csinálni és 2 nő sem, ergó már kihaltunk volna.

Természetesen tiszteletben tartom az álláspontod. De nem szabad szelíd bárányként kezelni mindent.


Vendég

#18

2012-04-20 20:31

Mindenki otthon éljen magánéletet...ha homokos pláne.Ne nyilvánosan!!!
Válassz egy nicknevet

#19 Re #17

2012-04-20 21:00

Egy szóval sem mondtam, hogy szelíd bárányként kell kezelni őket.
De először meg kell érteni, hogy ki miért meleg. Enélkül nincs megoldás.
Az orvos is először megvizsgál, mielőtt vagy szakorvoshoz küld, vagy maga ír fel gyógyszert.
Persze lehet, hogy a szakorvos egy pszychiatriai kórház főorvosa, de lehet, hogy egy olyan személy, aki meg tudja az illetővel értetni, hogy lehet az másképp is.

Ami pedig az első mondatodat illeti:
"..teljesen megszokott jelenség, hogy egy felnőtt ember egy 3 éves kislányt ültet az ölébe...".
Igen, de ettől még nem pedofil. Nem minden esetben szexuális az ölbeültetés.
Az ilyen kijelentésekkel nagyon sok kárt tudsz okozni.
Egy 3 éves gyerek nem tudja mi az a szex. De tudja, hogy egy rokon és szereti mert a szülei is szeretik. Ha az jön, odafut hozzá és felcsimpaszkodik a nyakába. Mi a bajod evvel. Egy gyerek a rokonban, barátban nem azt nézi, hogy mennyi pénze van, hogy igazgató-e vagy irodaszolga. Ő azt látja, hogy a szülei hogy viszonyulnak hozzá.
Persze ez a felnőtt részéről is ugyanilyen szellemben viszonozandó. A lelket, az örömet kell nézni, érzékelni, nem a testet. Egy gyereket lehet aszexuálisan is szeretni.
Elvégre minden gyereknek - és minden felnőttnek - szüksége van szeretetre.
Olvasd csak el, mit mondott Szt János evangélista a hitről, reményről és a szeretetről.

A legnagyobb baj a melegek "hadjárataival" az, hogy gyakorlatilag tönkre tesznek minden aszexuális barátságot két egynemű ember között.
Ha van egy sok időt, energiát igénybe vevő hobby-juk, akkor egyesek el kezdenek sugdolódzni, hogy "hátha melegek?"
Ez pedig a társadalom alapjait rendíti meg.
Persze vannak érdekek, melyeknek az a fontos, hogy mindenki egyedül éljen, szigetelődjön el a társadalomtól, mert akkor többet lehet neki eladni.
Norm
Vendég

#20 Re: Re #17

2012-04-20 21:25

#19: Válassz egy nicknevet - Re #17

Egyetértünk részben, de azt hiszem félreértettél. Azt a sort ironikusan kell értelmezni, a kirohanás és a kipontozás, valamint az azt követő szöveg ezt érzékelteti, de ha félreérthető volt sajnálom. Az ölbeültetést szekszuálisan értettem...

Egy meleg embert soha nem fogsz tudni lebeszélni önmagáról, ha önakarátából döntve lépett "közéjük".
Nem igazán értem, hogy hogyan jön ide most az orvos, mert hogy aki ferdehajlamú az egyértelműen beteg ember. Én ezt akartam alátámasztani. Én ezt írtam, és nem az okát boncolgattam. Ennek a vége maga a tény, hogy mi által, miért én arról itt nem beszéltem.

Válassz egy nicknevet

#21 Re #20

2012-04-20 21:28

Keresztényként vallom azt, hogy ne a bűnöst, hanem a bűnt ítéld el, a bűnöst pedig próbáld megtéríteni.

Ha pedig abból indulsz ki, hogy ez lehetetlen, akkor a másik oldal csak megmakacsolja magát és bosszúból még több embert akar megfertőzni.
Norm

#22 Re: Re #20

2012-04-20 21:37

#21: Válassz egy nicknevet - Re #20

Én mind a kettőt elitélem, bűnös nélkül nincs bűn amit elítélhetnék.
Mellesleg nem vagyok térítő, az akarat ugyan bennem van. De nem tudom kellően hangsúllyozni, hogy nem érdekel, hogy ki mit csinál, csak ne előttem tegye, csak ne úgy tegye, hogy az az érdekeimmel szemben menjen.


Vendég

#23

2012-04-20 21:45

Öröm teli,hogy vére egyretöbben tiltakoznak,már csak ugyan ennyien kéne megjelenni személyesen az ellen meneten!Szebb jövőt!
apaci67

#24 melegek

2012-04-20 21:48

Nem azzal van a baj,hogy vannak melegek úri joguk melegnek lenni csak nem az utcán hanem otthon a négy fal között!

Vendég

#25

2012-04-21 04:10

Szánalmas, gyűlöletkeltéssel politikai pecsenyét sütögető, hazug banda!!!